Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

Eğer 400 den aşağıysa bende kendi adımı bilmiyorum!!!

200 pkk lı saldırmış,hay ben sizin istihbaratınıza da,heronlarınıza da.Bu saldırı bilerek yenilmediyse ben hiç bişey bilmiyorum.Terörle mücadele eden bir ülkenin 200 tane şerefsiz evladının 1 tanesini bile tespit edemiyorsa,ne denir ulan buna ne denir?

bu lıderlerle,onurumuzu gururumuzu kaybettık.bır ıran olamadık.bır ısraıl de hıcbırzaman olamayacagız.adam 1 askerı ıcın alayını yaktı.bız ayda 50 sehıt verıyoruz hala demokratık acılım dıyorlar.

Sızın de demokratık acılımınızın da allah belasını versın.

Oldurulen pkklıların cebınden ulker marka bıskuvıler cıkıyor.ben mı satıyorum bunları,yoksa ulkerın % 40 hıssesıne sahıp devlet lıderımı?

Halk kandırılıyor,uyutuluyor,resmen mallastırılıyor.yazık cok yazık...

Sehit sayisi 26 olmus :(

Bu konu dışında bir yerde teröre tepki olarak ne yapabileceklerimizi tartışabileceğimiz bir başlık açılırsa çok memnun olurum. Amaç birlikte hareket edip toplu bir bilinç ortaya koyabilmek olmalı. Bende açarım bu başlığı ama neresi doğru olur kestiremiyorum şuan. Orada mümkünse sadece yapabileceklerimizi tartışalım. Konu amacından sapmasın. Fikir alış verişinde bulunmak istiyorum. Belki bir arkadaşımızın vereceği fikir banada yol gösterir. Bu başlıkta ise acımızı ve gelişmeleri tartışmaya devam edebiliriz.

200 falan kim diyorsa hikaye 8 noktaya saldırı yapıcaksın bunlardan biri komando tugayı diğeri zırhlı tümen bir tanesi jandarma alay komutanlıgı kalanlarıda varsın karakol olsun bu kadar adamla tümene falan saldıramazsın en az 400 kişi

Genel kurmay duy bu sesi askere al hepimizi. !

Üzüldügüm nokta 2 gün sonra unutulcak,televizyonlarda ne konusuluyor beyler ?

Stajdayım da takip edemiyorum.

Her iki kisiden birisi simdi ne düsünüyordur diye merak etmiyor degilim..

nükleer bomba tek çözüm...tabi elimizde varsa,yada başlıkları bizdeyse

---bağdat caddesinde yetişmiş,orada büyümüş 20 yaşlardaki gençleri doğuda karakol komutanı yaparsan olacağı budur...örnek gerçek ve cok yakınımdır

Mecliste komisyon kurulursa siyaseten beğenmiyorum ama Osman Pamukoğlu yol gösterebilir tecrübesiyle.

Çukurca'da 24 askerimizin şehit düştüğü birlikte PKK'lılarla çatışmaya girip sağ kurtulan asker, sabah 10.30'da kendisine ulaşan annesine neler olduğunu anlattı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düce gece başlayan ve sabaha kadar süren çatışmada PKK'lı töreristlere karşı koyan askerlerin birisi sabah saatlerinde anesini arayarak neler yaşadıklarını anlattı.

Kanal 7'de İkbal Gürpınar'ın programına t...elefonlar bağlanan anne, oğlunun kendisine neler söylediğini şöyle aktardı: "Aradığımda oğlumun iyi olduğunu öğrendik. Oğlum 50-60 yaralı olduğunu söyledi. Haberlerde 20-30 diyorlar ama daha çok kişi varmış. iyi olduğunu söyledi. 'Çok zaiyatımız var ama ben iyiyim' dedi. Morali çok bozuktu."

İstanbul'dan arayan ve adını vermek istemeyen asker annesi sözlerini "Allah milletimize sabır versin, Bütün İslam aleminin başı sağolsun. Allah bugün analara yardım etsin." diyerek tamamladı.

Takip eden üye sayısı 26 ya kadar düştü. İlerleyen saatlerde 3-5 kişiden başka kimse kalmayacak. Yarınsa şike soruşturması, iddianame, Tatlısesin 11. karısı, bilmem kimin silikonları, bunun botoksu. Biz buyuz işte. Bukadar duyarlıyız. Attımı mangalda kül bırakmayız ama icraate geldimi sıfırız. Geçmiştede böyleydik yarında böyle olacağız.

Takip eden kişi sayısı 19 :(

Her iki kisiden birisi simdi ne düsünüyordur diye merak etmiyor degilim..

İktidar yanlısı birisi değilim ama olayın şu anki iktidarla falan alakası yok. Bizim bu terör lanetiyle tanışmamız ne yazık ki 70 li yılların sonlarında doğrudur. O yıldan bu yıla ne yazık ki hiç bir hükümet bu olayın üzerine gidemedi. Ama bir konuda kesinlikle haklısın. Bu ülkenin savcısını ve hakimini oy pahasına bu kalleşlerin ayağına sürüklemek, Binlerce şehidimize yapılmış bir hakarettir. Bunu kendi adıma asla affetmeyeceğim.

Burada bizlere düşen görev şu anki duygularımızı sürekli ayakta tutmak. Medya bu konuda gündem değiştirmeyi çok iyi beceriyor.

Ayrıca herşeye referandum yapabilen hükümetten İmralı daki bebek katilinin idamı içinde referandum yapmasını istiyorum. Bakalım çoğunluğun iradesi bu konuda nasıl bir görüş belirleyecek.

Her saldırıdan sonra aynı şeyi söylüyorum,söylüyoruz ama 1 tane cevap gelmiyor.

Çatışma sabaha kadar sürmüş ve yüzlerce şerefsiz katılmış.Neden 1 tane bile helikopter destek vermiyor? Neden 1 tane bile savaş uçağı bunların bulunduğu bölgeyi cehenneme çevirmiyor?

bu kadar tepkiden sonra eminimki 2 gün sonra hayat normale dönecek ve hepimiz bu olayı unutacağız. lanet olsun böyle düzenede, böyle yöneticilerede, böyle insanlığada. ne için ne uğruna ölüyor bu çocuklar hiç mi içiniz sızlamıyor ya, ey hükümet ey komutanlar size seleniyorum yok mu içinizde helal süt emmiş biri çıkın bitirin şu işi. serin şu şerefsizlerin leşlerini meydana. bizlerin yüreğini anca böyle soğutursunuz. koca bir ülke 3000-5000 tane leş kargasına mı teslim olacak. yokmu kanun çıkarın, yokmu yetki verin, napıyorsanız yapın, bu halk zaten arkanızda daha neyi bekliyorsunuz 200-300 asker mi ölmeli harekete geçmeniz için. sayın başbakan, filistinli araplar için harcadığın mesainin ve çabanın yarısını kendi ülkendeki terör için harcasan eminimki bu vahşet bitecek

Bütün kuvvet komutanlarını istifaya davet ediyorum...400 adamla nasıl saldırabiliyorlar bu köpekler...bu heronların kontrolü tsk'da...sabaha kadar çatışma sürmüş..kobralar adamın iflahını keser..bu komutan kılıklılar stratejik olarak donanımsız...bilgi yok bu komutanlarda...dün habertürk televizyonunda dağlıca baskınında oradaki komutanın üstlerinden karakola inşaat yapmak için mali destek sağlamadıklarını komutanında kendi cebinden ve Antalya'Dan hayırseverlerle bunları sağladığını konuşunca sinirlerim bozuldu..sonradan Fatih Altaylı'nın bunların ergenekondan içerde olduklarını ima etti allah bunların hepsinin belasını versin....kurban olduğum allah bu askerin başına EŞREF BİTLİS gibi ciğerli adamları getirmeyi nasip etsin...

Uploaded with ImageShack.us

işte beklediğimiz hareket gelmiş...

Bu ülkenin milletvekilleri zor günlerde sadece ağlamayı beceriyor demek ki.

En inandırıcı ağlayan milletvekili seçiliyor demek ki.

Bu arada Bülent arınçtan da bir hamle bekliyorum.

Geri
Üst Alt