Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.331
- 7.191
- 2.358
Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı
.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basına açıklanan sayı 24.Aslı 42..net 42 şehit...8'i ağır 34 yaralı...
Daha da üzüleceksiniz biliyorum.Ama kinlensin artık bu millet.Şehitlerimizin yarısının kafaları kesilmiş.Biri de benim arkadaşım.2 parça bulmuşlar can dostumu..Artık annesinin de haberi var...Acı haberi aldıktan sonra artık aramadı beniBen arasam ne diyebilirdim.nutkum tutulurdu.Arıyamadım...
UYAN TÜRK MİLLETİ!UYAN ARTIK UYAN!ALLAH RIZASI İÇİN UYAN ARTIK!
Sadece 24 şehidin evleri gösterildi tvde.Hepsi gariban çocuğu.Duvarı sıvasız evlerin çocukları..
nerede zengin çocukları?Yurtdışında çoğu..Bedelli askerliğin çıkmasını pusuda bekliyolar karaktersizler.Ak parti onlara da geçecek kıyağını..
Hükümet nerede?Annelerinin açılımını yapıyorlar.
Hey yavrum hey..Hey yavrum hey..Bitmiş benim ülkem..
Onursuzlaştırıldık.Sıradanlaştırıldık.Balık hafızalı olduk..Ölen bizim çocuğumuz mu?değil mi?
hakkari sokaklarında oranın halkı halaylar çekmiş bugün.Sileceksin bu köpekleri haritadan.Sileceksin!!Oluk Oluk akıtacaksın kanlarını..hakkariyi kanlarıyla yıkayacaksın..orayı mezarları yapacaksın.Bu insanlar benim vatanımdan değil arkadaş.Vatan haini bunlar.vatan hainliğinin cezası iç hizmette idamdır idam..İnfaz edeceksin bu soysuzları..
yazıklar olsun böyle hükümete..Böyle millete...Tek kelimeyle yazıklar olsun bize...
israil 1 askeri için dünyaları yaktı yıktı..
42 canımız gitti.Hala açılım lafları..
Bu kadar mı gurursuz devletiz!
Bu kadar mı onursuz devletiz!
Bu kadar mı haysiyetsiz devletiz!
Atamın kemikleri sızım sızım sızlıyor...
O şehitlerin hiçbiri haklarını helal etmiyorlar bize...Etmiyorlar..42'si de...
Anne
Benim yorganım maviydi ,
Neden beyaz örttün üzerime anne ?
Pamuk gibiydi yastığım ,
Neden şimdi taş gibi anne ?
Gece lambasını yakmayı unutmuşsun baba.
Oysa bilirdin karanlıktan korktuğumu !
Yağmur mu yağdı acaba, etraf toprak kokuyor ..
Hafta Sonu değil ki ,
Neden yıkadılar beni... :sad007: :sad007:
Şehit Annesi ne diyor bi dinleyin.. "Ben onun bir yerine birsey olmasin diye bisiklete bile bindirmemiştim...
Gözümde yaş kalmadı sabahtır...Yaş... :sad007: vay bana..vaylar bana...vay başıma gelene..vay ki vay...
Kimyasalı atacaksın oraya faşistlikse faşistlik.Kurtulalım artık ..
PKK=Kürt değildir diyerek acaba kendimizi mi kandırıyoruz diye düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Çözüm budur,
Artık sözün bittiği, konuşulacak bir şeyin kalmadığı çizgiyi çoktan geçtik.
Çözüm budur da bunu yapacak babayiğit nerdedir onu bilmiyorum.
Ona buna höt zöt diyerek, dayılanıp efelenerek çözülmüyor bu işler..
Kim diyor? Her şehit haberinden sonra bundan faydalanmaya çalışan malum kişiler mi? Terör örgütünün yayınları mı? Alayı yalan onların ve bunu diyenlerin yaptıkları şerefsizlikten başka bişey değil.
24 şehidin yanında 18 yaralı da vardı,bu yaralıların bazıları ağır yaralıdır büyük ihtimal ve şehit sayısı buna bağlı olarak artabilir ama şehit sayısı saklanıyor gibi birşeyin olması dahi mümkün değil.
Ülkenin heryerinde muhabirler vs var onların haberlerinin olmaması gibi bir durum olamaz,sözde saklanan şehitlerin de bir ailesi var sonuçta,cenazeleri yok edecek halleri yok.
1999 yılında PKK kendini fes etme kararı aldı
2000 yılında 0 şehit.
2001 yılında 0 şehit.
AKP hükumeti başlıyor.
2002 de 13 şehit.
2003 de 21 şehit.
2004 de 73 şehit.
AKP'nin kalfalik dönemi.
2005 de 92 şehit.
2006 da 121 şehit.
2007 de 118 şehit.
2008 de 150 şehit.
2009 da 135 şehit.
2010 da 141 şehit.
Tayyip'in ustalık dönemi.
AKP döneminde 822 şehidimiz olmuştur. Bu şehitler verildiği zaman bıçak kemiğinize dayanmamış mıydı? Bu şehitlerin verilmesini niye bekledin? 2007 yılında Meclis'ten aldığın sınır ötesi operasyon yetkisini niye kullanmadın? Biz bu lafları çok işittik. Daha kaç kere işiteceğiz? Bu bıçağın boğazımızı kesip kemiğe kadar dayanmasına nasıl izin verdin? Kaç tane şehidimize maloldu senin bu politikaların?
Çoğu sözde müttefiği olduğumuz ülke(lerin) istediği davranışlarının tiyatro edilmesidir. Bakınız biz şehit verdik dünya basını olayı Suriye-İran yaptırdıya getiriyor. Adiler !!!
Evet zamanında İran destek oldu ama çok uzun zaman geçti bundan Suriye zaten 2003te yanlış hatırlamıyorsam fiziksel bağını kesti bu işlerden. Kamplarının büyük çoğunluğunu kapattırdı. Peki kim istedi bunlar olmuştu : ABD-İsrail. Lojistik desteğide AB'dir.
Ben 6-7 sayfa önce örneği verdim. Ben terör uzmanı olan bir Emniyet Müdürü çocuğuyum. Çocukluğum babamın açlık grevlerine-dağdaki operasyonlara-ev basmalarına mühimmat taşıyan araçlara (silah-gıda-insan kaçakçılığı-uyuşturucu) baskın yaptığı ve evden uzak günleri ile geçti. Kendisi diyor bende 7 yaşında az çok hatırlıyorum 91 yılında cep telefonu getirmişti eve. 1 tanesi evdeydi kurcalardık. Özel-üstün botlar (Sahil kesimi için-sahile bomba gömerlerdi !) Bunlar unutuldu. Ama şunu söylemek istiyorum asıl düşman bellidir. Burda Serdar Burak atıp tutmuş. Gel ülkene öyle salla ! Bu işin hükümeti-kürdü yok. Evet var ama o safhayı çoktan geçtik.