Cumhurbaşkanlığı Kupası | Galatasaray 48-56 Fenerbahçe | M.S | 26 Ekim | A Spor

Ben zamanında çok demiştim Kelsey Bone ile devam etmeyelim diye. Onun yerine başka bir uzun alalım kıta dışı diye ama burada ısrarla Kelsey kalsın diyenler oldu. Tabi Kelsey'nin kalması büyük ihtimalle bütçe ile ilgilidr.

Ben de her zaman dedim Kelsey yerine Avrupalı bir uzun alınsın. Hem fundamentalleri iyi oluyor hem de Bosman kuralından dolayı Avrupa'da extra'dan 1 kıta dışı hakkımız olurdu diye. Başında Murat Özyer denen bir adamın olacağı bir şubeden hayır bekliyoruz bizde ..

Geçen sene Yakubu vardı fenerde insan azmanı. Bu maç ona bağladı Bone.

Canı sağolsun takımın ve koç-ekibinin,bildiğin takımda geçen senenin karakteri devam ediyor,bu alan savunmamızla Nevriye+Sancho+olursa Agustus benzeri bi oyuncuyla bu senede el gelir.

Ekrem Memnun büyük adam, şu şartta bile takımı maça ortak etti.

Zahmet olacak ama 2-3 oynayabilen bir kıta dışı alınırsa bu sene daha rahat şampiyonluk gelir.

Ben de her zaman dedim Kelsey yerine Avrupalı bir uzun alınsın. Hem fundamentalleri iyi oluyor hem de Bosman kuralından dolayı Avrupa'da extra'dan 1 kıta dışı hakkımız olurdu diye. Başında Murat Özyer denen bir adamın olacağı bir şubeden hayır bekliyoruz bizde ..

Geçen sene Yakubu vardı fenerde insan azmanı. Bu maç ona bağladı Bone.
Yalnız şunu da söyleyeyim. Fener'in pota altından da bir yol olmaz. Tina anca atar savunma falan da yapamaz. Q zaten kazmanın teki. Ndour da çok tecrübesiz. Nevriye ve Sancho geldiğinde bunları çiğ çiğ yerler. Ama kıta dışı almamaya diretirsek işimiz çok zor. Ne yapıp edip Maya Moore'u alsınlar.

Ekrem hoca çok büyük bir insan. Adam nelerle mücadele ediyor yılmıyor. Helal olsun! Onun kadar karakterli adam görmedim gerçekten.

Ben Martinezi begendim. Bu sene bize faydasini görücez. 11 sayi 2 ribaund 4 asist 3 top çalma. 2-3 asistinide Bone yedi. Martinez bizim aradigimiz oyuncudur. İşil filan demeyin. Burda İşil'a neler dediginizi biliyoruz. İşil sevdigim oyuncudur bu arada.

Sancho Nevriye ve skorer oyuncuyla Fener'i ezer geçer bu takim. Bu arada bugün Bone'nin sivamasinin nedeni fazla onun eline kaldi oyun. Bone'nin geçen sene yaptigi ortada ve ucuza oynuyor.

Ben yine ümitliyim bu kizlardan. Onlari seviyorum. Bu sene bizi yine güldürecekler

Bu arada kimseyi alamiyorsaniz Zeloosu geri alin. Onunda fazla para aldigini sanmiyorum.

Son düzenleme:
Ndour'la-Qnitra nasıl beraber oynuyor,biliyosan bilgilendirsene.

Fener forumlarında yazılanlara göre Q direkt Türk sayılıyormuş. Erkeklerde Emir Preldzic devşirme olarak oynamıyor mu? Ben o devşirme sayılıyor diye düşünüp Q da devşirme diye düşünmüştüm ama direkt Türk sayılıyormuş.

Yalnız şunu da söyleyeyim. Fener'in pota altından da bir yol olmaz. Tina anca atar savunma falan da yapamaz. Q zaten kazmanın teki. Ndour da çok tecrübesiz. Nevriye ve Sancho geldiğinde bunları çiğ çiğ yerler. Ama kıta dışı almamaya diretirsek işimiz çok zor. Ne yapıp edip Maya Moore'u alsınlar.

Sancho ve Nevriye geldiğinde öne geçmiş oluruz ama bana kalırsa kötü bir pota altları yok. N'dour o fizikle PF-C oynayamaz zaten en fazla SF oynar. Çok büyük silah olabilir oradan şutu da olan bir oyuncu. Bence gelişirse bir Sancho kadar olmasa da iyi yerlere gelebilir.

Tina Charles kazma falan ama birçok hücum opsiyonu olan birisi. Tina gibi birisine attırmayacaksın. Şutu olduğunu biliyorsun gidip adam adama savunma yaptırıyorsun falan. Q da bana kalırsa yamana atılacak birisi değil. Sancho-Nevriye-1-2 oynayabilen bir kıta dışı ile Euroleague F-4 garanti , TKBL şampiyonluk garanti olur.

Bizim Sancho'da oynuyor. Benim bildigim Ndour genç yaşta İspanya'ya geldigi için devşirme sayilmiyor diye biliyorum. Tabi yanliş olabilir.

ndoung denen basketçi devşirme,dünde yazdım İspanyol milli takımına alınmadı 2 devşirme olcak diye Sancho seçildi.

Sancho ve Nevriye geldiğinde öne geçmiş oluruz ama bana kalırsa kötü bir pota altları yok. N'dour o fizikle PF-C oynayamaz zaten en fazla SF oynar. Çok büyük silah olabilir oradan şutu da olan bir oyuncu. Bence gelişirse bir Sancho kadar olmasa da iyi yerlere gelebilir.

Tina Charles kazma falan ama birçok hücum opsiyonu olan birisi. Tina gibi birisine attırmayacaksın. Şutu olduğunu biliyorsun gidip adam adama savunma yaptırıyorsun falan. Q da bana kalırsa yamana atılacak birisi değil. Sancho-Nevriye-1-2 oynayabilen bir kıta dışı ile Euroleague F-4 garanti , TKBL şampiyonluk garanti olur.

Ndour'un bence 2 senesi var daha. Çok faydalanamaycaklar ondan bence. Tina kontrolden çabuk çıkabilecek bir oyuncu. Tamam atıyor ama kötü oynamaya başlarsa da direkt maçı kaybettirir. Bir de savunma yapmaz zaten. pota altımız onlardan net üstün. Dublejevic de bu maçta kötüydü ayrıca. o da düzelince onlara büyük üstünlük kurarız.

Kısa rotasyonuna Maya Moore ya da ona yakın bir oyuncu şart oğlu şart! Yoksa sene sonun Martinez'in cenazesini kaldırrız buradan.

ndoung denen basketçi devşirme,dünde yazdım İspanyol milli takımına alınmadı 2 devşirme olcak diye Sancho seçildi.

Daha genç ondan alinmamiştir eminmisin? Q bildigim devşirme. Devşirme olmasa Nevin Nevlin ile geçen sene oynarlardi. Sen öyle diyorsan bunlara torpil geçmişlerdir. Sancho Nasil devşirme olur ben onu çözemiyorum asil.

Daha genç ondan alinmamiştir eminmisin? Q bildigim devşirme. Devşirme olmasa Nevin Nevlin ile geçen sene oynarlardi. Sen öyle diyorsan bunlara torpil geçmişlerdir. Sancho Nasil devşirme olur ben onu çözemiyorum asil.

ismail şenol demişti hatırlıyorum.

Bahar Çağlar yol yakınken bıraksın bence basketi. Kaç yaşına geldi daha potaya airball atıyor. Hiçbir ikili mücadele giremiyor. Ona rağmen yıllardır bizde oynayabiliyor. Keşke zamanında fb alacakken verseydik onlara.

Ndour'un bence 2 senesi var daha. Çok faydalanamaycaklar ondan bence. Tina kontrolden çabuk çıkabilecek bir oyuncu. Tamam atıyor ama kötü oynamaya başlarsa da direkt maçı kaybettirir. Bir de savunma yapmaz zaten. pota altımız onlardan net üstün. Dublejevic de bu maçta kötüydü ayrıca. o da düzelince onlara büyük üstünlük kurarız.

Kısa rotasyonuna Maya Moore ya da ona yakın bir oyuncu şart oğlu şart! Yoksa sene sonun Martinez'in cenazesini kaldırrız buradan.

Yanlız FB almasaydı N'dour'u bir daha hiç alamayabilirlerdi. Bu sene bence büyük maçlarda SF küçük maçlarda PF oynatırlar. Tina kontrolden çabuk çıkan bir oyuncu. Evet buraya katılıyorum çünkü kontrolden çıkınca hayvani bir skor yakalayabiliyor aynı bugün olduğu gibi :) Şaka maka Tina istikrarlı bir oyuncu değil. Bizdeyken bile 4-5 sene önce hatırlarmısın Fowles'in arkasında yedek başlıyordu. As oyuncu olarak değildi. Ama bu zamana kadar WNBA'de çok fena geliştirdi kendini. Savunması da iyi olmasa bile vasattır. Bugün Kelsey Bone doğru dürüst bitiremedi bile. Dubljeviç konusunda bugün nötr'm. 3-4-5 her pozisyonda oynadı bugün. İçeriye bazen gereksiz gidiyor halbuki şutu var ve Avrupa'nın en iyi şut isabeti bulan birkaç uzunundan biri. Çok cesur bir oyuncu bazen şu gereksiz işlere girmese daha iyi olacak. Ayrıca Karadağ ve Nadezdha maçlarından da biliyorum çok iyi savunma yapabilen birisi. Elbette ki daha iyi olacak kuşkumuz yok. Ama FB de yerinde saymayacaktır heralde. Onlar da baya kötüydü hazır kötüyken çok rahat yenebilirdik. Çok yüzdeli serbest atışlar attılar , Angel'in yine şansıyla bulduğu sayılar , Kelsey'in kötü oynaması , iki Bahar'ın da vasatın altında oynaması maçı fenere verdirdi.

Kısa rotasyonuna ben de Maya Moore'yi istemiştim ama kendisi Asya'da bir takımla anlaşmış heralde. Şu devirde 1-2-3 oynayabilen hadi hepsi olmasa bile sadece 1-2 oynayabilen çok az kıta dışı oyuncu var. Onları da yarın bulabilirsem yazıcam. Ama şu an aklıma gelen Erin Phillips , Milica Daboviç gibi oyuncular.

Geri
Üst Alt