Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
![]()
semih gitmis
Uzun Adam´a bakin bee, bizim Emre hobbit gibi kalmis yanina... "Bu cocuga da bir gazoz getirin" demistir tayyib...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
semih gitmis
Durumu dedigin gibi ozetleyebiliriz.biraz daha prof. bir takim vardi sanki demi. suanki yoneticilere bak hepsi amatör.
Yok boğazındaki dövme ye laf atmıştır.Uzun Adam´a bakin bee, bizim Emre hobbit gibi kalmis yanina... "Bu cocuga da bir gazoz getirin" demistir tayyib...
ultrAslan agir yalakacidir benim bildigim, yapmaz. keske birileri yapsa vallaÖyle bişe olacağını sanmam ama Abdo Arena'da protesto yerse ne gülerim...![]()
Yok boğazındaki dövme ye laf atmıştır.
I am the one who knocks!
Bu nedir yahu; Galatasaray'ın yöneticisine ve futbolcularına köpek diyen adamlar var bu forumda. Şimdi Allah bilir bu mesaja cevap bile yazabilirler. Arkadaş Yunanistan'da maça gitsek ve Yunana başkanı davet etse gidecek bu adamlar ve nezaket icabı sevse de sevmese de katılacaklar. Sen kimsin ki bu kulübün futbolcularına köpekler gibi giderler diyorsun veya yöneticisine köpek diyorsun. Senin yaptığını kuş yapmaz kuş
Bu nedir yahu; Galatasaray'ın yöneticisine ve futbolcularına köpek diyen adamlar var bu forumda. Şimdi Allah bilir bu mesaja cevap bile yazabilirler. Arkadaş Yunanistan'da maça gitsek ve Yunana başkanı davet etse gidecek bu adamlar ve nezaket icabı sevse de sevmese de katılacaklar. Sen kimsin ki bu kulübün futbolcularına köpekler gibi giderler diyorsun veya yöneticisine köpek diyorsun. Senin yaptığını kuş yapmaz kuş
Yüzüne tükürüdüm Galatasaray'da futbolcu olsaydım.