Suan iyi bir gaming bilgisayarim yok o bakimdan Playstation 4 Pro icin mantikli mi diye ogrenmek istedim, cunku elimde PS4 Pro var ve alacaksam oyunu bu konsol icin almayi dusunuyorum. Playstation 5'i suan almayi dusunmuyorum cunku.
Ha pardon yanlış anlamışım, oyunun konsollar için next gen versiyonu veya upgrade'i 1 sene falan sonra çıkacak bildiğim kadarıyla, her türlü ps 4 pro işini görür yani bu oyun özelinde. Son ertelemeyi tamamen ps 4 ve xbox one optimizasyonunu iyileştirmek için yapmışlardı. Bence alınır yani ps 4 pro'ya konsol oynanış videoları da gayet güzel gözüküyor. Bir de şimdi oyunu ps 4 pro'ya alırsan ve ileride ps 5'e geçersen bedava next gen upgrade alabiliyor olman lazım.

Ha pardon yanlış anlamışım, oyunun konsollar için next gen versiyonu veya upgrade'i 1 sene falan sonra çıkacak bildiğim kadarıyla, her türlü ps 4 pro işini görür yani bu oyun özelinde. Oyun ps 4'te de gayet güzel görünüyor, son ertelemeyi tamamen ps 4 ve xbox one optimizasyonunu iyileştirmek için yapmışlardı. Bence alınır yani ps 4 pro'ya konsol oynanış videoları da gayet güzel gözüküyor. Bir de şimdi oyunu ps 4 pro'ya alırsan ve ileride ps 5'e geçersen bedava next gen upgrade alabiliyor olman lazım.
Tesekkurler, o vakit nereden ucuza alabilirim onu bir arastirim.

anlamadım tam steamdan aldım 2 saatten biraz fazla kaldı inmesi
oyunun steam üzerinden açılmasına da benzer bi süre var güncelleme ne zaman geliyor ki
Çıkışı ile birlikte güncelleme gelecek deniyor 7.7GB. Ancak şu an ön yükleme yapıyorsanız oyun Steamapps içinde depotcache klasörüne şifreli şekilde iniyor. Oyun erişime açıldığında ön yükleme olarak indirdiğiniz için bir süre dosyaları ayıklıyor ve kurulumu yapıyor. Genelde ön yüklemede büyük oyunlarda bu süre disk performansına göre uzun sürebiliyor. O yüzden demiştim. Çıkışından sonra indirdiğinizde böyle bir durum söz konusu olmuyor tabi ki. Ama o süreyi internet hızınıza göre siz planlarsınız. Şu an indiriyorsanız indirin gitsin, iptal etmeyin. :)

Senin sunucuların ben yav
55.2gb'de kaldı 0 bytes/s.(60.2gb)
abv.

edit: geldi son 13 dk.
umarım 1 güncelleme daha çıkmaz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt