cumhurbaşkanı olmak isteyen çocuk

Iyi ki videoyu izlemisin.
Amerika'da her cocuk baskan olmak istiyor bisey demiyoruz.
Cocuk idami getirecegim diyor, millet onu konusuyor, sen neyi konusuyorsun. Hey allahim ya.
İzlemedim dedim rdas, yazdıklarımı iyi oku... Abd de başkan olmak isteyen yokmudur sence?

Not: İdama karşısın anladığım kadarıyla... O yüzden zaten apoyu felan ve şu reina katliamcisini besliyor besleyecegiz... As gitsin ne besliyorsun (şahsi fikrim, vatan hainleri ve çocuk istismarcilarina felan idam verilmeli)

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Son düzenleme:
ve iste tam da bu yüzden Türkiye artik dönüsü olmayan, freni bosalmis kamyon gibi ucuruma gidiyor. O yüzdendir ki, ic savas yakindir diyoruz. Öyle bi nesil geliyor ki, rte bunlarin bircogunun yaninda solda sifir kalir.

ve iste tam da bu yüzden Türkiye artik dönüsü olmayan, freni bosalmis kamyon gibi ucuruma gidiyor. O yüzdendir ki, ic savas yakindir diyoruz. Öyle bi nesil geliyor ki, rte bunlarin bircogunun yaninda solda sifir kalir.

Bence internetin etkisi RTE'den daha büyük. Ben o kadar umutsuz degilim acikcasi.

Bence internetin etkisi RTE'den daha büyük. Ben o kadar umutsuz degilim acikcasi.

vallah ben cok umutsuzum ama diger tarafdan da artik umursamamazlik da var. Her secim diyorum, ha simdi belki biraz isler rayina girecek, hoooop akepe daha da fazla oy aliyor. Sonra memleketin gelecegi hakkinda kafa yoruyorum, ama artik diyorum ne haller varsa görsünler, insallah akepe daha da beter yapar ülke, benim tuzum nasil olsa kuru, alman vatandasiyim, isvicre gibi güzel ve güvenli bi yerde yasiyorum, sülalem rahat... her halk hak ettigi gibi yönetilir. Koyun cok olursa illa bi coban da cikar. Iyi de oluyor. Tek üzüldügüm taraf, memlekette yasayan es dostlar bu sistemden cekiyor...

vallah ben cok umutsuzum ama diger tarafdan da artik umursamamazlik da var. Her secim diyorum, ha simdi belki biraz isler rayina girecek, hoooop akepe daha da fazla oy aliyor. Sonra memleketin gelecegi hakkinda kafa yoruyorum, ama artik diyorum ne haller varsa görsünler, insallah akepe daha da beter yapar ülke, benim tuzum nasil olsa kuru, alman vatandasiyim, isvicre gibi güzel ve güvenli bi yerde yasiyorum, sülalem rahat... her halk hak ettigi gibi yönetilir. Koyun cok olursa illa bi coban da cikar. Iyi de oluyor. Tek üzüldügüm taraf, memlekette yasayan es dostlar bu sistemden cekiyor...
Aynen renkdasim, ayni sekildeyim bende. Param var, her aksam yemegim var, Turkiye'de yasamiyorum. Bana ne ulkeden diyorum bi yandada memleket, insan uzuluyor ister istemez.
Ben sadece ve sadece AKPyi begenmeyenler icin uzuluyorum, yoksa AKPliler yasasin mis gibi Turkiye'de demi.

Bende küçükken orgeneral olmayı isterdim. Rejim ile ne alakası var anlayamadım (videoyu izlemedim yorumlara göre yorum yapiyorum).

Doktor, futbolcu, avukat, polis vesaire oluyorda bir çocuğun cumhurbaşkanı olmak istemesi neden bu kadar büyütülülüyor?

Belki kötü giden şeyleri düzeltmek için istiyordur, çocuk aklı işte (benim orgeneral olmak istediğim gibi) fazla büyütmeye gerek yok bence...

izlemediğin video hakkında yorum yapabilmeyi nasıl başarıyorsun merak ettim gerçekten. aklı ermeyen küçücük çocuğun beynine anayasayı değiştirecem, darbecileri idam ettireceğim fikirlerini aşılamak nasıl hastalıklı bi toplum yaratır farkına varacak algıya sahip değil misin. mesele sadece idam falan değil mesele kendisi gibi asarım keserimci totaliter rejim hayranı nesiller yetiştirmesi.

Aynen renkdasim, ayni sekildeyim bende. Param var, her aksam yemegim var, Turkiye'de yasamiyorum. Bana ne ulkeden diyorum bi yandada memleket, insan uzuluyor ister istemez.
Ben sadece ve sadece AKPyi begenmeyenler icin uzuluyorum, yoksa AKPliler yasasin mis gibi Turkiye'de demi.

avatarini görmüsken aklima geldi. Bi de söyle tipler var. Zamaninda atatürk rozeti tasiyip, bütün ilkelerine uyan ve su an sirf firsatcilik ugruna atatürke "ayyas" diyen tipler taniyorum memlekette. O gün biri aynen su cümleyi kurdu "imkanim olsa atatürkün ismi olan ön ismimi (Mustafa Kemal) degistirip, gercek vatan sevdalisi reisimizin ismi recep tayyip yaparim". Ya simdi buna memleketin meselelerini anlatsan ne oluuur anlatmasan ne oluuur. Bu koyun millet o yüzden su an ki cobani hakediyor, hem de sonuna kadar hakediyor. Az bile yapiyor.

Olay cb olmayı istemesi değil gtünüzle izlemeyin ya da önce videoyu bir şekilde izleyin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halk tv ve sözcü felan izleyip okuyanlar ermiş veya mudavinmi oluyor?
Ben zaten istesemde o dediğin gazeteleri felan izleyemiyorumda, bi çocuk CB olmak istiyor. Bunun yanlışı nerde onu anlayamadim

Yanlış olan şey insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasıdır Hocam. Bunu anladığımızda ben bu cevabı yazmak zorunda kalmayacağım.

Tipe bak Allah aşkına ya adam izlemediği videoyu savunuyor sonra gel ciddiye al şimdi çıkıp kendince beylik laflar eder filan hayatları goygoy olmuş bunlar yüzünden sağlam girecek hepimize işte.

izlemediğin video hakkında yorum yapabilmeyi nasıl başarıyorsun merak ettim gerçekten. aklı ermeyen küçücük çocuğun beynine anayasayı değiştirecem, darbecileri idam ettireceğim fikirlerini aşılamak nasıl hastalıklı bi toplum yaratır farkına varacak algıya sahip değil misin. mesele sadece idam falan değil mesele kendisi gibi asarım keserimci totaliter rejim hayranı nesiller yetiştirmesi.
Ben yorumlara yorum yaptım rdas...
Bi çocuk astronotta olmak ister itfaiye de bunda problem göremiyorum ben...

Asarım keserime gelince, o yanlış tabi ona birşey demiyorum, demedimde...

cumhurbaşkanlığı mı kaldı la denyo.

Ya bu tiplere referandumda içinde kendi idamını da onaylayacağı paket sun onu bile okumadan onay verir.

Videoyu izlememesi normal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanlış olan şey insanların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasıdır Hocam. Bunu anladığımızda ben bu cevabı yazmak zorunda kalmayacağım.
Katılıyorum bu dediğine ama şöyle birşey de var... Sana göre veya bana göre doğru olan Ahmet Mehmet'e ters gelebilir... Herkesin düşüncesine saygi duymamız gerek...

Hemen sinir etme felan diye yorum yazmakta hiç yakışık değil... Bende cevap versem ne olacak ? Boş boşuna kavga... Elimize ne geçecek?

Neyse sallayalım :hat:

Hollanda da hangi partiye oy veriyor acaba merak ediyorum tabi oy hakkı varsa.

Avrupa'dan atıp tutup ülke kurtarmak kolay tabi. İçinde yaşamayan ne bilecek durumu.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Tipe bak Allah aşkına ya adam izlemediği videoyu savunuyor sonra gel ciddiye al şimdi çıkıp kendince beylik laflar eder filan hayatları goygoy olmuş bunlar yüzünden sağlam girecek hepimize işte.
İlla konusturacaksiniz adamı ha... Yazdığım yorumu üzerinde oturduğun kaynağın ile cevaplamazsan sevinirim...

İzlemedim diyorum çocuk diyorum ister itfaiye ister doktor olmak ister diyorum sizin dediğinize bakın...

İlla herkes senin gibi düşünecek diye birşey yok... Aşağıda belirttiğim gibi asma kesme olayı yanlış ama ister CB olmak ister ister başka birşey, sanane?

Neyse ben bu konuya bidaha cevap yazmayacağım. Alintilamazsaniz sevinirim :hat:

Hollanda da hangi partiye oy veriyor acaba merak ediyorum tabi oy hakkı varsa.

Avrupa'dan atıp tutup ülke kurtarmak kolay tabi. İçinde yaşamayan ne bilecek durumu.

Bugune kadar hic bir partiye vermedim ama bundan sonra Denk partisine vereceğim rdas... Ne diyorsan içinde kalmasın söyle. ..

Not: yanlış hatırlamıyorsam sende Fransa'da yaşıyorsun bu arada... Gülenmi ağlanmi şu yorumuna :asd: (Fransa olayı doğruysa tabi).

Son düzenleme:
1403519716_canliyayindacapsleriniyorumladiilberortaylicaps1413691.jpg

Gerizekali lan bu. Hala konuyu kavramamis sekilde hala konusuyor, yanlis yerde yanlisim diyeceksin ama adam hala yanlis yerde savunuyor. Konuyu kavramadan konu ustunde yorum yapmak nedir. Unlu adam Weber ne demis? Ilk once milletin neden boyle yaptigini/yorumladigini anlayip konusacaksin/anlatacaksin.
Evet herkes CB olabilir (yakinda herkes olamayabilir bak) ama milletin oyle kucucuk cocugun IDAM hakkinda boyle bir yorum yapmak sasirtici. (Tabi bazi insanlar icin normal, sasirtmiyor bile, hatta sevindiriyor)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt