Cüneyt Tanman

Bazı kanallara çıkıp spor yorumculugu yapıyordu orda bike boş boş konuşurdu canım sıkılır kanalı değiştirirdim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurudugun scout sistemini neredeyse kusursuzlastiran ekibin yolunu ac kaptan...
Futboldan sorumlu olacaksin diye Dursun Ozbek'in secilmesini istedim. Bildigin dogrulardan vaz gecme..

Bu olacağına Tugay filan olsun hiç yoktan Edirne'den ötesini görmüş geçirmiş adam.

Biraz sert yaptım sinirliyim

Son düzenleme:
İnlerine girecegiz inlerine bunlar kucuk lokma.. Once hamza gidecek ..

Bu herif bir defa daha gelmişti değil mi, hangi dönemdi hatirlamiyorum ben?

futbol bilgisi degil torpili olan geliyor göreve. 5 sene sonra selcuk, 10 sene sonrada sabri getirilir.

Haldun olmasına gerek yok (olursada çocuk gibi sevinirim).....Fener bile gitti iyi bir yabancı getirdi futbolla ilgilensin diye.....

derhal bunun gibileri def etmek lazım yoksa başarı gelmez yol yakından kurtulmamız lazım bu kan emicilerden

SPORX.COM ‏@sporx

Cüneyt Tanman: "Bu panik neden? Önümüzde hayli zaman var. Kılı 40 yararak Galatasaray için çaba gösteriyoruz"

Kaşiniyor.

Ulen Allah'in Cüneyti millet tüm iyi oyunculari kaparken beklemek de ne demek?

Geri kalan çöpleri toplayip belki de en rezil sezonun yöneticisi olarak tarihe geçeceksin

hani bi insan yöneticilikten anlamaz anlarımda, adam bile degil sanırım.
Hocasını bizim kucagımıza atmaya calısıyo,yok o ne olursa olsun istedi tarzı acıklamalar.
yazık be cücü

bugünkü açıklamalarını okuyunca başıma ağrılar girdi,efsane diye anılacakken belki de çapsız sinsi gibi sıfatlarla anılacak taraftar tarafından,yazık !

bu yakısıklı insan ''galatasarayın evladı'' için bir eski kaptan için menajere komisyon ödemistir.
Tescilli akıllıdır.

Geri
Üst Alt