Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Sürprizi!

Hani son derece elit bir davete yanınızda bir arkadaşınızla katılırsınız.
Ama yanınızdaki kişi sizi rezil eder o davette. Eliyle tavuğu sıyırır, ağzını şapırdatarak yemek yer, sarhoş olur ortalığı birbirine katar falan.
İşte bu AA aynen böyle biri gözümde... :red:

Tavuk dünyanın neresinde olursan ol elle yenir aga.

Utandım hakikaten. RTE'ye gidecek kadar düştük mü ? Şampiyonluklardan daha değerli şeyler de var ve biz onları seçmedik.

Tayyip belki Osmanlıca eğitimi hakkında bilgi alacaktır bizimkilerden
Malum 700 yıllık eğitim kurumuyuz

sn. Aysal varken cok degisik bir Galatasaray SK vardi sanki..

Abdürrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi ve sorunlarımız çözülecek

:red:

Bakalım Anıtkabir'e de gidilecek mi... Bunu merakla bekliyorum.

sayın başbakanımı dinleyip 3 çocuk sahibi oldum
vizyon toplantıları
25 milyon galatasaraylı

bunlar ilk etapta aklıma gelenler, aysalın dik duruşu 3.sınıf diktatörlerin batıya karşı kafa tutmasına benziyordu. o kezbanvari açıklamaları resmi siteden okurken aklıma rahmetli kaddafi gelirdi.

Abdürrahim Albayrak: Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dertlerimizi anlattık. Bakanlara talimat verdi ve sorunlarımız çözülecek

:red:

o kadarda düsmedi galatasaray ki gidip erdogandan böyle bir yardim isteyecek. sinir oldum lan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu akşam galibiyet beklemeyin beyler. Bu ziyaret, takımdaki yerli futbolcuları da kutuplaştırmıştır ve bu kutuplaşma 4-5 gün etkisini gösterir bence. Ziyaret sırasındaki tavırlarına göre birbirlerine gıcık kapanlar olmuştur.

1467219_953587691332820_5812067828043413976_n.jpg

semih gitmis

"muhteşem bir köşk. bazı yabancı futbolcu arkadaşlarımız hayran kaldı. türk vatandaşı olmaya karar verdiler"

:D:D:D:D albayrak bunu cidden söylemiş mi ya? hahahah

Abdürrahim Albayrak: Cumhurbaşkanımız futbolcularımıza 'bedelliden kaç taneniz faydalandı?' diye sordu. Çok güzel bir ortam vardı içeride

Abdurrahim Albayrak: "Bundan sonra yönetim olarak tam kadro Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı ziyaret edeceğiz.

Abdürrahim Albayrak: "Muhteşem bir köşk. Bazı yabancı futbolcu arkadaşlarımız hayran kaldı. Türk vatandaşı olmaya karar verdiler."

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarına müjdemiz olsun, stadımızın metrosu yakında çalışacak"

Geri
Üst Alt