Cumartesi İddaa Kuponları

Cevap: Cumartesi İddaa Kuponları

Zaten öğrenciyim. 45 liralık oynuyorum. Onuda zar zor denkleştiriyorum. Haftaya kadar o kadar idda bütçesi ayıramam. Kupon paylaşırsa Bersan abi haftaya, gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. :tiphat:

Zaten öğrenciyim. 45 liralık oynuyorum. Onuda zar zor denkleştiriyorum. Haftaya kadar o kadar idda bütçesi ayıramam. Kupon paylaşırsa Bersan abi haftaya, gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. :tiphat:

ahahha bendensin reyiz. .lol.

Benim de bu konuda bir tespitim var.bi arkadasim var ceno nun onde gidenidir.yanima oturdugu an olan golü bile iptal ettirir.

O da kupona ortakti.onceki tutan kuponlara da onun adina oynamistik.fakat maclar esnasinda onunla asla muhattap olmazdik.

Dun kupon 8 da 6 basladiginda beni aradi.teli actigimda bana gelecegini soyledi.asla gelme dedim.teli kapadim 8 de 4 e dustuk.sonra kapi caldi 8 de 3 e dustuk.iceri girdi 8 de 2 ye dustuk.bilgisayari cevirdim buna,bu senin eserin,yine tezegi avucla yedirdin bize dedim :D

Saka bir yana ozanin da soyledigi gibi ilk golu atacak takimi bil, 2. Golu atacak takimi bil,zamanlamasi tutmasin,buna ragmen olmasin.

Tabiki bu bir surec.forumda paylasimi kestikten sonra 2 ay takip formatina gectim.sonra 4 hafta ustuste denemem oldu.birinde 1 geldi,2 sinde 0 geldi,birinde de 4 geldi,o da alayina yetti yani.cok bile geldi.iste bu sebeple bu bir surec.

Dun ilk yarilarda 6 almis olsaydik belki 4 rekorumu da egale edip 60 bin tlye kadar gidecektik.

Ne kadar hassas kactigini sizler de gordunuz.bu is bana ciddi anlamda keyif veriyor.

Yazdan beri de 40-50 bin arasi para da getirdi.elbet ilkyari sonuclariyla orantili 0 lar 1 ler de cikacak.ama bana bu kadar kazandiran bir sistemden vazgecmeme de neden olmaz bu durum.

Ayni standartlarda devam edicem.ta ki kendi rekorumu kirana kadar..

Yarın için 6TL'lik sistemli kupon önerisi veya farklı önerileri olanlar var mı? Fazla vaktim yok akşam 8-9 gibi oynamam lazım.

Middlesbrough - Cardiff X 2,8

Udinese - Parma X/1 4.00

Brentford - Bury H1 2,45

Oldham - Charlton 2 2,20

Brest - Lille HX 3.30

Sistem: 4,5

Yatirilan miktar: 6 tl

Max.kazanc: 560 TL

Yok abi kumarı oynadı herkes, artık yarına sohbet var pilavlı:)

Ortak anlatsam durumu şaşar kalırsın...

Yiğitle Bersan biliyor...

Yoksa benim işim olmaz idda ile ama işte el mahkum...:/

Takılıyorum ortağım :) Gül, eğlen biraz ki vakit geçsin :)

Valla bizde daha ufak bedelli kuponlar olur. Fazla para risk etmeden, takip edersin. Biraz bülten didikleme- tartışma modu bitsin konuşuruz :)

458br.jpg

Gladbach ve Lille maçları yarın için değerlendirilebilir bence

Bersan senin kupondan 3 maç aldım hadi hayrılısı :)

3 banko verebilecek var mıdır ?

evet ozan ve yiğit abiler.büyük gün geldi.

maçları alayım:)

Geri
Üst Alt