- 30 Temmuz 2009
- 26.731
- 3.691
- 2.023
Cevap: Çukurca’da Saldırı | 26 Şehit, 22 Yaralı
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tank bizde,uçak bizde,teknoloji bizde anlamıyorum arkadaş anlamıyorum.İsrail bi tane askeri kaçırıldı diye ortalığı yıkıyo bizim binlerce evladımız şehit olmuş,hala icraat yok.Bu kadar mı değersiz bizim canlarımız?Yok mu bu şeref yoksunlarının inlerini başlarına yıkmanın bi yolu yeter hakkaten yeter artık.Boş laflar duymak istemiyorum,sırf milletin gazını almak için boş dağların bombalanmasını istemiyorum artık.
Tank bizde,uçak bizde,teknoloji bizde anlamıyorum arkadaş anlamıyorum.İsrail bi tane askeri kaçırıldı diye ortalığı yıkıyo bizim binlerce evladımız şehit olmuş,hala icraat yok.Bu kadar mı değersiz bizim canlarımız?Yok mu bu şeref yoksunlarının inlerini başlarına yıkmanın bi yolu yeter hakkaten yeter artık.Boş laflar duymak istemiyorum,sırf milletin gazını almak için boş dağların bombalanmasını istemiyorum artık.
Bülent Arınç: Bu acıları yaşatanları Allah helak etsin
tamam helak olurlar bugün yarın beklenen açıklama geldi dağılabiliriz.
Yetmez ama ben 26 şehidimize karşılık ilk olarak İmralıdakinin BAŞINI istiyorum.
Şu anda Başbakanlık önünde protestolar varmış
1 gece onceden hakkarılı kopekler havanların kurulmasında,sılahların yamaclara yerlestırılmesınde pkklı kopeklere yardım etmısler.sımdı o sahıslar tespıt edılmeye calısılıyormus.o havanlar kurulana kadar nerdeydık.
Ekranlarda laklak yapan bakan,devlet görevlisi vb. şeyleri artık görmek istemiyorum...
İmralıda yatan şerefsizi Asıyormusunuz dibine bomba koyup patlatıyormusunuz bilemiyorum ama...
Bu PKK-BDP-KCK mıdır ne boktur...
Artık bunların ipini dürme zamanı geldi geçiyor...
Yeter ulan...
Demokrasi'ye tüküreyim...
Fazla Demokrasi bize ters artık...
Çene çalan diplomatlar siyasiler çenenizi kapatıp gereği neyse onu yapın...
Bunun intikamını ya Alın...!!!
Yada alacaklara yol verin...
Bu ne yahu...
Yürüyüs var mı beyler ?
Biz bu kadar aciz bir devletmiyiz yahu kurtulus savasında o kadar devlet ile bas ettik simdi ise bos dagları bombalayıp halkı uyutuyorlar artık yeter.
Ey gidi BOP esbaskanı seni,cigerin yanıyor degil mi ? aslında oyuncu olmalıydın sen.