Culio Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Culio Galatasaray'da

Asist olarak istatistikleri fena değil. Bu sezon ŞL'de 6 maçta 1 gol 4 asist. Bakın savunmuyorum. İyi transfer demiyorum, değil. Ama faydalı olabilir. Bunlar rus ruleti transferler, tutmazsa yönetim, Hagi, yabancılar, sene sonu herkes gider bu takımdan.
Adnan polatı rpg ile patlatsan da,bi yolunu bulur parçalarını birleştirir yinede gitmez bu kulüpten.Sülük gibi yapıştılar.

Konyaspor bile Jonh Utakayı aldı biz bunu :D

arkadaş millet Q7 alıyor biz clio alıyoruz zihniyete bak.

Roma'yı yaktığı maçta izlemiştim en iyi.

[video=youtube;YfFGAL9rgdI]https://www.youtube.com/watch?v=YfFGAL9rgdI[/video]

Umarım faydasını görürüz, ne diyelim.

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun ....

Umarım bu transferler yanıltır bizi...

Resmi sitede öve öve bitememişler.Tek kelimeyle hüsrana uğradım.Kazım transferinde bile belki olur dedim ama Culio büyük hayal kırıklığına uğrattı beni.Bundan sonra Hürriyet transferine bile şükretmek lazım.

Bence abartıldığı kadar kötü transfer değil..İyileri geldide ne oldu..Biz ne kadar sevinirsek hep tersi çıkıyor..Sadece kızdığım şu ortasahada bolluk oldu..Emre Çolak falan nasıl forma şansı bulacak..

@ertemshener

Ertem Şener

Culio gerçek yeri tam mc arkadaşlar clıuj'da sol kanatta oynadığı oldu ama esas yeri tam mc

Biglia gelmeyince bu arkadaşı aldılar. Ne diyelim önce hayırlı olsun sonra da şimdiden geçmiş olsun. Bu geçmiş olsun serzenişi gelen elemanlara değil, bunların yanında temizlik adı altında belkide daha suçsuz oyuncuları takımdan gönderen beceriksizler yüzünden. İsterseniz Messi'yi getirin arkadaş o orta saha ve defans ile bir arpa-cık boyu yol alamayız o sebeb ile bu isimlerin gittiği duyurulmadan hiçbir transfer beni ne üzer ne de mutlu eder.

Saygılari ve hakaretler yönetimimize. Transfer yapmasanız bunları dahi düşünmez nefesimizi tutar sene sonunu beklerdik.

İyi kümede kalırız en azından bu transferlerle..

Allah yardimcimiz olsun inshallah bugunlerede geldik ya , kayri gam yemem. Birisi siksin iki kursun su adnanslara

Tek diyeceğim şu yönetim yine yanlış yapıyor. Transferi sadece hagiye bırakmakla çok büyük hata yapıyor. Aziz'enin dediği gibi transfer sadece teknikdirektöre bırakılacak kadar basit bir şey değildir.

.....Bu oyuncuyu tanımıyorum ama duyduklarım Romanyada sıradan bir topçu olduğudur. Galatasarayın nasıl bu adamı aldığına kimse hala inanamıyor. 2 milyon euro az para değildir. sezon sonu hagi kovulduğunda ve bu adamı bedavaya gönderdiklerinde verdikleri bu bonservisler yanıp kül olacak. İnşallah yanılırım, ama yanılmam imkansız.

....15 sene öncesine döndük. Adnansların futboldan anlamadığı o zamnda yapılan Kuzmanovski, mapeza, saffetsancaklı, safting gibi transferlerden belliydi.

....ARTIK TEK DİLEĞM ADNANSLARIN bu kulüpten gitmeleri, başka birşey istemiyorum.

....Yeni stadımızda bu mükemmel transferle büyük başarılar elde ederiz artık :)))!!!!..

...Herhalde Formica ve Bigila transferleride yatmıştır.

...hala forvet transfer edilmedi bu takıma oda ilginç. Ligin en çok gol atan takımıyız ya :)

Tam bir potada kalma savaşı veren takım transferi.Artık kabullenmenin zamanı geldi.Sıradan bir orta sıra takımıyız,tozlandık , yıprandık.

Bence abartıldığı kadar kötü transfer değil..İyileri geldide ne oldu..Biz ne kadar sevinirsek hep tersi çıkıyor..Sadece kızdığım şu ortasahada bolluk oldu..Emre Çolak falan nasıl forma şansı bulacak..
Mustafa sarp amc oynarken emre oynamıyordu şimdi mi oynayacak :o

mustafa sarpın bile daha çok golü var diyen arkadaşların mustafa sarp yüzünden yediğimiz gollerden haberleri yok galiba...

Sırada kim var????

guiza_shakhtar_okcu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt