GSC Haber Cuesta Resmen Vasco da Gama'da

Yolu açık olsun. Problem kendisinde değil, kendisini alan bizdeydi.

vasco çok uyanık. 2 milyon ucuza kapattı elli şartla..

Öyle yanlış zamanda ve yanlış şekilde geldi ki. Katkı vermesi mümkün değildi. Daha transfer olmadan tüm taraftarın istisnasız karşı olduğu, hiçbir beklenti ve ümidin olmadığı böyle başka bir transfer hatırlamıyorum.

Hatiiiiiip Allah belanı versin senin

KAP bildirimi ilk mesaja eklendi

Vasco bu sezon ve gelecek sezon küme düşmezse kalıcı olarak gidecek deniyordu umarım bu da doğrudur.

Maaşını Vasco ödeyecek. Zaniolo'nun da galiba maaşını Udinese ödeyecekti.

Haluk Yürekli'ye göre; Cuesta gerçekten sağlık kontrolünden geçememiş. Futbol oynamasına engel olmayan bir diz sakatlığı varmış. Eğer bize gelmeden önce bu sakatlık varsa ve bunu bilerek aldıysak tam bir skandal.

Bu sene satışlar gercekten iyi anlaşmalar

Ilk defa yarim sezonluk anlasma görüyorum, yani tutunamazsa deve arasi geri gelecek

Gorunuse gore Hatipoglu sadece cop degil ayrica sakat adama 8 milyon vermis. Bu adamlarin ibra edilmemesi lazim.

Carlos Cuesta: "Vasco da Gama’ya gelmek bir gurur. İlk günden beri gösterilen güven ve sevgi için teşekkür ederim. Her maçta her şeyimi vermek için sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

1000133478.webp

Opsiyon şartları tamamlanmaz, almazlar bunu, geri gelir seneye.

buna opsiyon falan kullanıp da kimse o paralara almaz. keşke kiralamak yerine direkt satabilseydik 5e

Geri
Üst Alt