Serkan Güney
Aslan Üye
- 5 Haziran 2010
- 7.824
- 1
- 1.173
Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı
70-100 arası şehitten bahsediyor it sürüsünün yayın organları
70-100 arası şehitten bahsediyor it sürüsünün yayın organları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İktidar yanlısı birisi değilim ama olayın şu anki iktidarla falan alakası yok. Bizim bu terör lanetiyle tanışmamız ne yazık ki 70 li yılların sonlarında doğrudur. O yıldan bu yıla ne yazık ki hiç bir hükümet bu olayın üzerine gidemedi. Ama bir konuda kesinlikle haklısın. Bu ülkenin savcısını ve hakimini oy pahasına bu kalleşlerin ayağına sürüklemek, Binlerce şehidimize yapılmış bir hakarettir. Bunu kendi adıma asla affetmeyeceğim.
Burada bizlere düşen görev şu anki duygularımızı sürekli ayakta tutmak. Medya bu konuda gündem değiştirmeyi çok iyi beceriyor.
Ayrıca herşeye referandum yapabilen hükümetten İmralı daki bebek katilinin idamı içinde referandum yapmasını istiyorum. Bakalım çoğunluğun iradesi bu konuda nasıl bir görüş belirleyecek.
Bütün kuvvet komutanlarını istifaya davet ediyorum...400 adamla nasıl saldırabiliyorlar bu köpekler...bu heronların kontrolü tsk'da...sabaha kadar çatışma sürmüş..kobralar adamın iflahını keser..bu komutan kılıklılar stratejik olarak donanımsız...bilgi yok bu komutanlarda...dün habertürk televizyonunda dağlıca baskınında oradaki komutanın üstlerinden karakola inşaat yapmak için mali destek sağlamadıklarını komutanında kendi cebinden ve Antalya'Dan hayırseverlerle bunları sağladığını konuşunca sinirlerim bozuldu..sonradan Fatih Altaylı'nın bunların ergenekondan içerde olduklarını ima etti allah bunların hepsinin belasını versin....kurban olduğum allah bu askerin başına EŞREF BİTLİS gibi ciğerli adamları getirmeyi nasip etsin...
Şöyle şeyler yazıp insanın canını sıkmayın.Pkk nın ekmeğine yağ sürmeyin.Bu ülkede şehit haberlerinin az gösterilmesi gibi bir durum olamaz,bunun hastanesi var,muhabiri var,o var bu var.Saklanması imkansız.Asıl saklanan terörist leşleri,güneydoğudaki şerefsizler ayaklanmasın diye 200 pkk lı öldürüldüyse 50 diyor bizimkiler.70-100 arası şehitten bahsediyor it sürüsünün yayın organları