- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
2014-2015 Sezonu Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali
Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe
Yeni Yaşar Doğu Spor Salonu, Samsun
26 Ekim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankara'da olsa giderdim keşke Ankara'da olsaydı. Bu arada maç A Spor'dan canlı yayınlanacak. O zamana kadar skorer bir yabancı guard almazsak fenerbahçe alır maçı.
Twitter'da maddi sorunlardan ötürü 1 oyuncumuzun kactığını okudum Yasin, biz burda skorer bir kısa bekliyoruz ama...
Tanju Çiçek @tanjucicek · 17 sa. 17 saat önce
Tanju Çiçek @tanjucicek · 17 sa. 17 saat önce samsundayım ama gitmeyecem
gsfc dışında takım tutmuyorum şarkar bey.Kuşmusun?
Para alamayan takimdan beklentim yoktu zaten maaslar odenene kadar, maci izleyemedim ama berbatmisiz, sasirmadim.
Kadin takimindan 1 oyuncu kacti bile para sorunu sebebiyle, daha sezon basindayiz hem de.
Daha yankılanmadı ama bu abi güvenilirdir. Vardır mutlaka yolunda gitmeyen birşeyler.
Murat Özyer'le şimdi menşınlaştık. Bütçemize göre hareket edicez diyor. Yani Maya Moore'yi falan unutalım. Ayrıca cumhurbaşkanlığı kupası maçına da yetişemeyecek. Seçim sonrasına kalabilir diyor ..
Zellous'un aldigi para nedir? Ondan iyisi gelmiyorsa niye gönderirsin? Sponsorlar ne işe yariyor. Onca oyuncu gönderip bedavaya oyuncu aliyoruz. Paralar yine ödenmiyor. Paralari ceplerine atiyorlar sanirim.
Bu soruları bana değil yöneticilere sor istersen ..
Ortada bir yönetici olsa sormak isterdim. Murat özyer ciddiye alinacak biri degil. Whalen benim gittigine en üzüldügüm oyuncuydu. Saçma sapan birşey uydurup gönderdiler. Bu şube Dallas gibi her türlü entrika dönüyor. Şutör oyuncumuz olmazsa sezon içinde zorlaniriz. Casas iyi oyuncu ama şutu iyi olan biri degil.
Zellous'un aldigi para nedir? Ondan iyisi gelmiyorsa niye gönderirsin? Sponsorlar ne işe yariyor. Onca oyuncu gönderip bedavaya oyuncu aliyoruz. Paralar yine ödenmiyor. Paralari ceplerine atiyorlar sanirim.
Paraları ceplerine mi atıyorlar bilmem ama şubede gerek teori gerekse pratikte sevdalı bir taraftardan fazlası olmayan birçok yönetici çalısıyor ve elden kacan yıldız oyuncular kadar yıllık ücret alıyorlar(kimler olduğundan bahsetmeye gerek yok herhalde). Hangi kulübün bir amatör şubesi bu vaziyette maddi sorunlar yaşamaz ki? Sponsorlarda bir yere kadar.