Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

Yıllarca Apoya Suriye bakmadımı? İranda PKK kampları yokmuydu? İran çok değil kısa bir süre önce biz Karayılanı yakalık diye açıklama yapıp sonra yanlışlık oldu demedimi? Evet eskiden yapıyorlardı ama şimdi yapmıyorlar öylemi ? Yıllarca bunları palazlandıran, Bölgede güçlü Türkiyeden en çok rahatsız olan ülkeler hangileri? Ben demiyorumki ABD,AB masum Topunun Allah cezasını versin. Ama kimsede kalkıp bana Arap ları veya İranlıları sempatik göstermeye kalkmasın. 1. Dünya savaşındada ihanete uğradık bugünde uğruyoruz. Sözde din kardeşlerimiz!! Allaha inanmayan bir örgüte yıllarca baktı kimin şarkısını söylüyorsunuz siz. Sen eğer büyüksen Dünyaya kafa tutacaksın. Değilki İran, Irak, Suriye İsterse ABD, Rusya, Çin olsun. Ne Şam'ın şekeri, Ne Arabın yüzü. Bana Türkiye Cumhuriyeti kimliğini gururla taşıyan insanlar gerek.

+1905

Türkün Türkten baska dostu yoktur...

Şuandaki hükümetin hiç günahı yok!!! Bunlar cennetlik!!! Gökten zembille indiler!!! Amerikadaki okuyup üflemiştir bunları!!! Kanatları takım elbiselerinin içinde!!! 2002 de iktidar olanda bunlar, 2011 iktidar olanda bunlar. 9 YILDIR iktidarsın !!! Hoş kimin iktidar olduğuda ilgilendirmiyor beni. Ben sadece kanımın hesabının sorulmasına bakıyorum. Gerekiyorsa 1 tane bile adam kalmasın mecliste umurumda değil ama yürekli biri çıkıp şu işi bitirsin. PKK nın söylemlerini eskiden beri izleyenler bugün gelinen noktada istediklerinden katkat fazlasını aldıklarını çok iyi biliyor. Bugün benim meclisimde Güneydoğunun federe olması konuşulabiliyor!!! Resmi diliyle değil başka dille yemin etmeye kalkılıyor!!! Anayasadan Türk kelimesi çıkartılıp okullarda istiklal marşı ve andın kaldırılması konuşuluyor. Ermenilerin bize yaptığı zulumler unutulmuş onu geçtim 93 te Azerbaycanda dünyanın gözü önünde Hocalıda yapılan katliamlar unutulmuş hepimiz Ermeniyiz diye bağırılıyor, Azeri bayrakları yeri geldiğinde yasaklanıyor. Yukarıda 100 lerce örnek sayıldı belki burada bir sürü örnek verdim dahada 100 lerce verebilirim ama ne demiş Mevlana "Ne kadar anlatırsan anlat, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır" At gözlüğü takmış kör adama hedefi görüyormusun demek bizimki. Lütfen takım tutar gibi parti tutma işlerini bırakalım. Hiç bir parti, hiçbir siyasi iktidar, hiçbir kurum benim 1 kardeşimin canından üstün değildir. Hükümetimi destekliyorsun destekle. Ama yanlış yaptığı zaman kabul edip hesap sormasınıda bil. Adamların her söylediğine Allahın emriymiş gibi inanıp kabullenme. Bunu diğer parti yandaşları içinde söylüyorum. Herkes hesap sorsun. CHP li kendi başkanına MHP li kendi başkanına. Neden yapılması gerekenler yapılamıyor ve yapmadınız diye sorsun. Belki böylece yerlerine görevlerini gerçekten layıkıyla yapacak insanlar gelir.

Bunların sorumlusu şu anki hükümet mi yoksa ondan önceki hükümet mi diye sorasım geldi.

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı

kurtlerın hepsı pkklı degıldır.ancak pkk,yogunlugu kurtlerden olusan bır teror orgutudur.bu cızgıyı cok net cekmelısınız.cekmelıyız.tum kurtlere asla aynı muameleyı yapmaya kalkmayın.

Sehıtlerımızın yogunlugu da kurt cocuklarından olusuyor.aman ha..

Israıl dockaları pkkya hıbe etmıs

keles desen rus kaynaklı

para desen bdp kaynaklı

amerıka desen,karsı ıstıhbarat kaynaklı.ıstıhbarat bızle degıl onlarla paylasılıyor.

Iran desen pkk ıle anlasma yaptı.topragımı kullan.turkıyeye de saldır,ama bana bulasma dıye.

Irak desen bı tezege yaramaz.

Surıye desen sıyası acısı var bızle.

Daha kımler...kımler...neler neler...

Turk askerı pıyondur.

Pkk kopeklerı de pıyondur.

Bu cark daha yukarıdan kırılmalıdır.bunun baska caresı yoktur.

Adını bilmiyorum ama ayakları öpülecek kadınsın. Reyting uğruna programlarında şehitler üzerinden prim yapmaya kalkanların olduğu bir ortamda senin gibi insanların olması duygulandırdı beni. Helal olsun sana.

TRT spikeri şehitler için ağladı - Video İzle

200'den fazla kisinin gunlerce o bolgeye ilerlemesinin tesbit edilemedigine kimse beni inandiramaz. Yuzde yuz eminim bu saldiri hakkinda birilerinin bilgisi olduguna.

kurtlerın hepsı pkklı degıldır.ancak pkk,yogunlugu kurtlerden olusan bır teror orgutudur.bu cızgıyı cok net cekmelısınız.cekmelıyız.tum kurtlere asla aynı muameleyı yapmaya kalkmayın.

Sehıtlerımızın yogunlugu da kurt cocuklarından olusuyor.aman ha..

Israıl dockaları pkkya hıbe etmıs

keles desen rus kaynaklı

para desen bdp kaynaklı

amerıka desen,karsı ıstıhbarat kaynaklı.ıstıhbarat bızle degıl onlarla paylasılıyor.

Iran desen pkk ıle anlasma yaptı.topragımı kullan.turkıyeye de saldır,ama bana bulasma dıye.

Irak desen bı tezege yaramaz.

Surıye desen sıyası acısı var bızle.

Daha kımler...kımler...neler neler...

Turk askerı pıyondur.

Pkk kopeklerı de pıyondur.

Bu cark daha yukarıdan kırılmalıdır.bunun baska caresı yoktur.

Senin yazdıklarını ben yazacaktım ama onca şey yazdıktan sonra vazgeçtim. pkk yı alttan başlayarak sonlandıramaz kimse zaten. kimi kimden ayıracaksında yapacaksın bunu. Hadi doğuyu tamamen yaktın yıktın, büyük şehirlerdekileri ne yapacaksın? Yok hocam yapılacak ilk hareket İmralı dan başlayacak. Sonra meclisteki köpekleri teker teker temizleyeceksin. İşte o zaman nasıl bir panik havası doğuyo köpeklerde. köpek panik yaptımı kendi kuyruğunu ısırmaya başlar. başı olmayan köpekleri avlamak daha kolay olur.

Ayrıca pkk yanlısı eylemlerde polise güvenlik güçlerine taş, kokteyl fırlatan çocukları gençleri hepsini toparlayıp tıkacaksın içeri, çocuklarını almaya gelenleri çocukların yerine alacaksın içeri. Bunlara da vereceksin hapis cezasını. çıkartmayacaksın içeriden.

Mesajlar çok bekliyor :(

Yazılanlar okadar geç denetimden geçiyorki 3 kişiye kadar düştük. Arda, Levent ve ben :( bakalım nezaman sıfırlanırız.

dev_manset.jpg

Anlayana çok şey anlatabilecek bi resim

Hükümetten ve TSK dan acımızı hafifletecek somut bir adım gelene kadar bu konuyu öldürmeyelim. Bu kez unutmayalım.

Dikkat ederseniz bugün herkes 2 gün önceki neşeli hayatına döndü.

Öyle bir duruma geldik ki, anlatılmaz yani.

Asıl üzücü olan bu : Kanıksamak.

Hatta üzücü değil utanç verici...

Şuandaki hükümetin hiç günahı yok!!! Bunlar cennetlik!!! Gökten zembille indiler!!! Amerikadaki okuyup üflemiştir bunları!!! Kanatları takım elbiselerinin içinde!!! 2002 de iktidar olanda bunlar, 2011 iktidar olanda bunlar. 9 YILDIR iktidarsın !!! Hoş kimin iktidar olduğuda ilgilendirmiyor beni. Ben sadece kanımın hesabının sorulmasına bakıyorum. Gerekiyorsa 1 tane bile adam kalmasın mecliste umurumda değil ama yürekli biri çıkıp şu işi bitirsin. PKK nın söylemlerini eskiden beri izleyenler bugün gelinen noktada istediklerinden katkat fazlasını aldıklarını çok iyi biliyor. Bugün benim meclisimde Güneydoğunun federe olması konuşulabiliyor!!! Resmi diliyle değil başka dille yemin etmeye kalkılıyor!!! Anayasadan Türk kelimesi çıkartılıp okullarda istiklal marşı ve andın kaldırılması konuşuluyor. Ermenilerin bize yaptığı zulumler unutulmuş onu geçtim 93 te Azerbaycanda dünyanın gözü önünde Hocalıda yapılan katliamlar unutulmuş hepimiz Ermeniyiz diye bağırılıyor, Azeri bayrakları yeri geldiğinde yasaklanıyor. Yukarıda 100 lerce örnek sayıldı belki burada bir sürü örnek verdim dahada 100 lerce verebilirim ama ne demiş Mevlana "Ne kadar anlatırsan anlat, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır" At gözlüğü takmış kör adama hedefi görüyormusun demek bizimki. Lütfen takım tutar gibi parti tutma işlerini bırakalım. Hiç bir parti, hiçbir siyasi iktidar, hiçbir kurum benim 1 kardeşimin canından üstün değildir. Hükümetimi destekliyorsun destekle. Ama yanlış yaptığı zaman kabul edip hesap sormasınıda bil. Adamların her söylediğine Allahın emriymiş gibi inanıp kabullenme. Bunu diğer parti yandaşları içinde söylüyorum. Herkes hesap sorsun. CHP li kendi başkanına MHP li kendi başkanına. Neden yapılması gerekenler yapılamıyor ve yapmadınız diye sorsun. Belki böylece yerlerine görevlerini gerçekten layıkıyla yapacak insanlar gelir.

mahir abi bu konuda sürekli yazdıgın mesajlar siyasi içerikli.şu yazdıklarınla şu acı günde şehitlerimiz üzerinden siyasat yapan diğer partilerden gözümde hiçbir farkın kalmıyor.terör 30 yıldır olan birşey.şu parti,bu parti olayı değil.benim güneydogulu bi arkadaşım var.adam lar aşiret.sırf ak parti den aday çıkardıkları için pkk onlara yapmadıgını bırakmadı.araba plakalarını alıp yaktılar,yıktılarütehtitler ettiler.sırf ak parti den aday çıkarıp,oy verdikleri için.şimdi ben de sana soruyorum.pkk nın ak partiyi sevmediği,onların döneminde son bi kaç dönemden daha hareketli oldugu açık.şimdi biri kalkıp sana ''pkk da bu adamları sevmiyor sen de''dese,aynı ideolojiyi paylaşıyorsunuz dese ne düşünürsün?insanların seçimlerine saygı göztermeyi bi öğrenemedik.bu ülke neler gördü,ne liderler gördü.al as diye ip fırlatanlar apo şerefsizine dayalı döşeli ada tedarik edenler.vatan millet sakarya nidasıyla oy toplama çabası içinde olanların asıl terörün bitmesini istemeyenler oldugunu belirtmek isterim.unutulmamalı ki bu topluluklar pkk bittiginde neyi soyleyip,neyi savunup oy isteyecekler?lütfen insanların düşüncesine,seçme ve seçilme özgürlügüne saygı gösterelim.

ben cenaze torenıne gıdıyorum..

Bulundugunuz sehırlerde cenazenız varsa gıdın katılın mutlaka.

Türküz Biz!1 ölür 1000 dogarız!

Ataturkun torunlarıyız bız!bu ulkeyı kanla aldık,kanla temızlerız!

Aslanlarımızın ruhu sad olsun..sorgusuz cennet kapıları acıldı onlara.

Allah bana da nasıp etsın bu makamı..sehıt olmak baskadır..baska..

Aslınca cevap vermek istemiyordum ama vermek zorundayım.

Birincisi ben asla burada partizanlık yapmıyorum, tuttuğum bir parti de yok. Doğrular her zaman zamansız kapımızı çalar, ben de zamansız bir zamanda konuşmak istemiyordum. Tamam kısmen haklısın, sonuçta çok kötü bir durumdayız ve oldukça duygusal bir durumdayız. Şurada saydığın bir çok sebebin farklı bakış açılarla çürütüleceğini biliyorsun, hatta siyasi yönünü de gösteriyorsun. Ben ise tam tersi bu olayın sadece birilerine yıkıp kaçmamak gerektiğine dem vurmak istiyordum.

Aksine arkadaşın olayı siyasi boyuta çekmesini engellemeye çalışmıştım. O hükümet zamanında 800 kişi şehit olmuş, yok diğerinde 0 tane şehidimiz var falan. Eminim o hükümetin döneminde çocuktu ve hiçbir şeyden haberi yoktu. Yakalanan terör örgütü ele başından sonra buhrana giren terör örgütünün, hükümetin destek aldığı çevrelerin ve ülkenin yoksullukla boğuştuğunu taa Hollanda'da çocuk olarak tahmin etmesine ihtimal vermiyorum. Bu olayda suçlu şudur, suçlu budur demek doğru değil. Boş milliyetçi dogmalarla bu iş çözülseydi çoktan çözerdik. Asıl problemin sistemde olduğunu bilmek gerekir, ben yine de boş yorumlar yapıp, boş önerilerde bulunmak istemiyorum. Zaten hepimiz biliyoruz.

Burada suçlu yok mu kardeşim dersen elbette var ama şu anda ona buna b.k atarak bir şey elde edemeyeceğini bilmelisin. Birlik içerisinde sakin kararlar verip uygulamalıyız.

Şimdi Adem kardeşim görüşlerine saygı duyuyorum. Siyasi herhangi bir parti beni ilgilendirmiyor. Birinci suçlu benim gözümde devtlet, devleti temsil eden kurum hükümet. Doğal olarak hükümete yükleniyorum. Yani MHP de başta olsa CHP de başta olsa X partide başta olsa inan ona yüklenicem. Ayrıca MHP nin Apoyu asmayan parti olduğunuda biliyorum. CHP nin sadece laf ürettiğini muhalefet yapmanın ne olduğunu dahi bilmediğinide biliyorum. Ama bunlar benim umrumda değil. Hükümetin yürüttüğü terör politikası (eğer varsa) iflas etmiştir. Ve bunun hesabını vermek zorundadır. Ayrıca kimseye bok atma derdinde değilim belgelerle kanıtlarla konuşuyorum. Allahtan başka Kralından korkumda yok menfaatimde yok kardeşim bu konuda. Ama senin şahsında değil olayı takım tutma gibi parti tutma noktasına getirdiklerinde benim onlara ve savundukları şeylere karşı tepkim daha çok oluyor. Burda vatan söz konusu.Hiçbir parti umrumda değil.

Aslınca cevap vermek istemiyordum ama vermek zorundayım.

Birincisi ben asla burada partizanlık yapmıyorum, tuttuğum bir parti de yok. Doğrular her zaman zamansız kapımızı çalar, ben de zamansız bir zamanda konuşmak istemiyordum. Tamam kısmen haklısın, sonuçta çok kötü bir durumdayız ve oldukça duygusal bir durumdayız. Şurada saydığın bir çok sebebin farklı bakış açılarla çürütüleceğini biliyorsun, hatta siyasi yönünü de gösteriyorsun. Ben ise tam tersi bu olayın sadece birilerine yıkıp kaçmamak gerektiğine dem vurmak istiyordum.

Aksine arkadaşın olayı siyasi boyuta çekmesini engellemeye çalışmıştım. O hükümet zamanında 800 kişi şehit olmuş, yok diğerinde 0 tane şehidimiz var falan. Eminim o hükümetin döneminde çocuktu ve hiçbir şeyden haberi yoktu. Yakalanan terör örgütü ele başından sonra buhrana giren terör örgütünün, hükümetin destek aldığı çevrelerin ve ülkenin yoksullukla boğuştuğunu eminim taa Hollanda'da çocuk olarak tahmin etmesine ihtimal vermiyorum. Bu olayda suçlu şudur, suçlu budur demek doğru değil. Boş milliyetçi dogmalarla bu iş çözülseydi çoktan çözerdik. Asıl problemin sistemde olduğunu bilmek gerekir, ben yine de boş yorumlar yapıp, boş önerilerde bulunmak istemiyorum. Zaten hepimiz biliyoruz.

Burada suçlu yok mu kardeşim dersen elbette var ama şu anda ona buna b.k atarak bir şey elde edemeyeceğini bilmelisin. Birlik içerisinde sakin kararlar verip uygulamalıyız.

hakkarı cukurcada bıraz once mayın patladı.1 sehıdımız daha oldu..

Hakkarıyı harıtadan sılmek farz oldu.bu sehırden bı b*k olmaz artık..kurtarılamaz bolgedır artık orası.

Yavuz güzel kardeşim bana bir tane şu, x partiyi desteklediğime dair mesajımı göster. Ben senden özür dileyeceğim. Yukarıda alıntımı yaptığın mesajımın son 5 cümlesini okumanı dilerim. Belki ben anlatamadım sana derdimi. Bu ülkede şuanda yanlış birşey varsa elbette bu ülkeyi şuanda yönetenlere hesap sorucam başkasına değil. Sizde artık fanatikçe parti tutmayı bırakın. Emin ol dün kaybettiğimiz evlatlarımızdan tek bir tanesinin bir tadınığı eşi dostu olsaydınız benim yazdıklarımdan çok daha ağırını buraya yazardınız. Ama ben yoruldum. Herkes bildiğini okumaya devam etsin. Senin kral dediğine ben çıplak diyorum. isteyen istediği yere çeksin.

mahir abi bu konuda sürekli yazdıgın mesajlar siyasi içerikli.şu yazdıklarınla şu acı günde şehitlerimiz üzerinden siyasat yapan diğer partilerden gözümde hiçbir farkın kalmıyor.terör 30 yıldır olan birşey.şu parti,bu parti olayı değil.benim güneydogulu bi arkadaşım var.adam lar aşiret.sırf ak parti den aday çıkardıkları için pkk onlara yapmadıgını bırakmadı.araba plakalarını alıp yaktılar,yıktılarütehtitler ettiler.sırf ak parti den aday çıkarıp,oy verdikleri için.şimdi ben de sana soruyorum.pkk nın ak partiyi sevmediği,onların döneminde son bi kaç dönemden daha hareketli oldugu açık.şimdi biri kalkıp sana ''pkk da bu adamları sevmiyor sen de''dese,aynı ideolojiyi paylaşıyorsunuz dese ne düşünürsün?insanların seçimlerine saygı göztermeyi bi öğrenemedik.bu ülke neler gördü,ne liderler gördü.al as diye ip fırlatanlar apo şerefsizine dayalı döşeli ada tedarik edenler.vatan millet sakarya nidasıyla oy toplama çabası içinde olanların asıl terörün bitmesini istemeyenler oldugunu belirtmek isterim.unutulmamalı ki bu topluluklar pkk bittiginde neyi soyleyip,neyi savunup oy isteyecekler?lütfen insanların düşüncesine,seçme ve seçilme özgürlügüne saygı gösterelim.

Burada bana Şehit kanı üzerinden siyaset yaptığımı söyleyenler çıktı. Demekki susacağız, tepkimizi göstermeyeceğiz çünkü öyle yapınca kandan nemalanıyorsun! Doğru olmak için onlardan olacaksın, onlardan değilsen yanlışsın.

Geri
Üst Alt