Çubukçu: "Salih'in sözleşmesini çok uzun süreli uzatacağız"

O değilde adam kayseride de böyle taraftara oynayarak bize transfer olmuştu fener düşmanlığı ile :D

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Sercan Yildirim sadece bize karsi oynadigi macta hirsli oldugu icin linc yedi, ve taraftar isliklarindan dolayi gönderildi. Ben Salih´i yaptigi hareketlerinden dolayi degil, ancak yaptigi bu aciklamadan sonra, bir daha sokmazdim Florya´ya...

Kirmizi karti göstermesinin nedeni ?
[h=1]Salih Dursun, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım"[/h]Bilader, sen burada sözlesmen devam eden kulübünden bahsediyorsun, bu nerdeyse dolayli yoldan bir sike imasi. Gerci bizde pek döt yok bu gibi durumlarda, su Nedim denilen solucan herif, Orduspor baskaniydi heralde. Herkes hatirlar, TV TV dolasip bizi Culio konusunda rezil etmeye kalkmisti, sürekli biz zan altinda birakacak aciklamalar yapti, her TV programina. Adam resmin olayi, bizim sike yaptigimiza getirdi. bir baglantisi vardi birde adam ile kulübün. Buna ragmen gidip, 5 Milyon avro fiyat cikardigimiz Stancu´yu, yari fiyatina verdik bu adama, hemde Ordu´nun maddi anlamda durumunu bile bile... Parayi bugün bile hala görebilmis degiliz. Ben Stancu´yu o sene Ordu´ya verecegime, yakardim diri diri. Senin olmasin da, topragin olsun.

ulan brumadan tellesden bonservis beklerken bu çöp salihten 1.7 alıcaz şimdi şaka gibi

Ne sakihmiş be.Sözleşme imzaladıktan sonra kalemleri ve kağıtları münasip bir yerlerine sokarlar.

Helal olsun salih dogru yoldasin?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde işler böyle yürüyor işte, bir Sabri'nin bir Aydın'ın neden bu kadar uzun süreli bizde kaldığının göstergesidir.
Diğer yerlilerde aynı yoldan gitmek istiyor. Örnek Olcan. Hersey arma öpmekle olmuyor ama.

Bana oyununu oyna mücadeleni ver yeter. Arma öpmene, forma üzerinde secdeye gerek yok.

Sercan Yildirim sadece bize karsi oynadigi macta hirsli oldugu icin linc yedi, ve taraftar isliklarindan dolayi gönderildi. Ben Salih´i yaptigi hareketlerinden dolayi degil, ancak yaptigi bu aciklamadan sonra, bir daha sokmazdim Florya´ya...

Kirmizi karti göstermesinin nedeni ?
Salih Dursun, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım"

Bilader, sen burada sözlesmen devam eden kulübünden bahsediyorsun, bu nerdeyse dolayli yoldan bir sike imasi. Gerci bizde pek döt yok bu gibi durumlarda, su Nedim denilen solucan herif, Orduspor baskaniydi heralde. Herkes hatirlar, TV TV dolasip bizi Culio konusunda rezil etmeye kalkmisti, sürekli biz zan altinda birakacak aciklamalar yapti, her TV programina. Adam resmin olayi, bizim sike yaptigimiza getirdi. bir baglantisi vardi birde adam ile kulübün. Buna ragmen gidip, 5 Milyon avro fiyat cikardigimiz Stancu´yu, yari fiyatina verdik bu adama, hemde Ordu´nun maddi anlamda durumunu bile bile... Parayi bugün bile hala görebilmis degiliz. Ben Stancu´yu o sene Ordu´ya verecegime, yakardim diri diri. Senin olmasin da, topragin olsun.

Psikopat Adem. :D

Ts yönetimi,Hami ve Salih dursun karlı çıktı bu olaydan ,taraftarın yönetime desteği güçlendi,Ts'da büyük ihtimal toparlanır bundan sonra,Fenere Avni Aker'de koyacaklardır.

Ts yönetimi,Hami ve Salih dursun karlı çıktı bu olaydan ,taraftarın yönetime desteği güçlendi,Ts'da büyük ihtimal toparlanır bundan sonra,Fenere Avni Aker'de koyacaklardır.

Trabzon bize karşı hırslı oyununu şikecilere karşı gösterirse max beraberlik alır ama fenere gelinde hemen aralıyorlar bir yerlerini...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hahahah işte bu yüzden Türk Futbolundan Bi halt olmaz diyoruz..

Boşuna demiyoruz :)

Geri
Üst Alt