- 12 Temmuz 2009
- 60.772
- 24.135
- 2.968
semih, olcan gibi isimler var ama giderler köpek gibi.icimde bir umut var, belki Yekta gibi kaliteli insanlar saydigim kisiler protesto edip gitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih, olcan gibi isimler var ama giderler köpek gibi.icimde bir umut var, belki Yekta gibi kaliteli insanlar saydigim kisiler protesto edip gitmez.
Hala şu Aysal'ı melek gibi göstermeye çalışıyorlar. 3 yıldır kaç kere randevu istediğini okuduk. Kurtulduk bitti işte. Ne Aysal sevdasıymış?
Hani son derece elit bir davete yanınızda bir arkadaşınızla katılırsınız.
Ama yanınızdaki kişi sizi rezil eder o davette. Eliyle tavuğu sıyırır, ağzını şapırdatarak yemek yer, sarhoş olur ortalığı birbirine katar falan.
İşte bu AA aynen böyle biri gözümde...![]()
Abdürrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi ve sorunlarımız çözülecek
![]()
Abdürrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi ve sorunlarımız çözülecek
![]()
biraz daha prof. bir takim vardi sanki demi. suanki yoneticilere bak hepsi amatör.sn. Aysal varken cok degisik bir Galatasaray SK vardi sanki..
Bakalım Anıtkabir'e de gidilecek mi... Bunu merakla bekliyorum.