Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

70-100 arası şehitten bahsediyor it sürüsünün yayın organları

Bahcelievler yakınlarında oturanlar varsa yayla da yürüyüs yapıcaz yakınlarda olanlar gelsin isterlerse ..

Günahım kadar sevmememe rağmen Gülben Ergene, ve hep biraz hafif bulduğum Saba Tümere sabah yayınlarını şehitlerimize karşı hassasiyet gösterip iptal ettikleri için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak tşk. ediyorum. Reyting uğruna yayınını iptal etmeyen Seda Sayın ve Petek Dinçözü ise vicdanlara havale ediyorum.

2002 den önce böyle değildi Bunlar geldiğinden beri teröristten çok asker ölüyor ona buna çatacağına biraz düşünün bizim hatamız nerede diye 1 ayda 25 tane şehit olurdu şimdi günde o kadar asker şehit oluyor ve intikamımız acı olacak hep dik duracağız taviz vermeyeceğiz daha kara harekatı yapamıyorsunuz hava harekatı için abd den koordinat bekliyorsunuz geç bu palavralarıda norveç te yaptığınız müzakerelerin hesabını ver önce 2002 den beri en ufak bir ilerleme kaydedemediysen sürekli geriye gidiyorsan o makamda oturamazsınız beceremiyorsunuz açık ve net

Beklemekten sıkıldık artık. Sabır dilemekten sıkıldık artık, lanetlemekten yorulduk artık..

Kimyasalı atacaksın oraya faşistlikse faşistlik.Kurtulalım artık ..

İdam için referandum istiyoruz!!! Gerekli yerlere basına medyaya televizyonlara mail yağdıralım.

İktidar yanlısı birisi değilim ama olayın şu anki iktidarla falan alakası yok. Bizim bu terör lanetiyle tanışmamız ne yazık ki 70 li yılların sonlarında doğrudur. O yıldan bu yıla ne yazık ki hiç bir hükümet bu olayın üzerine gidemedi. Ama bir konuda kesinlikle haklısın. Bu ülkenin savcısını ve hakimini oy pahasına bu kalleşlerin ayağına sürüklemek, Binlerce şehidimize yapılmış bir hakarettir. Bunu kendi adıma asla affetmeyeceğim.

Burada bizlere düşen görev şu anki duygularımızı sürekli ayakta tutmak. Medya bu konuda gündem değiştirmeyi çok iyi beceriyor.

Ayrıca herşeye referandum yapabilen hükümetten İmralı daki bebek katilinin idamı içinde referandum yapmasını istiyorum. Bakalım çoğunluğun iradesi bu konuda nasıl bir görüş belirleyecek.

bu ülke akp nin malıdır diye tabela bekliyorum yakında

Bütün kuvvet komutanlarını istifaya davet ediyorum...400 adamla nasıl saldırabiliyorlar bu köpekler...bu heronların kontrolü tsk'da...sabaha kadar çatışma sürmüş..kobralar adamın iflahını keser..bu komutan kılıklılar stratejik olarak donanımsız...bilgi yok bu komutanlarda...dün habertürk televizyonunda dağlıca baskınında oradaki komutanın üstlerinden karakola inşaat yapmak için mali destek sağlamadıklarını komutanında kendi cebinden ve Antalya'Dan hayırseverlerle bunları sağladığını konuşunca sinirlerim bozuldu..sonradan Fatih Altaylı'nın bunların ergenekondan içerde olduklarını ima etti allah bunların hepsinin belasını versin....kurban olduğum allah bu askerin başına EŞREF BİTLİS gibi ciğerli adamları getirmeyi nasip etsin...

6 Heronumuz varmış hepsi arızalı tamir için İsrail'e gönderilmişler geri gelmemişler.

TSK da iş yok bu kadar diyorum :(

Şehitlerimizin toprağı bol, ruhları şad olsun. Allah ailelerine, sevdiklerine ve tüm milletimize sabır versin.

Konu Filistin ve İsrail olunca kaplan kesilen, gözlerinden ateş saçan başbakanımız, konu şehitlerimize gelince bizleri metanetli olmaya davet ediyor. Arada muhalefete ve medyaya giydirmeyi ve internet andıcı mevzuundan da kendini kotarmayı ihmal etmiyor. Sanki bunların yeri ve zamanıymış gibi…

Ana Muhalefet partisi başkanımız ise hükümete yüklenip, istifaya davet ediyor. Sanki bugüne kadar bu memlekette istifa eden bir hükümet görmüş gibi…

Yani anlayacağınız ne iktidarı ne muhalefeti laf salatasından başka bir şey yapmıyor. Yani anlayacağınız çözüm için bir şey üretilmiyor, üretilmeyecek…

Ama bir yol var.

Pana filmden rica edelim. Bir ‘Kurtlar Vadisi Çukurca’ çeksinler. Biz de millet olarak sinema salonlarını, ekran başlarını doldurarak manevi duygularımızı tatmin etmeye, hayal aleminde yaşamaya devam edelim.

Gerçek hayatta ise iki günde 30 şehit !!!

Şehitten geriye mevzide çekilen fotoğrafı kaldı

Şehit Er Eyüp Çolakoğlu'nun Avcılar'daki evine ateş düştü.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerden Er Eyüp Çolakoğlu'nun Avcılar'daki evine ateş düştü. Şehit Er Çolakoğlu'ndan geriye, mevzide çekilen fotoğrafı kaldı.

esh_21498.jpg

ACI HABER EVİNE ULAŞTI

Hakkari Çukurca'daki 26 güvenlik görevlisinin şehit olduğu hain saldırıda hayatını kaybeden Er Eyüp Çolakoğlu'nun İstanbul Avcılar'daki evine acı haber ulaştı. Saldırının ardından Çolakoğlu'nun Avcılar'daki evine gelen askeri yetkililer şahadet haberini aileye verdi. Şehit erin evinin evinin önünde 112 ambulans ekibi beklerken, balkonuna Türk bayrağı asıldığı ve yakınlarının başsağlığına geldikleri görüldü.

DÜN GECE ANNESİYLE KONUŞMUŞTU

Şehit er Çolakoğlu'nun üvey babası Yaşar Ergin, Eyüp'ün dün akşam annesiyle konuştuğunu söyledi. Ergin, "Annesiyle dün akşam telefonla konuşmuş. Yakın zamanda izine geleceğini söylemiş. Ama şahadet haberi geldi" dedi.

SON DAKİKA! Kuzey Irak'ı bombalayan jetlerimiz 37 çadır, 22 kamp ateşi, 26 sefertası ve 152 çeşitli çapta çatal bıçağı etkisiz hale getirdi!

Hala havadan giriyoruz..

Yeter ulan artık yeter! Her saat , her dakika , her saniye , her salise bombalayın yıkın ulan şu terör kamplarını yıkın..! Kara harekatını derhal başlatın.Her saat , her dakika , her saniye , her salise operasyon yapın bitirin şu laneti...

24 mü? :( :sad007:

ilk defa bir anda bu kadar şehit görüyorum ben

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum

siyah.jpg

70-100 arası şehitten bahsediyor it sürüsünün yayın organları
Şöyle şeyler yazıp insanın canını sıkmayın.Pkk nın ekmeğine yağ sürmeyin.Bu ülkede şehit haberlerinin az gösterilmesi gibi bir durum olamaz,bunun hastanesi var,muhabiri var,o var bu var.Saklanması imkansız.Asıl saklanan terörist leşleri,güneydoğudaki şerefsizler ayaklanmasın diye 200 pkk lı öldürüldüyse 50 diyor bizimkiler.

ulan insan diyor bul silahlari milyonlar ile dal hakkariye kuzey iraka bitir su pkk denen örgütü 1 ayda efsane ol..

30 yaşındayım acaba ölmeden önce bu pkk sorunun bittiğini, herkesin askere gönül rahatlığıyla gittiğini görebilecekmiyim çok merak ediyorum. ırkçı bir adam değilim ama yemin ediyorum çok kötü düşünceler geçiyor artık aklımdan....

Geri
Üst Alt