Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

Adamın nerede oynayacağı bile belli değil, yahu ne Lincoln'ü. Lincoln'den inip Clio'ya binmiş gibi olduk resmen. :o

Harbi hangi mevkide oynayacak bu adam?

alıyoz bakam savaşçı adamları görecez adnan sezgin :) bi kerede kelek çıkmasın aldıgın adam

Orta sahada Cana'nin onundeki ikilide oynayacagi kesin.

Yapacağınız işe ya..

Bunedir şimdi..

!

Ortasahanın ortasında oynayacak büyük ihtimal arkadaşlar.

Arkadaşlar Dalga Geçmeyi Bıraksak Diyorum..Angut forumunda Burdaki espriler alınıp dalga geçiyorlar..Sonuçta Takımımız aldı Hayırlısı olsun demek lazım..Bu saatten sonra oyuncu ile dalga geçmeyelim Lütfen..İnşallah Hepimizi yanıltır..Bir kaç maç sonrada I love You diye çağrılmaya Başlanır..

Culio-Cana-Biglia gibi bir üçlü olabilir. Arda'yı sol kanatta kesmesi pek mümkün değil zaten.

Arkadaşlar Dalga Geçmeyi Bıraksak Diyorum..Angut forumunda Burdaki espriler alınıp dalga geçiyorlar..Sonuçta Takımımız aldı Hayırlısı olsun demek lazım..Bu saatten sonra oyuncu ile dalga geçmeyelim Lütfen..İnşallah Hepimizi yanıltır..Bir kaç maç sonrada I love You diye çağrılmaya Başlanır..

Yav hocam futbol bu ya pazardan elma armut almıyoruz..

Resmen çapsız bir transfer..

Biglia her derdimize deva olurdu çok para veremeyiz diye kulübü borç batağına sokuyorlar,sene sonunda bu adamda gider..Hagi'de ahanda buraya yazıyorum!

Önyargılardan arınıp sağduyulu değerlendirmek lazım.

Takımımıza hayırlı olsun.

İçinde bulunduğumuz sezonun ilk 12 haftasında fırma giyen Culio, ligin sonraki haftalarında takımından uzak kaldı. Arjantinli orta saha, Şampiyonlar Ligi'nde ise gol ve asistleriyle takımının skor yükünü çeken en önemli isimlerden biri oldu. Grubun ilk maçında Basel önünde alınan 2-1'lik galibiyete iki asistle katkıda bulunan Culio, Roma mağlubiyetinde atılan tek golde de yine verdiği pasla pay sahibiydi. Üçüncü maçta Bayern'e 3-2 mağlup olan Cluj'ün gollerinden birini atan 27 yaşındaki oyuncu, 1-1 berabere biten son maçta Roma filelerine 88. dakikada atılan golde servisi yapan isimdi. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Cluj'ün attığı 6 golün 5'inde rol oynayan Culio, mücadeleci, agresif ve zeki futboluyla ön plana çıkıyor.

Culio resmen Galatasaray'da! - www.fanatik.com.tr

Adam Şampiyonlar ligine damgasını vurmuş. Paso asist yapmış, gol atmış.:yenieek:

hayirli olsun hic bilmiyorum nasil bi oyuncu umarim katki saglar

TTNET ARENA değil artık ismi aslantepenin

TTNET SİRKİDİR

Barış

Sarp

Kazım

Servet

ve ayhanın oynadığı yer stad olamazzzzz olsa olsa sirk olur bari ibrahim üzülmez ve guizayı getirelimde tam olsun

adamin nasil bir yapiya sahip olup olmadigini tartisacagimiza sürekli yikici yorumlar sürekli yikici yorumlar...

gina geldi valla ya...

tamam sizlere cr7 ile messi layik ama bu yönetim elanoyuda getirdi lincolnüde getirdi olmadi iste...

en büyük basarilari bu takim hagi, popescu gibi adamlari gözardi edersek (ki bunlari büyük avrupa kulüpleri listelerinden coktan silmisti)

falko, stumpf, capone, kubilay, fleurquin, perez gibi adamlarla yakaladi. bunlarin hicbiri süperstar tanimlamasina uymuyordu.

bu ülke anelkayi, ortegayi, jardeli, elanoyu, lincolnü, marcelinhoyu, klebersonuda gördü!

sonlari ne oldu peki?

önemli olan uyum bence!

firsat verin adamlara bir yahu. tamam en kötü sezonumuz ama biraz insaf adamlar kötülük icinmi ugrasiyor?

kimse memnun degil ama biryerlerden tutup batakliktan cikmamiz lazim.

eminim savasci adamlarla arda kewell gibi teknik oyuncularinda verimi artacaktir. en azindan istenilen budur bence.

yapmayin artik ya. olaya bir sekil espriyle bakmak baska. bastan sona yikicilik baska.

adamin nasil bir yapiya sahip olup olmadigini tartisacagimiza sürekli yikici yorumlar sürekli yikici yorumlar...

gina geldi valla ya...

tamam sizlere cr7 ile messi layik ama bu yönetim elanoyuda getirdi lincolnüde getirdi olmadi iste...

en büyük basarilari bu takim hagi, popescu gibi adamlari gözardi edersek (ki bunlari büyük avrupa kulüpleri listelerinden coktan silmisti)

falko, stumpf, capone, kubilay, fleurquin, perez gibi adamlarla yakaladi. bunlarin hicbiri süperstar tanimlamasina uymuyordu.

bu ülke anelkayi, ortegayi, jardeli, elanoyu, lincolnü, marcelinhoyu, klebersonuda gördü!

sonlari ne oldu peki?

önemli olan uyum bence!

firsat verin adamlara bir yahu. tamam en kötü sezonumuz ama biraz insaf adamlar kötülük icinmi ugrasiyor?

kimse memnun degil ama biryerlerden tutup batakliktan cikmamiz lazim.

eminim savasci adamlarla arda kewell gibi teknik oyuncularinda verimi artacaktir. en azindan istenilen budur bence.

yapmayin artik ya. olaya bir sekil espriyle bakmak baska. bastan sona yikicilik baska.

Bir örnekte ben verim sana;)

Anelka=Ribery

Ribery'e neler denilmişti..Bonusu falan..Eee ne oldu sonunda.

Oyuncuyu eleştirelim artılarını ve eksilerin konuşalım ama alaycı söyler ayıp oluyor;)

bu transferi marek heinze transferine çok benzettim oyuncunun videosunu izledim tıpatıp benzio oyun stili en fazla 1 sene dayanır bu bize

hayırlı olsun. isimli şöhretli futbolcularıda getirdik, peki sonuç sıfır.

Culio felan geldiği için bu sitem yok zaten müdür,sen her konuşmanda Aslantepe'ye yakışır kadro kuracağız,taraftarımızdan destek bekliyoruz diyorsun,e senin aldığın adamlara bak,sonra Hagi istiyordu deyip yırt yok öyle iş,Kazım bedava olmasaydı inat edip bonservisine para verip alır mıydık? Bence hayır,Culio ucuz diye alındı bu kadar basit,Biglia çünkü çok çok daha iyi bir oyuncu izlenimlerimden yola çıkarsak,taraftarın tepkisi salak yerine konmak,artık bıktım boş vaadlerden,her sene gelirler yükseliyor diye nutuk atıyorlar,ama takım kalitesini vasatın altında,yıllardır adam gibi bir orta sahanın göbeğine adam alamadık,bu senede es geçtik,Dünya'nın en pahalı bölgesi beyler o b2b dediğimiz yer,öyle 2'ye 3'e alamazsın o zamanı,vereceksin 10 ama en az 5 sene taşır o adam seni gerçekten kaliteliyse,yaz transfer döneminde 1 milyon € için Makoun gibi bir adamdan vazgeçmiş Adnan Sezgin var transfer komitesinde daha ne bekliyorsun,ama Ali Turan gibi kaza ile futbolcu adamı serbest bırakmak için ödediğin Makoun'a çok gördüğün o 1 milyon € işte..

Para sıkıntısı felan yok,para doğru harcanmıyor,ve taraftarın tepkisi buna,şimdi gerizekalı gibi dolmalarını beklesinler o stadın taş çatlasa 30.000 kişi gelecek bence..

İlk 1-2 hafta heyecandan giderler 2 mağlubiyetle o stadda boş kalır,taraftar akıllanmalı artık tepkisini koymalı..

Antepli miyim ben Culio'ya sevineyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt