Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-56 Fenerbahçe | M.S | 26 Ekim | A Spor

Ankara olsa gidilir de ötesine gözüm kesmiyor. :dispirited:

Zellous'un yerine Taylor ile görüşülmüştü ama bayağıdır ses çıkmadı, son durumu bilmiyorum. Tek bildiğim Ekrem Hoca'ya ayıp ediliyor, geçen seneden sonra el üstünde tutulması lazım, birçok söz verildi hiçbiri yapılmadı.

saat 17.00'da
A Spor'da
ARMANIN yanında olamayacağız ama ASLAN taraftarımız orada olur

Takımımız , Samsun'a hareket ediyor.

B0y6DSRCMAAYCcf.jpg

zor maç,kadro üstünlükleri onlarda Sacnho+Nevriye yok bizde,ama hazırlık dönemini biz çok daha iyi geçirdik,Mccourtth maçta var mı bilmiyorum yoksa ibre bize döner.

fbde hollnıgsword ile ndour yanyana nasıl oynıcak izah etcek var mı?devşirme dil mi 2side.

Takımımız Samsun'a geldi. via:Şebo

B0zZubvCYAAlPcA.jpg

kaçırdığımız bi nokta vardır,bizde bahar öztürk-sancho birlikte oynayamıyorsa ndour-holgswrd oynayamaması lazım mantıken.

normalde senim dediğin doğru ama burası Türkiye..ayrıca özyer sancho-bahar için federasyon ile görüştüklerini söylemişti tabi fb de aynı durumda olunca bi yol çıkar.şimdiye kadar bi ses çıkmadı yada çıktıda medyaya yansımadı bekleyip göreceğiz...

normalde senim dediğin doğru ama burası Türkiye..ayrıca özyer sancho-bahar için federasyon ile görüştüklerini söylemişti tabi fb de aynı durumda olunca bi yol çıkar.şimdiye kadar bi ses çıkmadı yada çıktıda medyaya yansımadı bekleyip göreceğiz...

yarın öğrenicez bakalım olayı

kaçırdığımız bi nokta vardır herhalde yoksa pivotları da yok başka,bizde bahar öztürk-sancho birlikte oynayamıyorsa ndour-holgswrd oynayamaması lazım mantıken.
Belki Angel oynamazsa bu maç için Ndour'u kıta dışı oyuncu olarak oynatabilirler. Tabi tek maç için böyle bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.

Belki Angel oynamazsa bu maç için Ndour'u kıta dışı oyuncu olarak oynatabilirler. Tabi tek maç için böyle bir şey yapılabilir mi bilmiyorum.

dediğin yöntemle bu maç beraber(q-nd) oynayabilirler-merakım tüm sezonluk,bizde d bu maçlık büyük pivot sıkıntısı olsa da mccourty oynamaması daha memnun edici.

Geçen seneye göre çok güçsüz takım. şevonte de gidince tuzu biberi oldu.Yerine de kimse gelmedi henüz ne yazık ki

dediğin yöntemle bu maç beraber(q-nd) oynayabilirler-merakım tüm sezonluk,bizde d bu maçlık büyük pivot sıkıntısı olsa da mccourty oynamaması daha memnun edici.

Kurallar değiştiyse oynamamaları gerekiyor diye biliyorum. Umarım Angel yarın oynamaz.

kaçırdığımız bi nokta vardır herhalde yoksa pivotları da yok başka,bizde bahar öztürk-sancho birlikte oynayamıyorsa ndour-holgswrd oynayamaması lazım mantıken.

Nndour bildigim devşirme degil. Genç yaşta gelmiş İspanya'ya

Nndour bildigim devşirme degil. Genç yaşta gelmiş İspanya'ya

ispanya'nın dünya kupası muhabbeti vardı,benim bildiğim devşirme muhabetiydi,doğal olarak basketbol ilahisi sanchoyu seçti ndour yerine ispanya.1 devşirme oynatma vardı ulusal takımların.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt