- 3 Temmuz 2012
- 140.069
- 88.290
- 5.478
forumda hangi üyeler olurdu bunlarİki saçma kişiliğin tartışması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumda hangi üyeler olurdu bunlarİki saçma kişiliğin tartışması.
Adam videoda bir fikir beyan etmemiş, bir yorumu, konuşması falan yok. Gole sevinmiş o kadar. İlla her şeyi eleştirmek, her şeye muhalefet olmak bana saçma geliyor.genele video atıyorsan eleştirileceğini bilerek atıyorsun dostum
o video atmakta özgür
diğer insanlarda onu eleştirmekte
Forumda anlaşamadığım insanlar dahil bu kadar saçma kişilikler yoktur.forumda hangi üyeler olurdu bunlar
Böyle kolpacıların kolpa ve tribünlere oynayan hareketlerinin kokusunu 1 km'den alır bizim insanımız ve doğal olarak tetiklenir.Adam videoda bir fikir beyan etmemiş, bir yorumu, konuşması falan yok. Gole sevinmiş o kadar. İlla her şeyi eleştirmek, her şeye muhalefet olmak bana saçma geliyor.
Renktaş, başta da belirttim, videodaki hareketler bana da yapmacık geldi. Ayrıca onu da belirttim ki, bu yorumum Cüneyt olayı ile alakalı değil. Genel olarak sosyal medyada saçma bir linç kültürü var.Böyle kolpacıların kolpa ve tribünlere oynayan hareketlerinin kokusunu 1 km'den alır bizim insanımız ve doğal olarak tetiklenir.