cüneyt özdemir - nevzat aydın kavgası

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
anlık devam etmekte bakalım kim alacak

7l90qx0.png

Hollywood yildizlariyla ayni stadda canli yayinda olmanin sacma hissi hakim bu tartismada.

Bos isler.

seversin sevmezsın cuneyt ,mehmet ali birandın yanında yetişmiş 30 senelık gazeteci

nevzat aydın kim şu an google yazmadan kac kişi söyleyebılır ki bende bilmiyorum

Cüneyt'in videosu bana da yapmacık geldi ama kime ne? Sorun nedir yani? Adam istediği videoyu çekip paylaşmakta özgür değil mi? Küfür yok, hakaret yok sonuçta. Bazen alakasız adamların, alakasız tepkilerine uyuz oluyorum. Cüneyt olayı için söylemiyorum. Genel olarak bu böyle. Sen kendi sosyal medyanda bir şey paylaşırsın, birisi gelip illa üzerine vazife olmadan muhalefet etmeye kalkışır.

Cüneyt'in videosu bana da yapmacık geldi ama kime ne? Sorun nedir yani? Adam istediği videoyu çekip paylaşmakta özgür değil mi? Küfür yok, hakaret yok sonuçta. Bazen alakasız adamların, alakasız tepkilerine uyuz oluyorum. Cüneyt olayı için söylemiyorum. Genel olarak bu böyle. Sen kendi sosyal medyanda bir şey paylaşırsın, birisi gelip illa üzerine vazife olmadan muhalefet etmeye kalkışır.
genele video atıyorsan eleştirileceğini bilerek atıyorsun dostum
o video atmakta özgür
diğer insanlarda onu eleştirmekte

Geri
Üst Alt