cüneyt özdemir - nevzat aydın kavgası

genele video atıyorsan eleştirileceğini bilerek atıyorsun dostum
o video atmakta özgür
diğer insanlarda onu eleştirmekte
Adam videoda bir fikir beyan etmemiş, bir yorumu, konuşması falan yok. Gole sevinmiş o kadar. İlla her şeyi eleştirmek, her şeye muhalefet olmak bana saçma geliyor.

O sevinç videosunu gördüm.. Daha doğrusu tiyatrosunu..

Cüneyt denen zevatın aklı başında bir insan olduğunu düşünebilmem için o videonun tiyatro olması gerekiyor zaten..

Yok tiyatro değil de gerçek bir sevinç ise bu adamın şizofren tanısı ile derin bir psikyatrik tedavi görmesi lazım.. Zira ilk 2 maçta nalları dikmiş bir takımın, formaliteden bir maçta rakibini yenmesine bu şekilde sevinilmez..

Adam videoda bir fikir beyan etmemiş, bir yorumu, konuşması falan yok. Gole sevinmiş o kadar. İlla her şeyi eleştirmek, her şeye muhalefet olmak bana saçma geliyor.
Böyle kolpacıların kolpa ve tribünlere oynayan hareketlerinin kokusunu 1 km'den alır bizim insanımız ve doğal olarak tetiklenir.

Böyle kolpacıların kolpa ve tribünlere oynayan hareketlerinin kokusunu 1 km'den alır bizim insanımız ve doğal olarak tetiklenir.
Renktaş, başta da belirttim, videodaki hareketler bana da yapmacık geldi. Ayrıca onu da belirttim ki, bu yorumum Cüneyt olayı ile alakalı değil. Genel olarak sosyal medyada saçma bir linç kültürü var.

Geri
Üst Alt