Cüneyt Tanman

galatasarayda-cuneyt-tanman-surprizi-5537e765b154a.jpg

Adam gibi adam, Cüneyt TANMAN! :hat:

Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Futbolun içinden gelmiş ve liderlik kabiliyetine sahip biri.

Ayrıca eski futbolcu kontenjanından öylesine seçilmiş bir isim de değil. Eğitimli, donanımlı bir insan. Sonuçta bu devirde kaç futbolcu üniversite okuyor?

O kadar korkuyodum ki Bülent Tulun tulumbacısı bu göreve gelicek diye. Umarım Cüneyt Tanman kıymeti kadar kaliteli iş çıkarır, ihtiyacımız var böyle adamlara.

şu transfer döneminde güvendiğim adam inş boşa çıkarmaz

tanman senin futbol bilgina SOKAYIM !! cezaysa ceza

haha

Eski futbolcu olmak yetiyor bölye bir mevkide çalışmak için

Yaşı yeten arkadaşlar bilir.kendisi 80 lerin sabri'siydi.yeteneksizin tekiydi .forvet oyuncusu olarak transfer edilmesine rağmen yeteneksizliğinden dolayı defansta kendine yer buldu!!

Yani yeteneksiz türk futbolcuları koruması onlarında kendisi gibi olması!!

Komisyonculukta ve çapsızlıkta Hamza ile birlikte yeni bir çığır açtı. A.Polat ve A.Sezgin'i arar hale geldim.

#CüneytTanmanİstifa
#Cücüİstifa

benim hashtag önerilerim.

hqdefault.jpg

böyle sapıkları getirdiniz futbol sorumlusu yaptınız.yazıklar olsun.

Ya okadar isim var camiamizda. niye cüneyt Tanman ?!
bir dönem gelmisti becerememisti zaten .
Ya aziz bile akilanmis üst seviyeli birisini getirdi futbol subenin basina avrupadan.

sen ne yapiorsun peki ?!sol bek aslindan okadar önemli degil diyen adami getiriyorsun . ya cocuk oyuncagi yaptiniz kulübü resmen. ayiptir.
Vallah bari biz susalim elestirmeyelim diyoruz yeni gelen yönetimi de ama ilaki gel konus diyorlar burda orda.

#BıyıklıSabrımızıTasırma

yaaa ne kadar nankör karaktersiz taraftar bozuntusu türedi son yıllarda buntakım ŞAMPİYONLUK+TÜRKİYE KUPASI'nı kazandı şuarada halen daha edilen laflara bak.. podolski'yi sanki babanız getirdi.
ImageUploadedByTapatalk1436288586.398542.webp

Podolskiyi getiren taraftar baskısıdır Cüneyt Tanman değil..

Bütün açıklamaları panik halde taraftar sabırlı olsun daha uzun zaman var, aslında bizim oyuncularımızda çok iyi yeterli vs vs..

Sirf bu adam futbolun sorumlusu olacak diye Ozbek secimi kaybetsin istedim

Geri
Üst Alt