Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

[video=youtube_share;brWOaee4aTk]https://youtu.be/brWOaee4aTk[/video]

Yaptınmı böyle yapacaksın kansızlara..

Basına açıklanan sayı 24.Aslı 42..net 42 şehit...8'i ağır 34 yaralı...

Daha da üzüleceksiniz biliyorum.Ama kinlensin artık bu millet.Şehitlerimizin yarısının kafaları kesilmiş.Biri de benim arkadaşım.2 parça bulmuşlar can dostumu..Artık annesinin de haberi var...Acı haberi aldıktan sonra artık aramadı beni :( Ben arasam ne diyebilirdim.nutkum tutulurdu.Arıyamadım...

UYAN TÜRK MİLLETİ!UYAN ARTIK UYAN!ALLAH RIZASI İÇİN UYAN ARTIK!

Sadece 24 şehidin evleri gösterildi tvde.Hepsi gariban çocuğu.Duvarı sıvasız evlerin çocukları..

nerede zengin çocukları?Yurtdışında çoğu..Bedelli askerliğin çıkmasını pusuda bekliyolar karaktersizler.Ak parti onlara da geçecek kıyağını..

Hükümet nerede?Annelerinin açılımını yapıyorlar.

Hey yavrum hey..Hey yavrum hey..Bitmiş benim ülkem..

Onursuzlaştırıldık.Sıradanlaştırıldık.Balık hafızalı olduk..Ölen bizim çocuğumuz mu?değil mi?

hakkari sokaklarında oranın halkı halaylar çekmiş bugün.Sileceksin bu köpekleri haritadan.Sileceksin!!Oluk Oluk akıtacaksın kanlarını..hakkariyi kanlarıyla yıkayacaksın..orayı mezarları yapacaksın.Bu insanlar benim vatanımdan değil arkadaş.Vatan haini bunlar.vatan hainliğinin cezası iç hizmette idamdır idam..İnfaz edeceksin bu soysuzları..

yazıklar olsun böyle hükümete..Böyle millete...Tek kelimeyle yazıklar olsun bize...

israil 1 askeri için dünyaları yaktı yıktı..

42 canımız gitti.Hala açılım lafları..

Bu kadar mı gurursuz devletiz!

Bu kadar mı onursuz devletiz!

Bu kadar mı haysiyetsiz devletiz!

Atamın kemikleri sızım sızım sızlıyor...

O şehitlerin hiçbiri haklarını helal etmiyorlar bize...Etmiyorlar..42'si de...

Anne

Benim yorganım maviydi ,

Neden beyaz örttün üzerime anne ?

Pamuk gibiydi yastığım ,

Neden şimdi taş gibi anne ?

Gece lambasını yakmayı unutmuşsun baba.

Oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu !

Yağmur mu yağdı acaba, etraf toprak kokuyor ..

Hafta Sonu değil ki ,

Neden yıkadılar beni...
:sad007: :sad007:

Şehit Annesi ne diyor bi dinleyin.. "Ben onun bir yerine birsey olmasin diye bisiklete bile bindirmemiştim...

Gözümde yaş kalmadı sabahtır...Yaş... :sad007: vay bana..vaylar bana...vay başıma gelene..vay ki vay...

çok güzel bir yazı okumuştum.. Bu bizim F16'lar Şehit kanıyla mı çalışıyor? Neden illa ki Şehit bekleniyor saldırı için?

Silahlı operasyon şart

Teröriste yardım ettiğini bildiğin ama ispatlayamadığın gizli teröristler için kontrgerilla şart

Profesyonel ordu şart

Filistin 'i, Suriye 'yi bırakıp kendi vatandaşlar için dış politikayı yönlendirmen şart

Üstünlüğü sağlayınca da bölgede eğitim, işsizlik sorunlarını çözmen şart.

Kurşun sesi, roket sesi, barut kokusu aldığınız zaman aklınıza ne demokrasi gelir ne anti-faşistlik. Yarını görmek için dua edersiniz. En evliyadan evliya olursunuz yere çömelip inançsız bile olsanız.

Ama bütün Türkiye, herkes boşa konuşuyor ben de dahil. Yarın hepimiz kaldığımız yerden hayatımıza devam edeceğiz nasılsa.

1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı

2000 yılında 0 şehit.

2001 yılında 0 şehit.

AKP hükumeti başlıyor.

2002 de 13 şehit.

2003 de 21 şehit.

2004 de 73 şehit.

AKP'nin kalfalik dönemi.

2005 de 92 şehit.

2006 da 121 şehit.

2007 de 118 şehit.

2008 de 150 şehit.

2009 da 135 şehit.

2010 da 141 şehit.

Tayyip'in ustalık dönemi.

AKP döneminde 822 şehidimiz olmuştur. Bu şehitler verildiği zaman bıçak kemiğinize dayanmamış mıydı? Bu şehitlerin verilmesini niye bekledin? 2007 yılında Meclis'ten aldığın sınır ötesi operasyon yetkisini niye kullanmadın? Biz bu lafları çok işittik. Daha kaç kere işiteceğiz? Bu bıçağın boğazımızı kesip kemiğe kadar dayanmasına nasıl izin verdin? Kaç tane şehidimize maloldu senin bu politikaların?

Ciddi anlamda operasyon olmayacaksa,hersey bir yalandan ibarettir.

Ordu soyle ordu boyle demeye gerek yok,yada hemen olaylarin ardi sira operasyon falan baydi artik.

Artik iki secenek var ya birakacaksin yada ele alacaksin.Birincisi imkansiz,o zaman ikinciye yoneleceksin.

bu nedir kardeism boyle gecenin bir yarisi ,250 tane it giriyor sinirdan es zamanli operasyon yapiyor,gencecik fidanlari sehid ediyor...ve metanet bekleniyor,O analar metaneti anca bilincli operasyonda sehid dusen evladina gosterir.Yoksa gecenin bir yarisi nobette beklerken dusene degil.

Ordunun da hukumetinde aklini basina almasi lazim,kimden neyden cekiniyoruz.Olmuyor iste ,bir tarafin pes etmesi gerekiyor artik.biz yipratiliyoruz bunun farkina varmak icin ne gerekiyor.35 yildir orada gercekten bir devlet isteyn bireyler olsaydi topyekun bir savas olurdu.Bu bir yipratma savasi oldugu gayette aciktir.Istenen haklar teferruattan baska bir sey degil ,sadece isim koyuyorlar.

halk adam gibi destek verse ,10 bin it var dagda denmez ,demekki halktan bi destek yok oyle abartacak kadar ,o zaman da bu bir devlet yipratma politikasiidir.

demokratik bir cozumu var yalanlari duymak aci veriyor bana .yok oyle bir dunya hoolywood vari suslu sozlere de gerek yok.

Lanet olsun ...

Artık Osmanlı devşirme sistemi getirilmesi şart.

Belli bir yaşa kadar tüm kürt çocuklarını toplayacaksın ya kendin eğiteceksin yada ailelere vereceksin.Onlara kürtlüğü unutturacaksın en baba milliyetçi yapacaksın.

Öncelikle Tüm şehidlerimizi tekrar rahmetle anıyorum. Şehidlerimizden birkaç evladımızın, kardeşimizin, canımızın, hayatından ilginç noktalara dikkat çekmek istiyorum.

ER UFUK BOZKURT:

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Çavuşköy’deki Bozkurt ailesinin evine ateş düştü. Ormandan sırtlarında yakmak için topladıkları çalılar ile dönen baba Fedai Öztürk ve üvey annesi anne Ayşe Bozkurt haberi alınca baygınlık geçirdi. Bozkurt çifti hastaneye kaldırıldı. Şehidin öz annesi Naciye Kösem de acı haberi öğrenince Çavuşköy’e gitti. Baygınlık geçiren acılı anne Kösem de hastaneye kaldırıldı.

Yokluk içindeki aile ısınmak için ormandan çalı çırpı topluyor!!!

ER MEHMET ÇETİN (21)

Şehidin Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Beğerli köyündeki baba ocağına ateş düştü. Barakayı andıran bir evde oturan anne Şerife ve baba Bekir Çetin, acı haberi vermeye gelen askeri yetkilileriyle ambulansı görünce gözyaşlarına boğulup, “Kara oğlum nerede” diye feryat etti. Şehidin evine akın eden yakınları sinir krizi geçirdi.

Şehit Mesut için bir köy ağladı

Şehidimin ailesi barakada yaşıyor!!!

Şehit Mesut için bir köy ağladı

Erzurum’un Konaklı Mahallesi’nde oturan Kazanç’ın ailesine haber vermek üzere 9. Kolordu Komutanlığı’ndan subaylardan oluşan bir ekip gitti. Tüm köyden ağlama sesi yükselirken, beş kız babası Şevket Kazanç, tek oğlunun şehit olduğu haberini alınca baygınlık geçirdi. Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olan Kazanç’ın anne, baba ve kız kardeşleri rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

6 çocuklu ailenin tek erkek evladı, Açık öğretim fakültesinde okuyordu, Amerikada okumadığı için tecilli değildi!!!

ÇAVUŞ BİROL ELMAS:

Tezkeresine 40 gün kala şehit olan Elmas’ın acı haberi, Adapazarı’ndaki ailesini yasa boğdu. Eve gelen askeri yetkililer şehit haberini verdiklerinde anne Mübyen Elmas, sinir krizi geçirdi ve hasateneye kaldırıldı. Şehit Elmas’ın yeğeni olan 13 yaşındaki Melisa Elmas gözyaşına boğuldu. Ailenin oturduğu evin elektriğinin 2 bin lira borcu yüzünden kesik olduğu, Birol Elmas’ın şehit olduğunun öğrenilmesinin ardından açıldığı öğrenildi.

Doğuda güneydoğuda sana kurşun sıkana yeşilkart veriyorsun, elektiriği kaçak kullandırıyorsun, yol, su gıda yardımı yapıyorsun ama benim vatani görevini yapmakta olan evladımın evinin elektiriğini kesiyorsun senin gibi devlet olmaz OLSUN!!! Bu can dün şehit olmasa tezkere aldıktan sonra birde elektrik borcu ödemek zorunda kalacaktı yazıklar olsun. Şimdi utanmazsanız ailesinden tahsil edersiniz.

ASTTEĞMEN BİLAL ÖZCAN (27):

Bilecik’in Pazaryeri ilçesine bağlı Dereköy’de oturan baba Ali Osman Özcan ile anne Sadiye Özcan gözyaşına boğuldu. Şehit Özcan’ın Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olduğu, bir yıl önce Betül Özcan ile evli olduğu ve İstanbul Beylikdüzü’nde oturdukları öğrenildi. Betül Özcan’ın ilk çocuklarına hamile olduğu öğrenildi.

Daha 1 yıl önce evlendi Betülle. Birileri 3 çocuk yap dediği içinde belki teskereyi beklemeden ilk çocuğunu yaptı. Ne o çocuğunu görebildi, ne çocuğu babasını.

Şehidlerimizden birinin Bakıma muhtaç bir Anası ve birde sakat kardeşi var. Ailesinin direği!!! Her şehidimizde başka acı, Hepsinin ortak noktası çoğu fakir yoksul ailelerin çocukları. Hiçbirinin gemiciği yok!!! Devlet bu çocukları Askere almış ama kiminin ektiriğini kesmiş, kimi ısınamıyor kimi zor şartlar altında yaşıyor. Sen devletsen bu insanlar sana kınalı kuzularını kurban ediyorsa sen o çocukların ailelerine dönene kadar krallar gibi bakacaksın arkadaş. Sonra oğlunuz öldü hadi elektiriğinizi açalım demek en hafif tabirle şerefsizliktir!!! Şimdi bunlara kelle diyenide, Paralı askerlik peşinde koşan zenginleride, oğlunu Amerikalarda okutturup acımız büyük ama bunları gündemde tutmayın diye bilen yüzsüzleride, hepsinide Önce güzel rabbimin ilahi adaletine sonrada her Türk vatandaşının kendi hür vicdanına havale ediyorum.

Unutma, unutursan yarın senin evladının kardeşinin başına gelecek!!!

Basına açıklanan sayı 24.Aslı 42..net 42 şehit...8'i ağır 34 yaralı...

Daha da üzüleceksiniz biliyorum.Ama kinlensin artık bu millet.Şehitlerimizin yarısının kafaları kesilmiş.Biri de benim arkadaşım.2 parça bulmuşlar can dostumu..Artık annesinin de haberi var...Acı haberi aldıktan sonra artık aramadı beni :( Ben arasam ne diyebilirdim.nutkum tutulurdu.Arıyamadım...

UYAN TÜRK MİLLETİ!UYAN ARTIK UYAN!ALLAH RIZASI İÇİN UYAN ARTIK!

Sadece 24 şehidin evleri gösterildi tvde.Hepsi gariban çocuğu.Duvarı sıvasız evlerin çocukları..

nerede zengin çocukları?Yurtdışında çoğu..Bedelli askerliğin çıkmasını pusuda bekliyolar karaktersizler.Ak parti onlara da geçecek kıyağını..

Hükümet nerede?Annelerinin açılımını yapıyorlar.

Hey yavrum hey..Hey yavrum hey..Bitmiş benim ülkem..

Onursuzlaştırıldık.Sıradanlaştırıldık.Balık hafızalı olduk..Ölen bizim çocuğumuz mu?değil mi?

hakkari sokaklarında oranın halkı halaylar çekmiş bugün.Sileceksin bu köpekleri haritadan.Sileceksin!!Oluk Oluk akıtacaksın kanlarını..hakkariyi kanlarıyla yıkayacaksın..orayı mezarları yapacaksın.Bu insanlar benim vatanımdan değil arkadaş.Vatan haini bunlar.vatan hainliğinin cezası iç hizmette idamdır idam..İnfaz edeceksin bu soysuzları..

yazıklar olsun böyle hükümete..Böyle millete...Tek kelimeyle yazıklar olsun bize...

israil 1 askeri için dünyaları yaktı yıktı..

42 canımız gitti.Hala açılım lafları..

Bu kadar mı gurursuz devletiz!

Bu kadar mı onursuz devletiz!

Bu kadar mı haysiyetsiz devletiz!

Atamın kemikleri sızım sızım sızlıyor...

O şehitlerin hiçbiri haklarını helal etmiyorlar bize...Etmiyorlar..42'si de...

Anne

Benim yorganım maviydi ,

Neden beyaz örttün üzerime anne ?

Pamuk gibiydi yastığım ,

Neden şimdi taş gibi anne ?

Gece lambasını yakmayı unutmuşsun baba.

Oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu !

Yağmur mu yağdı acaba, etraf toprak kokuyor ..

Hafta Sonu değil ki ,

Neden yıkadılar beni...
:sad007: :sad007:

Şehit Annesi ne diyor bi dinleyin.. "Ben onun bir yerine birsey olmasin diye bisiklete bile bindirmemiştim...

Gözümde yaş kalmadı sabahtır...Yaş... :sad007: vay bana..vaylar bana...vay başıma gelene..vay ki vay...

Sabah Sabah iş yerinde ağlattın beni kardeşim. Kardeşini uğurlamaya gittiğinde söyle Hakkını ödeyemez hiç kimse. Bizim için verdiği cana kurban olsun bu ülke. Anasının pamuk ellerinden öp bizim için. Bir oğlu şehit oldu ama milyonlarca oğlu elini öpmek için bekliyor sırada.

Adamlar benim evladımın kanı aktı diye Hakkaride, Çukurcada halay çekecek birileri bize itidal çağrısı yapacak. Yok öyle köyde, köylüde aga. Biz artık itidal çağrısı duymak değil intikam almak istiyoruz. Biz bukez unutmak değil, halay çeken kansızın cesedinin başında Horona durmak istiyoruz!!!

80 yaşındaki annesini kaybettiğinde göz yaşlarına hakim olamayanlar, 20 yaşındaki evladını kaybeden anaya, babaya kız kardeşe ve halka itidal, metanet çağrıları yapıyorlar. :(

Çözüm budur,

Artık sözün bittiği, konuşulacak bir şeyin kalmadığı çizgiyi çoktan geçtik.

Çözüm budur da bunu yapacak babayiğit nerdedir onu bilmiyorum.

Ona buna höt zöt diyerek, dayılanıp efelenerek çözülmüyor bu işler..

Çoğu sözde müttefiği olduğumuz ülke(lerin) istediği davranışlarının tiyatro edilmesidir. Bakınız biz şehit verdik dünya basını olayı Suriye-İran yaptırdıya getiriyor. Adiler !!!

Evet zamanında İran destek oldu ama çok uzun zaman geçti bundan Suriye zaten 2003te yanlış hatırlamıyorsam fiziksel bağını kesti bu işlerden. Kamplarının büyük çoğunluğunu kapattırdı. Peki kim istedi bunlar olmuştu : ABD-İsrail. Lojistik desteğide AB'dir.

Ben 6-7 sayfa önce örneği verdim. Ben terör uzmanı olan bir Emniyet Müdürü çocuğuyum. Çocukluğum babamın açlık grevlerine-dağdaki operasyonlara-ev basmalarına mühimmat taşıyan araçlara (silah-gıda-insan kaçakçılığı-uyuşturucu) baskın yaptığı ve evden uzak günleri ile geçti. Kendisi diyor bende 7 yaşında az çok hatırlıyorum 91 yılında cep telefonu getirmişti eve. 1 tanesi evdeydi kurcalardık. Özel-üstün botlar (Sahil kesimi için-sahile bomba gömerlerdi !) Bunlar unutuldu. Ama şunu söylemek istiyorum asıl düşman bellidir. Burda Serdar Burak atıp tutmuş. Gel ülkene öyle salla ! Bu işin hükümeti-kürdü yok. Evet var ama o safhayı çoktan geçtik.

Kim diyor? Her şehit haberinden sonra bundan faydalanmaya çalışan malum kişiler mi? Terör örgütünün yayınları mı? Alayı yalan onların ve bunu diyenlerin yaptıkları şerefsizlikten başka bişey değil.

24 şehidin yanında 18 yaralı da vardı,bu yaralıların bazıları ağır yaralıdır büyük ihtimal ve şehit sayısı buna bağlı olarak artabilir ama şehit sayısı saklanıyor gibi birşeyin olması dahi mümkün değil.

Ülkenin heryerinde muhabirler vs var onların haberlerinin olmaması gibi bir durum olamaz,sözde saklanan şehitlerin de bir ailesi var sonuçta,cenazeleri yok edecek halleri yok.

Bu olaya has konuşmuyorum. Ama genelde saklanır. Bak karşı masamda proje müdürm var gayette milliyetçi ve Türktür. Hani aklında bir şüphe olmasın. Kendisi geçtiğiümiz ay bir sohbette söyledi. Tuncelide askerlik yapmış itlerin en aktif olduğu yıllarda 96-97 arasında. Kendisi de söyledi bunu bu konuda yılların birikimi babamda. Sallıyorum 30.000 diye ağızlara sakız olan rakam normalde 40.000 üstü idi derdi babam.

Ya millet ayaklanacak, ya da millet ayaklanacak... Birileri birşey yapmıyor. Biz kuvaiye milliyenin evlatlarıyız. 1 ölürsek 1000 doğarız.. Bu vatan bu bayrak fotoşoplarla kurulmadı. Her bir metrekaresinde şehit kanı var. Her kürt pkk değildir diyenlere söylüyorum, neden pkk'da 1 tane bilr Türk evladı yok.. En iyi kürt dediğiniz adamın bile içinde söyleyemesede kendi milletinde yaşama arzusu vardır. Ama bilir o da, eğer öyle birşey olursa imkanların kısık olacağını ve ebesini göreceğini..

Dikkat ederseniz bugün herkes 2 gün önceki neşeli hayatına döndü.

Öyle bir duruma geldik ki, anlatılmaz yani.

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı

3 Gün sonra herşey unutulur....

UYANIN.....

1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı

2000 yılında 0 şehit.

2001 yılında 0 şehit.

AKP hükumeti başlıyor.

2002 de 13 şehit.

2003 de 21 şehit.

2004 de 73 şehit.

AKP'nin kalfalik dönemi.

2005 de 92 şehit.

2006 da 121 şehit.

2007 de 118 şehit.

2008 de 150 şehit.

2009 da 135 şehit.

2010 da 141 şehit.

Tayyip'in ustalık dönemi.

AKP döneminde 822 şehidimiz olmuştur. Bu şehitler verildiği zaman bıçak kemiğinize dayanmamış mıydı? Bu şehitlerin verilmesini niye bekledin? 2007 yılında Meclis'ten aldığın sınır ötesi operasyon yetkisini niye kullanmadın? Biz bu lafları çok işittik. Daha kaç kere işiteceğiz? Bu bıçağın boğazımızı kesip kemiğe kadar dayanmasına nasıl izin verdin? Kaç tane şehidimize maloldu senin bu politikaların?

Bunların sorumlusu şu anki hükümet mi yoksa ondan önceki hükümet mi diye sorasım geldi.

Yıllarca Apoya Suriye bakmadımı? İranda PKK kampları yokmuydu? İran çok değil kısa bir süre önce biz Karayılanı yakalık diye açıklama yapıp sonra yanlışlık oldu demedimi? Evet eskiden yapıyorlardı ama şimdi yapmıyorlar öylemi ? Yıllarca bunları palazlandıran, Bölgede güçlü Türkiyeden en çok rahatsız olan ülkeler hangileri? Ben demiyorumki ABD,AB masum Topunun Allah cezasını versin. Ama kimsede kalkıp bana Arap ları veya İranlıları sempatik göstermeye kalkmasın. 1. Dünya savaşındada ihanete uğradık bugünde uğruyoruz. Sözde din kardeşlerimiz!! Allaha inanmayan bir örgüte yıllarca baktı kimin şarkısını söylüyorsunuz siz. Sen eğer büyüksen Dünyaya kafa tutacaksın. Değilki İran, Irak, Suriye İsterse ABD, Rusya, Çin olsun. Ne Şam'ın şekeri, Ne Arabın yüzü. Bana Türkiye Cumhuriyeti kimliğini gururla taşıyan insanlar gerek.

Çoğu sözde müttefiği olduğumuz ülke(lerin) istediği davranışlarının tiyatro edilmesidir. Bakınız biz şehit verdik dünya basını olayı Suriye-İran yaptırdıya getiriyor. Adiler !!!

Evet zamanında İran destek oldu ama çok uzun zaman geçti bundan Suriye zaten 2003te yanlış hatırlamıyorsam fiziksel bağını kesti bu işlerden. Kamplarının büyük çoğunluğunu kapattırdı. Peki kim istedi bunlar olmuştu : ABD-İsrail. Lojistik desteğide AB'dir.

Ben 6-7 sayfa önce örneği verdim. Ben terör uzmanı olan bir Emniyet Müdürü çocuğuyum. Çocukluğum babamın açlık grevlerine-dağdaki operasyonlara-ev basmalarına mühimmat taşıyan araçlara (silah-gıda-insan kaçakçılığı-uyuşturucu) baskın yaptığı ve evden uzak günleri ile geçti. Kendisi diyor bende 7 yaşında az çok hatırlıyorum 91 yılında cep telefonu getirmişti eve. 1 tanesi evdeydi kurcalardık. Özel-üstün botlar (Sahil kesimi için-sahile bomba gömerlerdi !) Bunlar unutuldu. Ama şunu söylemek istiyorum asıl düşman bellidir. Burda Serdar Burak atıp tutmuş. Gel ülkene öyle salla ! Bu işin hükümeti-kürdü yok. Evet var ama o safhayı çoktan geçtik.

Geri
Üst Alt