Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Galatasaray Sürprizi!

siyasi görüşlerini Galatasaray'dan daha önde görenler desteklemesin bu takımı bir zahmet :)

Aynı şey Kılıçdaroğlu veya ona paralel bir sol lidere yönelik olsaydı yalakalık tabiki olmazdı..Yalakalık denilen olay sadece CHP karşıtı bir lideri sahiplenmektir birileri için..

Adamlar fakir ama gururlu modunda..Bak benim partim veya ideolojim kaybeder ama ben 3-5 kuruş için ideolojimi satmam modundalar..

Oysa kabul edemedikleri şey karşıtı olduğu bütün hükümetlerin toplam yaptığı hizmetleri bile 3'e katlamış..Buradan aldığı güçle devşirme olan diğer ideolojiyi tasviye edip onlarca yıl sürecek iktidarını garantilemiştir..Bu yolu benimseyen yönetimi kutluyorum..

Büyüme rekoru 6 yıllık süreçte senelik ortalama 7.4 ile demirel'de iken o dediğin nasıl oldu acaba... Eğer XXX tarihin'de 250 milyar dolardı, şimdi 700 milyar dolar diyeceksen hiç deme o hesap öyle yapılmaz, oranlanarak yapılır... Ha tabi şunu da belirteyim makro anlamda ekonomik büyüme verilerine bakacak olursak, AKP en başarılı 2. hükümettir( Atatürk dönemini dolayısıyla kuruluş yıllarını hariç tutarak) Tabi aynı dönem'de dünya ekonomilerinin durumuna da bakmak lazım, gerçek kıyaslama yabancı benzer ekonomilerin performansıyla Türkiyenin performansını kıyaslamayla yapılır, 20 yıl önce ki Türkiye ile kıyaslanarak yapılmaz.

Galatasarayın ziyareti konusuna gelecek olursam bence de abartılacak bir durum yok ortada, o koltukta başka biri olsaydı yine gidilecekti bu sefer'de bu ziyarete tepki gösterenler değil de başka bir grup tepki gösterecekti. Türkiye'de hiçbir spor kulübü dik mik duramaz bunu da kabul etmek lazım, ayrıca Galatasaray çok geniş kitleye hitap eden bir kulüp bunun içinde AKP'li olan da var CHP'li olan da var, MHP'li olan da var HDP'li olan da var bu sebeple Galatasarayın kurum olarak siyasete cephe alması saçma olur, bu minvalde albayrak'ın saray hakkında yaptığı yorum'da yanlıştır, sen karışmayacaksın arkadaş siyasi tartışmaya sanane...

Bu arada rezalet, utandım sadece takımdan değil... Başarılı olmak için, yada devletin yapması gerekenleri yapması veya yapmaması için bu tür şaklabanlıklara girilmesi için utandım ülkem adına... Ne oldu şimdi böyle yapınca vergiler mi affoldu?

saat fotografi begenerek protesto mi olurmus. Protesto edecekse adam gibi ben gelmiyorum lan var mi diyeceginiz diyecekti

Birde Kaç-Ak saray protestosu oluyormuş onu nereden anladılar :D

Bu arada rezalet, utandım sadece takımdan değil... Başarılı olmak için, yada devletin yapması gerekenleri yapması veya yapmaması için bu tür şaklabanlıklara girilmesi için utandım ülkem adına... Ne oldu şimdi böyle yapınca vergiler mi affoldu?

Birde Kaç-Ak saray protestosu oluyormuş onu nereden anladılar :D

Bende en cok buna kizdim, direk köpeklik yapmaya gitmis Albayrak, yakisdiramadim Galatasaraya, böyle köpek herifler Galatasarayi temsil etmemeli

Polat Budak;7224082[B' Alıntı:
]Aynı şey Kılıçdaroğlu veya ona paralel bir sol lidere yönelik olsaydı yalakalık tabiki olmazdı[/B]..Yalakalık denilen olay sadece CHP karşıtı bir lideri sahiplenmektir birileri için..

Adamlar fakir ama gururlu modunda..Bak benim partim veya ideolojim kaybeder ama ben 3-5 kuruş için ideolojimi satmam modundalar..

Oysa kabul edemedikleri şey karşıtı olduğu bütün hükümetlerin toplam yaptığı hizmetleri bile 3'e katlamış..Buradan aldığı güçle devşirme olan diğer ideolojiyi tasviye edip onlarca yıl sürecek iktidarını garantilemiştir..Bu yolu benimseyen yönetimi kutluyorum..

Nedense bazı kişiler yorumlarıyla beni hiç şaşırtmıyor... Muhalefete yalakalık yapınca adam bir şey elde etmez ki aksine şirketi varsa batar, takımı varsa düşer. Yalakalık iktidara, güç sahibine yapılır bunu farketmek bu kadar zor değil zorla biraz kendini lütfen acaba neden yalakalık olmaz diye ;)

Guzelim kulubum siyasetin kucaginda. Gercek dusuncelerimi yazsam ceza alirim. O yuzden susuyorum.

Ben ziyarete karşı değilim ama zamanlaması yanlış. Maçtan sonra olsa neyse. Önceki sayfalarda bir arkadaş yazmıştı bu ziyaret takımın motivasyonunu negatif etkileyeccektir. Herkesin aklına bu ziyaretle ilgili siyasi düşüncelerdeki farklılıklar gelicektir. Seven var sevmeyen var. Takım içi birlik kısa sürrliğine bozulacaktır

TosunPa%C5%9Fa2.jpg

benim asıl merak ettiğim seferoğulları görüşmeye ne zaman gidecek ??

Bu işin sağı solu yok ki. Kimi Tayyip'i sever, kimi Recep'i, kimi Devlet'i, her ne kadar dilim varmasa da kimi de Selahattin'i sever. Kimi Atatürk'ü kahraman Vahdettin'i hain bilir, kimi Vahdettin'i kahraman, Atatürk'ü hain bilir. Kimi müslümandır, kimi hristiyan, kimi yahudi, kimi ateist, kimi deist. Bu görüşlerinden dolayı renkdaşlarını aşağılamak, hakaret etmek, küfür etmek, ilkel, bağnaz, cahil insanların işidir ve aynı renklerin etrafında toplanan takım ruhunun içine fitne sokar. taraftarı böler, parçalar. Bu tip adamların, cahillikte, sahadaki zenciye muz atan taraftardan hiç bir eksiği yok hatta fazlası vardır. Siyaset her ne kadar sporun içerisine girmeye çalışsada biz forum olarak bu birlikteliğin bozulmaması için siyaseti bu foruma sokmayalım.

Tebrikler. Okuduğum en mantıklı yorum bu. Bence de kendi içimizde ayrışmayalım. Herkesin siyasi görüşü kendine, ortak noktamız Galatasaray.

Yahu kendi gidiyorsa gitsin de bütün takımı toplu götürmenin anlamı ne? Bi de ondan sonraki açıklamalarına bakın:red: Yalaka diyince de yok yav falan yapmayın bildiğin yalakalığın kralını yapmış adam. Trilyonları var belki ama yolda görsen selam vermezsin kendini rezil ediyor sürekli herkese. Git bişey görüşeceksen kendin görüş çıkışta da insan gibi bi konu hakkında görüştük vs. dersin adam gibi tamamdır. Acınası halde resmen. Böyle adamları galatasarayda istemiyorum şahsen yakışmıyor arkadaş yani. Yönetimin içinde bile olmamaları gerekiyor bırak yetki vermeyi.

Bütün twitter da yok takımimdan utanıyorum falan yazıyorlar ayar oldum yemin ederim sağcılar solculara yaranamaz solcular sagcılara keşke gitmeselerdi de milletin ağzına sakız olmadaydik zaten millet boş muhabbet yapmaya yer arıyor.

Geri
Üst Alt