Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'dan Ayrılabilmesi İçin Tek Şansı: Galatasaray

penaltı pozisyonlarımız var tarafından izlenmiyor bile gelmesin

Batmak matbak beni ilgilendirmiyor ben taraftarim boyle bir futbolcuyi sari kirmizi formayla gormek isterim.Oyle bi imkan var midir sanmiyorum bizden daha iyi olup daha cok para verecek bir suru takim vardir.Ibra bile Italyada oynuyor su yasina ragmen.Ama Yok batariz yok cart curt gibi sacma sapan yorumlar beni deli ediyor.
Adam zaten Manchester United’da harikalar yaratıyor. Geçiniz. Ego’su o kadar büyük ki takım arkadaşının boş kaleye giden şutunu gider kendisi atmaya çalışır. Ayrıca maaşını nasıl ödemeyi düşünüyorsun?

ronaldo gelirse Türk Futbol Tarihinin tartışmasız en sansasyonel transferi olur.Katkı sağlar mı isterse katkının babasını sağlar

geliyor gelmekte olan

Gelsin de yeter ki gelsin. Çıksın oynamaya başlasın, kendini bulsun zaten sonrası tufan olur. Herkesi biçer.

Ronaldo için fantastik bir kariyer sonu olur. Adamı itin götüne sokup sokup çıkarıyorlar yaptıkları işlerle. Ronaldo un olduğu takımda frikik in başına başka birileri gidiyor.

GscimbomMobile

Gelirse çok sükseli iş olur ama takım olamayız. Takım içi çatlaklar oluşur. Başta Muslera.

Bu haberi Ronaldo Müslüman oldu vari haberlerle eşdeğer görmekteyim. Biraz akıl, biraz mantık derim

Ronaldo'dan ziyade ben hep Ibrahimovic'i istiyordum.

Dursun ilk geldiğinde bu yalanı yutturmuştu millete. Ben inanmıyordum ama keşke o zamanlar gelseydi. Drogba'yı sonunda sallardı bence performans olarak.

Avusturyanin devlet kanali bile girdi haberi, ki onlar aslinda hayatda girmez bos yere

Sabredip ilk sayfayı okuma zahmetine katlandım!..Gelmesine ihtimal vermiyorum, gelmesin de zaten. Bu kadroya İcardi-Seferoviç-Sergio-Mertens- gibi 'çilek' lerden sonra yenileri değil, Midtsjö gibi kaliteli görev adamları lazım daha çok, anlayın artık!..

Eskiden beri FB nin canına okuyan 'yıldız' takıntısı, son yıllarda bizim de başımıza musallat oldu maalesef. Biz, her başarıyı, yıldızlarımız olsa da takım oyunu oynadığımız zamanlarda elde ettik her daim. O yoldan devam etmeliyiz; nokta!..

Gerek yok bence.. Bu Ronaldo kotu oyuncu vs demek degil. Yapacak cok isimiz var o yuzden diyorum. CL'de olsaydik dusunulebilirdi belki, Drogba etkisi gibi ancak yine de gerek yok. Takim oyunculari lazim en az 3-4 sene verim alabilecegimiz.

Geri
Üst Alt