- 6 Eylül 2014
- 83.209
- 56.785
- 4.283
1,75 azmış ya. Kiralama bedeli verdiler mi?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ulan bu oduncuya bu bile fazla. Hemen gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1,75 azmış ya. Kiralama bedeli verdiler mi?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Ulan bu oduncuya bu bile fazla. Hemen gitsin.
O değilde adam kayseride de böyle taraftara oynayarak bize transfer olmuştu fener düşmanlığı ile![]()
Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
2,75 vermistik buna. Ulan yine zarar ediyoruz her zamanki gibi.
almazlarsa maaşini verecegiz yanimizda tutacagiz. O daha vahim.![]()
Sercan Yildirim sadece bize karsi oynadigi macta hirsli oldugu icin linc yedi, ve taraftar isliklarindan dolayi gönderildi. Ben Salih´i yaptigi hareketlerinden dolayi degil, ancak yaptigi bu aciklamadan sonra, bir daha sokmazdim Florya´ya...
Kirmizi karti göstermesinin nedeni ?
Salih Dursun, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım"
Bilader, sen burada sözlesmen devam eden kulübünden bahsediyorsun, bu nerdeyse dolayli yoldan bir sike imasi. Gerci bizde pek döt yok bu gibi durumlarda, su Nedim denilen solucan herif, Orduspor baskaniydi heralde. Herkes hatirlar, TV TV dolasip bizi Culio konusunda rezil etmeye kalkmisti, sürekli biz zan altinda birakacak aciklamalar yapti, her TV programina. Adam resmin olayi, bizim sike yaptigimiza getirdi. bir baglantisi vardi birde adam ile kulübün. Buna ragmen gidip, 5 Milyon avro fiyat cikardigimiz Stancu´yu, yari fiyatina verdik bu adama, hemde Ordu´nun maddi anlamda durumunu bile bile... Parayi bugün bile hala görebilmis degiliz. Ben Stancu´yu o sene Ordu´ya verecegime, yakardim diri diri. Senin olmasin da, topragin olsun.
Ts yönetimi,Hami ve Salih dursun karlı çıktı bu olaydan ,taraftarın yönetime desteği güçlendi,Ts'da büyük ihtimal toparlanır bundan sonra,Fenere Avni Aker'de koyacaklardır.