Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı

Allah rahmet eylesin.. :(

Senin otobüste 17 yaşında kızını diri diri yaktılar ne yaptık hiç, Senin karnı burnunda hamile kadınını kurşuna dizdiler ne yaptık hiç, Senin karakolunu bastılar yolunu kestiler şehrini bombaladılar ne yaptık hiç, İsrail dediğin senin bayrağını taşıayn gemiyi vurdu sivil vatandaşlarını öldürdü ne yapabildik one minute hariç hiç, Kırmızı halılarla karşıladılar eli kanlı bebeklerini ne yaptık hiç. Şimdi ne yapacaklar biliyormusun? Ben söyleyeyim kocaman bir HİÇ!!!

Tank bizde,uçak bizde,teknoloji bizde anlamıyorum arkadaş anlamıyorum.İsrail bi tane askeri kaçırıldı diye ortalığı yıkıyo bizim binlerce evladımız şehit olmuş,hala icraat yok.Bu kadar mı değersiz bizim canlarımız?Yok mu bu şeref yoksunlarının inlerini başlarına yıkmanın bi yolu yeter hakkaten yeter artık.Boş laflar duymak istemiyorum,sırf milletin gazını almak için boş dağların bombalanmasını istemiyorum artık.

Abdullah Gül: "İntikamı çok büyük olacak” birazdanda R.T.E'den Kararlılığımız sürecek mesajı gelir!

Tank bizde,uçak bizde,teknoloji bizde anlamıyorum arkadaş anlamıyorum.İsrail bi tane askeri kaçırıldı diye ortalığı yıkıyo bizim binlerce evladımız şehit olmuş,hala icraat yok.Bu kadar mı değersiz bizim canlarımız?Yok mu bu şeref yoksunlarının inlerini başlarına yıkmanın bi yolu yeter hakkaten yeter artık.Boş laflar duymak istemiyorum,sırf milletin gazını almak için boş dağların bombalanmasını istemiyorum artık.

Yetmez ama ben 26 şehidimize karşılık ilk olarak İmralıdakinin BAŞINI istiyorum.

Ya yeter be bir konuda anlassinlar artik biktik lan bu kadarida yeter analar hep agliyor !!! Bu bitmez yav of !

Bülent Arınç: Bu acıları yaşatanları Allah helak etsin

tamam helak olurlar bugün yarın beklenen açıklama geldi dağılabiliriz.

Hükümet her zaman ki gibi çok kararlı görünüyor, Allah sizin gibileri helak etsin asıl.

Kimse bana silahla çözülmüyor demesin !

Bazı aydın görünümlüler çıkıp "silahı bırakalım" diye cahil cahil konuşuyorlar...

Adamların ellerinde güller yok keleşler var !

Patır patır askerimizi,polisimizi öldürüyorlar...

Hayvanla diyalog olmaz. Diyalog dediler,ellerini verirken kollarını kaptırdılar !

Bir devlet ekonomisini düzeltebilir, hukukunu düzeltebilir fakat haysiyeti ayaklar altına alınıyorsa diğerleri boştur !

İbreti alem için Taksim meydanına derin bir çukur kazıp içine atacaksın. Yoldan geçen herkes üzerine tükürerek tükürükte boğulmasını sağlayacak serefsizin. Sonrada derisini yüzüp tören davulu yapacaksın.

Yetmez ama ben 26 şehidimize karşılık ilk olarak İmralıdakinin BAŞINI istiyorum.

Meydanı boş bırakırsan 26.000 şehitde verirsin bi baskıcı politika izlesinler bakalım bir tanesi kalacak mı sen dağdan konvoylarla terörist indir sen haklar tanı şerefsizlere sonra gelsin bu vatanın evladını öldürsün . Olacak iş mi buya !

Ben inanıyorum ki MHP bu terör olayını kökden kaldırırdı . Parti savunmuyorum hiç bir parti lehine bir düşüncem yok . MHP belki ekonomi , sağlıkda ilerleyemez ama terörü kökünden bitirir . Baskı yapar bu haysiyetsizlerin kıçından şırıngayla kan alır . Bakın bakalım ondan sonra bir tanesi ses çıkarabiliyor mu ... :mad:

1 gece onceden hakkarılı kopekler havanların kurulmasında,sılahların yamaclara yerlestırılmesınde pkklı kopeklere yardım etmısler.sımdı o sahıslar tespıt edılmeye calısılıyormus.o havanlar kurulana kadar nerdeydık.

Hakkariye atom bombası atıp karantinaya alıcaksın.Acıma vakti çoktan geçti artık yerel halkınada.

Yürüyüs var mı beyler ?

Biz bu kadar aciz bir devletmiyiz yahu kurtulus savasında o kadar devlet ile bas ettik simdi ise bos dagları bombalayıp halkı uyutuyorlar artık yeter.

Ey gidi BOP esbaskanı seni,cigerin yanıyor degil mi ? aslında oyuncu olmalıydın sen.

Ekranlarda laklak yapan bakan,devlet görevlisi vb. şeyleri artık görmek istemiyorum...

İmralıda yatan şerefsizi Asıyormusunuz dibine bomba koyup patlatıyormusunuz bilemiyorum ama...

Bu PKK-BDP-KCK mıdır ne boktur...

Artık bunların ipini dürme zamanı geldi geçiyor...

Yeter ulan...

Demokrasi'ye tüküreyim...

Fazla Demokrasi bize ters artık...

Çene çalan diplomatlar siyasiler çenenizi kapatıp gereği neyse onu yapın...

Bunun intikamını ya Alın...!!!

Yada alacaklara yol verin...

Bu ne yahu...

Ekranlarda laklak yapan bakan,devlet görevlisi vb. şeyleri artık görmek istemiyorum...

İmralıda yatan şerefsizi Asıyormusunuz dibine bomba koyup patlatıyormusunuz bilemiyorum ama...

Bu PKK-BDP-KCK mıdır ne boktur...

Artık bunların ipini dürme zamanı geldi geçiyor...

Yeter ulan...

Demokrasi'ye tüküreyim...

Fazla Demokrasi bize ters artık...

Çene çalan diplomatlar siyasiler çenenizi kapatıp gereği neyse onu yapın...

Bunun intikamını ya Alın...!!!

Yada alacaklara yol verin...

Bu ne yahu...

Fazla demokrasi değil adamına göre demokrasi var artık bu ülkede.. "Adam olmayana Demokrat" bu ülke artık sonucu da bu işte...

ABD büyükelçiliğinden açıklama: Hiç bir dava terörü mazur gösteremez

bunlarda tavşana kaç tazıya tut helal olsun 50 yıldır aynı kucaktan sıkılmadık be

Hepsine Allah rahmet eylesin...

Dün çukurca yarın İstanbula kadar gelecekler. Bu vurdumduymazlık, bu kararsızlık bu teröre ses çıkartamama fiili olarak bir hareket yapmama devam ettikçe daha çok kanımız akacak, tepemize çıkacaklar. Kararlı ve güçlü devlet istiyorum. Ordusunu hedef gösteren değil sahip çıkıp arkasında duran hükümet istiyorum arkadaş.

https://gundem.milliyet.com.tr/kart...em/gundemdetay/19.10.2011/1452586/default.htm

Ey Hükümet...haysiyet bekliyorum sizden.Biraz şerefiniz varsa vatan için birşeyler yaparsınız.Birazcık şerefiniz gururunuz onurunuz varsa..

Kana Kan istiyorum.Kana kana içmek istiyorum o köpeklerin kanlarını!

Yürüyüs var mı beyler ?

Biz bu kadar aciz bir devletmiyiz yahu kurtulus savasında o kadar devlet ile bas ettik simdi ise bos dagları bombalayıp halkı uyutuyorlar artık yeter.

Ey gidi BOP esbaskanı seni,cigerin yanıyor degil mi ? aslında oyuncu olmalıydın sen.

Evet biz aciz bir devletiz. İnsan canının zerre değeri olmadığı, korkak vasıfsızlarca yönetilen aciz bir devletiz.

Bütün mehmetciklerimize allah rahmet eglesin.Ailelelerine allah sabır versin.Artık operasyon degil, katliam istiyoruz!

Geri
Üst Alt