Cüneyt Çakır Gözden Düştü İddiası

ismin hala haydar polat ve de algi kuvvetin ve idrak yetenegin hala 0. okudugunu anlama -1 yazi yazabilme kabiliyeti -2

insani ozellikler tanimsiz

İşine gelmeyince hakaret etmen normal senin gibi arkadaşları pistlerde görelim burada kendine yazık etme.İsmime gelince seninkinden güzel olduğu bir kesin.

Normalde kimseyi aşşağılamam yalnız sen kaşınıyorsun.

Berkin elvan başlığından uzaklaştırılmamdaki sebebi açıklayacak bir zat çıkarsa memnun kalacağım haklı çıkmak isteyip çıkamayınca bu şekilde tepki vermenize sadece gülüyorum.

Yok yani hakaret küfür vb.bir durumda söz konusu değil.Kendiniz çalıp kendiniz oynayacaksanız buyrun meydan sizindir.

Beni de attilar

Bende neden atildigimi bilmek istiyorum

İşine gelmeyince hakaret etmen normal senin gibi arkadaşları pistlerde görelim burada kendine yazık etme.İsmime gelince seninkinden güzel olduğu bir kesin.

Normalde kimseyi aşşağılamam yalnız sen kaşınıyorsun.

birazda gulelim

asagilamak kelimesini yazmaktan aciz haydarlar bana laf edemez

Kusura bakmada bu lafları yemezler abisi mod arkadaşlarına söyle daha fazla rezil olmadan beni banlasınlar.

kendin banlan haydarin biri icin pm atamam kimseye

lafin da kalmamis bari bunda sana laf cakmayayim da aklina bisey gelir belki

Konuyu dağıtmayın arkadaşlar.Konudan atıldıysanız eğer vardır sebebi burası onu tartışacağınız konu değil.

Turkiyede mac yönetmek zor zanaat Bülent Yildirim ve Cuneyt Cakir kötünün iyileri

Şimdi bu Kimin şeyinden yani gözünden düşmüş anlamadım. Kendisinde bir imalat hatası olduğunu düşünüyorum.

cuneyt cakırdan hakem olmas ama hakeem olajuvon olabilir biras

beter olsun fener lobisine yaranmaya çalışırken kendini bitirdi.

Čakir iyi insandir sirbistan niš sehrinde komsumuzdu hep gözleme getirirdi anasi

Iyi duduk calsin o da

Geri
Üst Alt