Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.489
- 173
- 1.123
saat fotografi begenerek protesto mi olurmus. Protesto edecekse adam gibi ben gelmiyorum lan var mi diyeceginiz diyecekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saat fotografi begenerek protesto mi olurmus. Protesto edecekse adam gibi ben gelmiyorum lan var mi diyeceginiz diyecekti
Aynı şey Kılıçdaroğlu veya ona paralel bir sol lidere yönelik olsaydı yalakalık tabiki olmazdı..Yalakalık denilen olay sadece CHP karşıtı bir lideri sahiplenmektir birileri için..
Adamlar fakir ama gururlu modunda..Bak benim partim veya ideolojim kaybeder ama ben 3-5 kuruş için ideolojimi satmam modundalar..
Oysa kabul edemedikleri şey karşıtı olduğu bütün hükümetlerin toplam yaptığı hizmetleri bile 3'e katlamış..Buradan aldığı güçle devşirme olan diğer ideolojiyi tasviye edip onlarca yıl sürecek iktidarını garantilemiştir..Bu yolu benimseyen yönetimi kutluyorum..
siyasi görüşlerini Galatasaray'dan daha önde görenler desteklemesin bu takımı bir zahmet![]()
Forum tarihinin en aptalca mesajı ve atan kişide şaşırtmadı tabi.
Hahahahahaha lan olm yapma böyle yorumsiyasi görüşlerini Galatasaray'dan daha önde görenler desteklemesin bu takımı bir zahmet![]()
Bu arada rezalet, utandım sadece takımdan değil... Başarılı olmak için, yada devletin yapması gerekenleri yapması veya yapmaması için bu tür şaklabanlıklara girilmesi için utandım ülkem adına... Ne oldu şimdi böyle yapınca vergiler mi affoldu?
Birde Kaç-Ak saray protestosu oluyormuş onu nereden anladılar![]()
erdoğan'a hakaret eden elemanı serbest bırakmışlar sen onnla ilgilen istersen..
Polat Budak;7224082[B' Alıntı:]Aynı şey Kılıçdaroğlu veya ona paralel bir sol lidere yönelik olsaydı yalakalık tabiki olmazdı[/B]..Yalakalık denilen olay sadece CHP karşıtı bir lideri sahiplenmektir birileri için..
Adamlar fakir ama gururlu modunda..Bak benim partim veya ideolojim kaybeder ama ben 3-5 kuruş için ideolojimi satmam modundalar..
Oysa kabul edemedikleri şey karşıtı olduğu bütün hükümetlerin toplam yaptığı hizmetleri bile 3'e katlamış..Buradan aldığı güçle devşirme olan diğer ideolojiyi tasviye edip onlarca yıl sürecek iktidarını garantilemiştir..Bu yolu benimseyen yönetimi kutluyorum..
siyasi görüşlerini Galatasaray'dan daha önde görenler desteklemesin bu takımı bir zahmet![]()
Bu işin sağı solu yok ki. Kimi Tayyip'i sever, kimi Recep'i, kimi Devlet'i, her ne kadar dilim varmasa da kimi de Selahattin'i sever. Kimi Atatürk'ü kahraman Vahdettin'i hain bilir, kimi Vahdettin'i kahraman, Atatürk'ü hain bilir. Kimi müslümandır, kimi hristiyan, kimi yahudi, kimi ateist, kimi deist. Bu görüşlerinden dolayı renkdaşlarını aşağılamak, hakaret etmek, küfür etmek, ilkel, bağnaz, cahil insanların işidir ve aynı renklerin etrafında toplanan takım ruhunun içine fitne sokar. taraftarı böler, parçalar. Bu tip adamların, cahillikte, sahadaki zenciye muz atan taraftardan hiç bir eksiği yok hatta fazlası vardır. Siyaset her ne kadar sporun içerisine girmeye çalışsada biz forum olarak bu birlikteliğin bozulmaması için siyaseti bu foruma sokmayalım.