Cüneyt Tanman

Eski mankafa işte. Yerli sevici herif.

çok iyi futbolcuydu, büyük kaptandı, dürüst ve beyefendi.. lakin fenerasyon içindeki icraatlarinden dolayı başarısı düşük olabilir.

Şuraya herkesin övdüğü zamanda yaptığım yorumu alıntılayayım. Malesef beni haklı çıkardı kendisi. Ancak Sezgin kadar yapar bu işi..

Adamin vizyonu bu kadar iste nerden bulduk sa bu belayi anlamis degilim. Ali Durust gibi adamlari gonder yerine bunlari getir :red:

Ali Dürüst gibi birisini gönderip Cüneyt Tanman'ı getirmek attan inip eşşeğe binmenin eş anlamlısı olarak lugatlarda yerini almalı.Bu neyin ruhsal durumu,anlamak mümkün değil.Bu tip vakalar tıp fakültelerinde kesinlikle okutulmalı.

Son düzenleme:
Cüneyt kaptanın ikinci defa göreve gelişi kulüpte. Sanırım ilki Lucescu dönemindeydi ve çok başarısız olmuştu . Lucescu Cüneyt'i hiç takmıyordu diye hatırlıyorum. Bence bu görev için fazlasıyla yetersiz bir isim. Avrupa piyasasını bilen, gerektiğinde iyi oyuncu için hocayı bile ikna edebilecek, karizması yerinde menajer oyunlarına gelmeyecek bir isme ihtiyaç var. Cüneytle olmaz bu işler maalesef.

İlk sayfada adamlığından bahsedilmis sonraki iki sayfada pasif olduğu vurgulanmış dördüncü sayfadan sonra vizyondan girilmiş ve şuan hırsız komisyoncu olduğundan bahsediyoruz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim şununda bıyığına sövse keşke.

Hayaller:
Başkan:Adnan Öztürk
Sportif Direktör:Londralı Ceo
Teknik Direktör:Marcelo Bielsa
Hayatlar:
Başkan: Dursun
Sportif Direktör:Cüneyt
Teknik Direktör: Hamza

yerli haldun

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

çok mu erken davrandık adama söverken. Ama Sabri konusunda haklıydık :)

yönetimde olması şaşırttı beni. sportif direktör tarzı birşey olur diye beklerdim

z_p02-Pickpocketing.jpg

Geri
Üst Alt