Cüneyt Tanman

Bunu ne kadar doyuracaksa direk komisyon olarak verelim cüneyt tanman t shirti filan çıkartın alırız yeter ki doysunlar ama Galatasaray'a yakışan transferler yapılsın Galatasaray'a yakışan isimler anılsın.

Bu cahil çapsız adama tepki verme zamanı geldi de geçiyor, bunun gibi örümcek kafalı heriflerin Galatasaray'da yeri olmamalı, bu adamlarla başarı gelmez, tepki vermeliyiz!

Şu mübarek günde milleti günaha soktun ya , ALLAH'DA SENİ TARAFTARIN DURUMUNA DÜŞÜRSÜN!

Galatasaray'da futbol sorumlusu olacak kadar vasıflı bir adam değil. Vizyonsuz ve tecrübesiz.

Keşke yabancı bir isimle anlaşsaydık biz de, ama yönetim de öyle bir hamle yapacak vizyon mevcut değil demek ki.

Vizyonla, tecrubeyle alakasi yok, bildigin evine girip hirsizlik yapan birinden farksiz bu.

Bunu gordugu yerde yuzune tukurmeyen de kendine adamim, Galatasaray taraftariyim demesin.

Sizin paranizi calan hirsizlar bunlar Sabri ve menajeriyle.

Canaydın dönemi yaptıklarını da biliyoruz, tek tek yazmayalım. Bazı oyuncular futbolu bıraktıktan sonra tekrar kulüpte görev almasa keşke, olan saygınlığı da kaybediyorlar.

1 aydır sağ bek gelsin stoper gelsin forvet gelsin kanat gelsin dedik durduk.

ulan esas mevkiyi hepimiz atlamışız asıl cüneytin yerine transfer lazım hemde acilen.

"insanların kafasında iyi veya kötü,yer edinmek,hatırlanmak yani gündemde kalma takıntısı var,psikolojik bir vaka olabilir...tak tuk her mikrofona konuşulması,sürekli açıklamalar başka bir ihtimali içermiyor"

Futbol sorumlumuza bak be Sabri Sarıoğlu, Maxi Perreira'dan iyi dedi çok vizyonlu bir adam

Yönetici arkadaşlardan başlığı değiştirmesini rica ediyorum.

Futbol Sorumlusu değil Futbol Sorunlusu!

Normal şartlarda bu adamın futbol yorumcusu olacak kadar bilgisi bile yok. Cahil herif.

Galatasaray tarihinin en silik en pasif en basiretsiz en aptal adamı..

galatasarayda-cuneyt-tanman-surprizi-5537e765b154a.jpg

Adam gibi adam, Cüneyt TANMAN! :hat:

Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Futbolun içinden gelmiş ve liderlik kabiliyetine sahip biri.

Ayrıca eski futbolcu kontenjanından öylesine seçilmiş bir isim de değil. Eğitimli, donanımlı bir insan. Sonuçta bu devirde kaç futbolcu üniversite okuyor?

O kadar korkuyodum ki Bülent Tulun tulumbacısı bu göreve gelicek diye. Umarım Cüneyt Tanman kıymeti kadar kaliteli iş çıkarır, ihtiyacımız var böyle adamlara.

şu transfer döneminde güvendiğim adam inş boşa çıkarmaz

:asd:

Geri
Üst Alt