Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 22 Yaralı | Kara harekatı başladı

Cevap: Çukurca’da Saldırı | 24 Şehit, 18 Yaralı

Suriyenin is iclerine karisacaklarina yüzlerini artik Türkiyeye cevirseler iyi olacak,banane kardesim elin Filistinlisinden elin Suriyesinden,simdi cikip herzamanki gibi sehitlerin intihamini alacagiz palavrasini söyler,ve herzamanki gibi gündem degisecek önümüzdeki günlerde.

Başbakan Erdoğan hain saldırının zamanlamasına dikkat çekerek, Anayasa çalışmalarının başladığı günün seçilmesinin dikkat çekici olduğunu ifade etti.

Yazıklar olsun.

Allah aşkına şöyle bir düşünün bakalım geçmişi.Ne zaman gündeme yeni bir yasa gelse,demokratik açılımdı,yok referandumdu,yok bilmem neydi arkasından şerefsizler bir yerleri bombalıyor ve hükümet çıkıp "zamanlaması manidar" açıklamasıyla terörü kullanarak kamuoyu oluşturuyor.

Bu senaryoyu defalarca yaşadık.Bu kadar saf olamaz bu millet.İnsanlar bu kadar aptal yerine konulamaz.

Trt haberde 17.25 gibi haberi sunan kadın hüngür hüngür ağlamış

Nasıl bulabilirim

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben artık üzülen Başbakan, Cumhurbaşkanı, Genelkurmay başkanı, Siyasetçi, Asker, Bürokrat istemiyorum. Ben yılan yuvasının yakılmasını, düşman nerdeyse bulunup imha edilmesini istiyorum kardeşim. Ben üzülürüm. Sen üzülürsün. Ama bu devlet kademesinde makam, mevkii sahibi insanın üzülme lüksü yoktur. Herkes görevini yapmak zorunda!!! Yıllardır üzülüyoruz bir tek şehidimiz dönmedi geri!!!

Siyasi görüşü ne olursa olsun, her insan bu vatan için yaşar ve savaşır. Seçim olaylarına bağlamak doğru değil bence.

AKP'li değilim ama erdoğan'ın da bu haberlere sevindiğini zannetmiyorum.

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarınada baş sağlığı diliyorum.

Akşam internetim olmayacak. Umarım bu kez bu ihaneti unutmaz, unutturmayız. Yüce Allahtan şehidlerimize bir kez daha rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralı aslanlarımıza acil şifalar diliyorum. Yattığınız yer nurla dolsun mekanınız cennet olsun kardeşlerim. Vatan size minnettar :(

Bir daha gel samsundan sarı saçlım mavi gözlüm !!

Suriyenin is iclerine karisacaklarina yüzlerini artik Türkiyeye cevirseler iyi olacak,banane kardesim elin Filistinlisinden elin Suriyesinden,simdi cikip herzamanki gibi sehitlerin intihamini alacagiz palavrasini söyler,ve herzamanki gibi gündem degisecek önümüzdeki günlerde.

neden öyle söylüyorsun barış. Filistin,suriye,ırak,iran,tunus,ürdün,fas vs vs ile iyi geçinmeliyiz dünya devleri bunlar,başımız sıkışsa ilk onlar koşacak !!!

Özellikle Best FM i ve diğer duyarlı davranan yayıncıları ve kuruluşlarını kutluyorum. Umarım birçok duyarlı kanal ya insanların dikkatini bu olaya çekecek ve unutturmamaya yönelik yayın yapar yada hiç yayın yapmaz. İnsanlar bu ülkede Behlülden, Ali Kaptandan, Fatmagülden vs başka sıkıntılarda olduğunu anlamalı ve at gözlüklerini çıkartmalı gözlerinden. Beyler ileriye gitmiyoruz 10 yıl öncesinden çok gerideyiz!!! Teröre prim vermeyin yayınlamayın gündemde tutmayın diye diye bugüne geldik!!!

Televizyonlar programlarını iptal etmeye başladı

ATV'nin komedi dizisi "Çocuklar Duymasın"ın bu akşam yayınlanmayacağı haberini Birol Güven, Twitter üzerinden duyurmuştu.

ATV, Esra Erol'la Evlen Benimle programını da akıştan çıkardı.

Benzer şekilde, CNN Türk'te yayınlanan "Mesut Yar ile Burada Laf Çok" programının bu akşamki yayını da iptal edildi.

Twitter'dan yapılan açıklama şöyle:

CNNTURK_program Bu gece 23.45’te akışta görünen Mesut Yar ile Burada Laf Çok programı Hakkari’deki saldırı nedeniyle yayınlanmayacaktır.

BEST FM ise yas ilan ederek radyo yayınını durdurdu.

https://gundem.milliyet.com.tr/televi...50/default.htm

tnt de bayrak koymuş.

Hükümet devletin tiyatrosundan sorumlu değil herhalde. Tabi ki hükümet suçlanacak, hükümetten hesap sorulacak.

Bir kaç mesaj okudum sanki pekakayı lanetlemiyoruz da hükümeti lanetliyormuş gibi geldi bana.Yazık bu kafaya,bu habere sevinen şerefsiz çocuğudur.Ayrıca şehit olan 24 asker içinden 14 Kürt kökenliymiş.

benim başbakanım ahnedinejad kadar olamıyorsa tabi lanetlerim arkadaş.başnakanın önceliği TÜRKİYE olacak filistin,suriye değil.akp iktidara geldiğinde terör bitme noktasına gelmişti yıl 2011 durum ortada.burda bi yanlışlık varsa tamamen hükümetin suçudur.

J.Üsteğmen Murat Bek (Yozgat),

J. Kıdemli Başç.ş İbrahim Geçer (Konya),

Piyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul),

Piyade Uzm.ç Halil Özdoğru (Sinop),

Piyade Uzm.ç Mustafa Aslan (Çorum),

Piyade Uz.Onb. Reşit Ercan (Elazığ),

Piyade Çavuş Koray Özel (Adana),

Piyade Çavuş Yunus Yılmaz (Ankara),

Piyade Çavuş Birol Elmas (Sakarya),

Piyade Onb Mesut Cengiz (Hatay),

Piyade Onb Mesut Kazanç (Erzurum),

Piyade Onb Yavuz Çoban (Aksaray),

Piyade Onb Fikret Özer (Samsun),

Piyade Onb Hüseyin Güldal (Kocaeli),

Piyade Onb Soner Ateşsaçan (Artvin),

J. Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul),

Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş),

Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep),

Piyade Er Mehmet Çetin (Aydın),

Piyade Er Süleyman Kalkan (Isparta),

Piyade Er Ahmet Tunçer (Bitlis),

Piyade Er Mehmet Ağgedik (Elazığ),

Piyade Er Ramazan Akın (Ağrı),

Piyade Er Ufuk Bozkurt (Kırklareli)

(Bir şehidin kimliği henüz belirlenemedi)

24 şehitin kimlikleri belli oldu:(:(:(

Örgüt diye iceri tiktigin o kahraman evlatlarindan utan. Utan be. Kelle aliyordu onlar kelle. Sen 5 para etmez hainleri koruyacagina, kendi evlatlarini koru be. Kendi evlatlarini. Cuvali gecirdiklerinde konusamiyordun korkundan, evlatlarimiz ölüyor konusamiyorsun korkundan, 3 Arap ölüyor dünyayi ayaga kaldiriyorsun. Bu nasil celiski Basbakan? He ? Kimin yanindasin sen? Necisin? Kimin Basbakanisin? Gürlesene simdi metanet isteyecegine. O analardan utanmiyormusun? Nasil bakacaksin o analarin yüzüne?

benim başbakanım ahnedinejad kadar olamıyorsa tabi lanetlerim arkadaş.başnakanın önceliği TÜRKİYE olacak filistin,suriye değil.akp iktidara geldiğinde terör bitme noktasına gelmişti yıl 2011 durum ortada.burda bi yanlışlık varsa tamamen hükümetin suçudur.

İyi biz pekakayı lanetleyelim sende başbakanı.

Yeni Anayasanizi alip iki defa bükün

Erzurum ve Hakkari de bdp denen şerefsizlerin binaları ateşe verilmiş.

20 Yaşında Genç Delikanlı Şehit Olmuş Kime Ne ... Fatmagül'ün Suçunu Düşünmek Varken Şehidin Suçu Kime Ne ? Adını Şehit Koysak Ne Farkeder ... Feriha Varken Bunu Düşünmek Niye ? Anne Karnında Bir Sabi Pusu Yemiş Kimin Umrunda ? Hadi Hep Birlikte Kurtlar Vadisi Pusu Seyretmeye ... Evladını 20'sinde Kaybeden Annenin Acısı Kimin Umrunda ? Cemile'nin Acısını Düşünsene ... Asıl Yetenek Vatana Can Vermek İçin Canından Vazgeçmek İken Bırak Bu Edebiyatı Acunla

Yetenek Sizsiniz Türkiye !

Genelkurmayın açıklamalarına göre 21 domuz gebertilmiş ama çok az.

Futboldan terore tepkı bu hafta butun maclar 3 dakika gec baslaycak !

Kimden sorulacak hesap? Hükümet ne yaptı dağlıca baskınından sonra? Tokattan sonra? Diyarbakırdan sonra? İstanbulun göbeğinde 17 yaşında kız kardeşim yakılırken ne yaptı? Hamile kadınlar vurulurken ne yaptı? Dağdan gelenler kırmızı halılarla karşılanırken ayaklarına hakimleri savcıları gönderip yasaların dışında kim serbest bıraktı? Yollar mayınlanırken ne yaptı? 1000 tane şey yazarım sana ama yok sizin gözünüzdeki o at gözlüğü varken varsa yoksa onlar doğru söyler başka herkes yalancı. Bir onlar masum doğru !!! Hangi şerefsiz sevindi Şehit verdik diye bu forumda isim ver bizde tepkimizi gösterelim gereğini yapalım. Allahtan korkun ben burda 1 tane sevinen insana rastlamadım.

forumu kastetmemiştim varsa sevinen bilemem.muhalefet parti başkanı 20 dk konuşup şehit ailelerine başsağlıgı dilemeden direk hükümete saydırmaya başlarsa.içinden sevinç çığlıklarını attıgını anlamamak aptallık olur.terörist zaten başındakilere isyan etmeni,halkın içinde bölünmesini,böyle sizler gibi kavga etmenizi istiyor.Bu terör arkadaşlar karşınızda düşman yok ne yazıkki.Başımızdaki devlet büyükleride bu durumdan memnun değiller.Sanki onlar çok mutluymuş gibi bi hava yaratıyorsunuz.Çözüm deneniyor,1993 yılında 33 şehit verilmiş bi saldırıda.O zamanda bu hükümet yoktu.Biri demiş 2000 lerde sıfıra inmişti terör.

Senin ülken afedersin yazamayacağım kadar kötü durumdaydı 2000 senesinde.Imf den '1' milyar dolar borç aldıgını bilirim ben.Senin ülkene daha başka güçler ne yapsın zaten durumun ortada o zamanlar ölmüşün ağlayanın yok,başındaki ecevit 10a kadar saymayı bilmiyor.Amerika dan emirle kemal derviş diye bir concon geliyor.Sana teröristin saldırmasına gerek yok.

Siz sanıyorsunuzki onların meselesi adam öldürmek.Onların meselesi güçlü devleti zayıflatmak.Senin ülken artık güçlü.Muhalif zihniyet ne düşünürse düşünsün.Senin ülken 10 sene önceki gibi değil.Onlar piyon,arkasında israil oldugunu bilmemek aptallık.Sen güçlendikçe,zayıflatmak isteyecekler.Sizlerde yağ bal süreceksiniz vah kömüre tav olanlar şimdi şehitlere üzülmesin tarzı konuşacaksınız.

Geri
Üst Alt