Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan Ayrılabilmesi İçin Tek Şansı: Galatasaray

Yav bıraksanıza ne Ronaldo’su be. Her şekilde batırır bizi.

dünya basınında baya haber olmuş ronaldo ve galatasaray. zor ama denemeye değer

seferovici yollayip alacagiz gibi gorunuyor

Önce eldekileri oynatak da

Batmak matbak beni ilgilendirmiyor ben taraftarim boyle bir futbolcuyi sari kirmizi formayla gormek isterim.Oyle bi imkan var midir sanmiyorum bizden daha iyi olup daha cok para verecek bir suru takim vardir.Ibra bile Italyada oynuyor su yasina ragmen.Ama Yok batariz yok cart curt gibi sacma sapan yorumlar beni deli ediyor.

Batmak matbak beni ilgilendirmiyor ben taraftarim boyle bir futbolcuyi sari kirmizi formayla gormek isterim.Oyle bi imkan var midir sanmiyorum bizden daha iyi olup daha cok para verecek bir suru takim vardir.Ibra bile Italyada oynuyor su yasina ragmen.Ama Yok batariz yok cart curt gibi sacma sapan yorumlar beni deli ediyor.
ekonomimizi sarsacağını sanmıyorum zira ronaldo gelirse tunç holding,nef başka envai çeşit sponsor danaya girer gibi bölüşür maaşının önemli bir kısmını tahminim. mesele ikna etmek, sezon sonuna kadar markajı devam ettirmeli erden timur

ekonomimizi sarsacağını sanmıyorum zira ronaldo gelirse tunç holding,nef başka envai çeşit sponsor danaya girer gibi bölüşür maaşının önemli bir kısmını tahminim. mesele ikna etmek, sezon sonuna kadar markajı devam ettirmeli erden timur
O kadarini bilmiyomda ben batariz muhabbeti yapanlara tilt oluyorum.Bi Sneijder bir Drogba bole Avrupada Juveli Realli gruptan cikardi seni Ronaldo gibi adam Tek basina super ligi alir zaten.Bunu ölü hali yapar hemde.Bu yasta bile geteremezsin bu adami imkansiz gibi bisey

6 aylığına gelse bile çok büyük iş yapmış oluruz.

ilginç bir şekilde her yerden bu tip haberler çıkmaya başladı tabiki ihtimal vermiyorum böyle birşeye gitmek istese en iyi liglerden bir takıma gider neden bizim kötü lige gelsin hem ekonomik olarakta imkansıza yakın kim çıkacakta 18-20M parayı verecek.

ilginç bir şekilde her yerden bu tip haberler çıkmaya başladı tabiki ihtimal vermiyorum böyle birşeye gitmek istese en iyi liglerden bir takıma gider neden bizim kötü lige gelsin hem ekonomik olarakta imkansıza yakın kim çıkacakta 18-20M parayı verecek.
arap ligleri dışında kimse 18-20 milyon vermez bence artık, kaşesi düştü yaşı ilerledi. yazın 10 milyon civarı veren çıksaydı bile giderdi muhtemelen ama takım bulamadı enteresan bir şekilde

Rabbim CR GSDE yazdirmayi nasip Eder mi

Geri
Üst Alt