Cevap: Cumartesi İddaa Kuponları
Benim de bu konuda bir tespitim var.bi arkadasim var ceno nun onde gidenidir.yanima oturdugu an olan golü bile iptal ettirir.
O da kupona ortakti.onceki tutan kuponlara da onun adina oynamistik.fakat maclar esnasinda onunla asla muhattap olmazdik.
Dun kupon 8 da 6 basladiginda beni aradi.teli actigimda bana gelecegini soyledi.asla gelme dedim.teli kapadim 8 de 4 e dustuk.sonra kapi caldi 8 de 3 e dustuk.iceri girdi 8 de 2 ye dustuk.bilgisayari cevirdim buna,bu senin eserin,yine tezegi avucla yedirdin bize dedim
Saka bir yana ozanin da soyledigi gibi ilk golu atacak takimi bil, 2. Golu atacak takimi bil,zamanlamasi tutmasin,buna ragmen olmasin.
Tabiki bu bir surec.forumda paylasimi kestikten sonra 2 ay takip formatina gectim.sonra 4 hafta ustuste denemem oldu.birinde 1 geldi,2 sinde 0 geldi,birinde de 4 geldi,o da alayina yetti yani.cok bile geldi.iste bu sebeple bu bir surec.
Dun ilk yarilarda 6 almis olsaydik belki 4 rekorumu da egale edip 60 bin tlye kadar gidecektik.
Ne kadar hassas kactigini sizler de gordunuz.bu is bana ciddi anlamda keyif veriyor.
Yazdan beri de 40-50 bin arasi para da getirdi.elbet ilkyari sonuclariyla orantili 0 lar 1 ler de cikacak.ama bana bu kadar kazandiran bir sistemden vazgecmeme de neden olmaz bu durum.
Ayni standartlarda devam edicem.ta ki kendi rekorumu kirana kadar..