Hayatımda senin kadar boş yapan birisi görmedim be reys.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

oww naber homodash lgbt hayatin nasil geçiyo

Neden o kadar kaslı olduğuna da aslında değinilmişti hikayede. Ben oyunun sonunda bile tereddüte düştüm hangisi haklı acaba diye. Bence çok güzel işlemişler buraları ve o karakterlerin içinde yaşadığı ikilemi. Benim çok hoşuma gitti. Önce oyunun başlarında o şoku yaşattı, o duygu yoğunluğu ile, intikam duygusuyla, gözler dolu, söverek oynamaya devam ettim derken karşı tarafın gözünden hikayenin geçmişini gördükçe o tarafla empati kurarak kendice haklı olduğunu düşündüm derken aten o çocukların olduğu bölümlerle falan ayrı bir sempatik geliyordu. Zaten acaba çok mu ileri gittim, yapmamalı mıydım ama hayır hak etti bunu gibi sorular sorup durdu zaten. Bu yüzden giderek sempatikleşti. Hatta en iyi oyuncu ödülünde de oyumu onu canlandıran kadına verdim. Duyguları yaşayışı falan oyunculuk da çok iyiydi. Dediğim gibi bu benim bakış açım, bana göre güzel bir sunum vardı, iki tarafın da kendi içinde yaşadığı çelişkiler, duygu karmaşıklarını görmek güzeldi ki bu oyuncuya da geçiyordu.

ellieyi de aptal yerine koydular

kiz cüklü kadini öldürmek için çok ugrasti, sonunda bunu yapabilecekken vazgeçti çünkü _______???

ben o kadina oyun boyunca hiç sempati duyamadim. hamile kizi öldürmek istedi, ve o asyali kiz/erkek karisimi gelmeseydi öldürecekti.

dedigim gibi genel olarak ellie joel tlou1 in merkezinde olduklari için tlou2 bana için hayal kirikliga ugratti - bu 2 karakteri antipatik göstermek için hikayeyi alt üst etti adam.

herkes ayni fikirde olmaya mecbur ama

Son düzenleme:
herkes ayni fikirde olmaya mecbur degil tabi

lakin bu oyunun bu kadar tutulma sebebi 2 karakter ise ve bu 2 karakter 2.ci oyunda baska bir karakteri sempatik göstermek için antipatik gösterilmeye çalisilirsa elestirilebilir. bu oyunun ana karakterleri joel ile ellieydi, devami gelince insanlar dogal olarak bu iki karakterin oyunun merkezinde olacagini tahmin ediyordu, daha dogrusu istiyordu. bunun yüzünden sinematik oynanisi her ne kadar guzel olsa da pek bir anlami olmadi

cinsiyet tercihe birsey demiyorum lakin bu kadar kasli olmasi bi hayli tuhafti. bunun yaninda her sahnede meksikali oldugunu belli eden meksikali dostu da çok gereksizce idi.

daha sonrasi o malum karakterin 2 asyali karakteri yardim etmesi oyuna hic bir sey kazandirmadi ve bizi 2 ana karakter joel ve ellieyle iyice uzaklastirdi. mesela bunun yerine cüklü kadin karakterin gizemli lideri hk veya organizasyonu hk daha cok zaman ayirabilirdi.

tlou1yi cok begenen biri olarak 2 bana hayal kirikliga ugratti maalesef
Hatta iki tarafın duygusal yoğunluğunu öyle iyi göstermişler ki oyunun sonuna yaklaştıkça tercih yapacağız sandım. Abby'yi öldürmek istemedim hiç. İlk oyunun sonunda da Joel'in belki de cidden ilaca çare olacakken o fedakarlığı yapamamasını da düşününce ister istemez o empatiyi kuruyorsun. Tamamen bakış açısı ve karakterlerle kurulan bağ ile alakalı. Bu yüzden kimseyi neden sen böyle düşünmüyorsun diye sorgulayamam, zaten oyunun yapmak istediği şey bu çünkü. Oynayan insanları bu ayrıma bu ikileme düşürtmek isteyen bir hikaye işleyişi var. Taraf seçebilirsin, seçtiğin tarafa, yakın hissettiğin karaktere göre diğer karakteri oynarken ki isteksizliğin olacak ya da taraf seçmeden iki tarafın da neyi neden yaptığını kabul edip ona göre anlayışla daha farklı duygular içinde oyunu bitirebilirsin. Bunu yapabilen yakın zamanda çıkmış pek fazla dizi, film bile yok.

Hatta iki tarafın duygusal yoğunluğunu öyle iyi göstermişler ki oyunun sonuna yaklaştıkça tercih yapacağız sandım. Abby'yi öldürmek istemedim hiç. İlk oyunun sonunda da Joel'in belki de cidden ilaca çare olacakken o fedakarlığı yapamamasını da düşününce ister istemez o empatiyi kuruyorsun. Tamamen bakış açısı ve karakterlerle kurulan bağ ile alakalı. Bu yüzden kimseyi neden sen böyle düşünmüyorsun diye sorgulayamam, zaten oyunun yapmak istediği şey bu çünkü. Oynayan insanları bu ayrıma bu ikileme düşürtmek isteyen bir hikaye işleyişi var. Taraf seçebilirsin, seçtiğin tarafa, yakın hissettiğin karaktere göre diğer karakteri oynarken ki isteksizliğin olacak ya da taraf seçmeden iki tarafın da neyi neden yaptığını kabul edip ona göre anlayışla daha farklı duygular içinde oyunu bitirebilirsin. Bunu yapabilen yakın zamanda çıkmış pek fazla dizi, film bile yok.

işte mevzu bu; oyunun yapmak istedigi şeyi için millet bu oyunu satin almadi. daha dogrusu tanitimda böyle bir şey olacagini söylenmedi, açiklanmadi.

eger bunu daha önceden deseydiler, insanlari düşündürecez böyle yapaz diye, oyunla ilgili düşüncem farkli olurdu

lakin olan oldu

işte mevzu bu; oyunun yapmak istedigi şeyi için millet bu oyunu satin almadi. daha dogrusu tanitimda böyle bir şey olacagini söylenmedi, açiklanmadi.

eger bunu daha önceden deseydiler, insanlari düşündürecez böyle yapaz diye, oyunla ilgili düşüncem farkli olurdu

lakin olan oldu
Adama zorla Joel gösterttiler çıkşına yakın zamanlarda. Kullanmıyordu bile, herkes olmayacağını düşünüyordu. Ben aradığımdan da beklediğimden de fazlasını buldum açıkçası. Bugün pandemi süreci yaşıyoruz, virüs problemimiz var, umarım kısa sürede de atlatırız bu sorunu. Kendinizi 5 dakika Abby'nin yerine koyun, Abby değil de Mehmet olarak da düşünebilirsiniz. Virüsün tedavisini barındırdığı düşünülen birisi var babanıza getiriyorlar babanız pişman olsa bile kızın ölümünü de göze alıp çok sayıda insanı kurtarabilmek için bu işe girişiyor ve birisi gelip her şeyi mahvedip bir de üstüne babanızı öldürüyor. Çok yakın olduğunuz babanızı kanlar içinde küçük yaşta gözünüzün önünde öldürüyor. Muhtemelen gezegenin hemen hemen tamamı Abby gibi hareket ederdi öyle bir ortamda. Dediğim gibi tamamen bakış açısı ve karakterlerle olan bağınızla alakalı oyunun hikayesini beğenip beğenmemek. Benim için son yılların en kaliteli yapımı oldu buna dizi, filmler de dahil. Bu oyunun, ilk oyun da dahil Neil'in kafasında kurduğu dünyaya göre şekillendiği bir gerçek. Bunu bu oyunu geçtim ilk oyunun yapım sürecinden sonra da defalarca söyledi. Ne olursa olsun bu oyunu çok sayıda insan beğendi hatta ilk oyunu oynamayıp 2. oyunla birlikte tanışan insanlar da oldu bu karakterlere. Sadece metinleri okuyarak 2. oyuna geçen insanlar oldu, arkadaşlarından dinleyerek ilk oyunu oynamadan 2. oyuna geçen insanlar da oldu. Last of Us'ın ilk oyununun hikayesini metin olarak elinize aldığınızda sizi çok şaşırtacak bir hikayesi de yoktu bence. Last of Us'ı Last of Us yapıp baş yapıtlar arasına yazdıran şey karakterler arası ilişkiyi işleyiş biçimiydi, hikayeyi bize sunuş şekli, bize gösterdiği şeylerdi. Bu oyunda da aynı şeyi devam ettirip üstüne farklı bakış açılarıyla oynamak imkanı vererek tek taraflı düşünmek yerine empati kurup duygularımızı, hislerimizi sorgulattı. Yıllardır oynamadığım exc. oyun yok, gerek konsol gerekse PC olsun ciddi anlamda vaktimi oyunlarla geçiren birisiyim, bunu yapan pek fazla yapım görmedim, özellikle böyle sinematik bir oynanışla. Şu animasyonların zamanlaması bile başlı başına oyunu alınası kılan bir detay bence.

Güzel sohbetiniz, tartışmanız için teşekkür ederim. İyi geldi oyun hakkında sohbet edebilmek. İyi geceler. :hat:

Adama zorla Joel gösterttiler çıkşına yakın zamanlarda. Kullanmıyordu bile, herkes olmayacağını düşünüyordu. Ben aradığımdan da beklediğimden de fazlasını buldum açıkçası. Bugün pandemi süreci yaşıyoruz, virüs problemimiz var, umarım kısa sürede de atlatırız bu sorunu. Kendinizi 5 dakika Abby'nin yerine koyun, Abby değil de Mehmet olarak da düşünebilirsiniz. Virüsün tedavisini barındırdığı düşünülen birisi var babanıza getiriyorlar babanız pişman olsa bile kızın ölümünü de göze alıp çok sayıda insanı kurtarabilmek için bu işe girişiyor ve birisi gelip her şeyi mahvedip bir de üstüne babanızı öldürüyor. Çok yakın olduğunuz babanızı kanlar içinde küçük yaşta gözünüzün önünde öldürüyor. Muhtemelen gezegenin hemen hemen tamamı Abby gibi hareket ederdi öyle bir ortamda.

Dediğim gibi tamamen bakış açısı ve karakterlerle olan bağınızla alakalı oyunun hikayesini beğenip beğenmemek. Benim için son yılların en kaliteli yapımı oldu buna dizi, filmler de dahil. Bu oyunun, ilk oyun da dahil Neil'in kafasında kurduğu dünyaya göre şekillendiği bir gerçek. Bunu bu oyunu geçtim ilk oyunun yapım sürecinden sonra da defalarca söyledi. Ne olursa olsun bu oyunu çok sayıda insan beğendi hatta ilk oyunu oynamayıp 2. oyunla birlikte tanışan insanlar da oldu bu karakterlere. Sadece metinleri okuyarak 2. oyuna geçen insanlar oldu, arkadaşlarından dinleyerek ilk oyunu oynamadan 2. oyuna geçen insanlar da oldu. Last of Us'ın ilk oyununun hikayesini metin olarak elinize aldığınızda sizi çok şaşırtacak bir hikayesi de yoktu bence. Last of Us'ı Last of Us yapıp baş yapıtlar arasına yazdıran şey karakterler arası ilişkiyi işleyiş biçimiydi, hikayeyi bize sunuş şekli, bize gösterdiği şeylerdi. Bu oyunda da aynı şeyi devam ettirip üstüne farklı bakış açılarıyla oynamak imkanı vererek tek taraflı düşünmek yerine empati kurup duygularımızı, hislerimizi sorgulattı. Yıllardır oynamadığım exc. oyun yok, gerek konsol gerekse PC olsun ciddi anlamda vaktimi oyunlarla geçiren birisiyim, bunu yapan pek fazla yapım görmedim, özellikle böyle sinematik bir oynanışla. Şu animasyonların zamanlaması bile başlı başına oyunu alınası kılan bir detay bence.

Güzel sohbetiniz, tartışmanız için teşekkür ederim. İyi geldi oyun hakkında sohbet edebilmek. İyi geceler. :hat:

Last of Us'ı Last of Us yapıp baş yapıtlar arasına yazdıran şey bu 2 karakterler arası ilişkiyi işleyiş biçimiydi iste. Joel ve Elllie karakteri.

Yok Abby'nin niye bu kadar sinirli olmasi ve Joele yaptiklarini anliyorum. Lakin the last of us oyunun bu kadar populer olmasi, bu kadar begenilmesi 2 karakterin arasindaki bagi ile alakali oldugunu söylemeye çalisiyorum. :)

Bu oyunda da aynı şeyi devam ettirip üstüne farklı bakış açılarıyla oynamak imkanı vererek tek taraflı düşünmek yerine empati kurup duygularımızı, hislerimizi sorgulatmasi için bu 2 karakterinin bu kadar antipatik ve kötü gösterildigi için benim gibi oyuncu elestirenler var. Eger maksat bu tarz seyleri yapmak ise bunu daha önceden söylenmesi lazimdi ki bizim gibi Ellieyle Joelin arasindaki baba-kiz baga bu kadar önem verenler bu kadar sasirtici bir sürprize karsi karsiya kalmayacaklardi. O yeni karakter hakkinda hic bir detay paylasmayarak tlou1yi begenenleri biraz kandirmis oldular.

Yani isin özü - ve seninle hemfikir olmadigimiz nokta - 1 karakteri sevdirmek için Joel'le Elllie'yi bu kadar yerin dibine sokmak için hiçbir sebep yoktu. Sinematik oynanisi ne kadar güzel olursa olursa, o hikayeyi bu duruma getirerek oyunun kalitesi bana göre düstü.

Sen de tesekkürler ve hürmetler. :ka:

oww naber homodash lgbt hayatin nasil geçiyo

ellieyi de aptal yerine koydular

kiz cüklü kadini öldürmek için çok ugrasti, sonunda bunu yapabilecekken vazgeçti çünkü _______???

ben o kadina oyun boyunca hiç sempati duyamadim. hamile kizi öldürmek istedi, ve o asyali kiz/erkek karisimi gelmeseydi öldürecekti.

dedigim gibi genel olarak ellie joel tlou1 in merkezinde olduklari için tlou2 bana için hayal kirikliga ugratti - bu 2 karakteri antipatik göstermek için hikayeyi alt üst etti adam.

herkes ayni fikirde olmaya mecbur ama

Anlaşılan Homo Hıyarı yememişin sen he.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Last of Us'ı Last of Us yapıp baş yapıtlar arasına yazdıran şey bu 2 karakterler arası ilişkiyi işleyiş biçimiydi iste. Joel ve Elllie karakteri.

Yok Abby'nin niye bu kadar sinirli olmasi ve Joele yaptiklarini anliyorum. Lakin the last of us oyunun bu kadar populer olmasi, bu kadar begenilmesi 2 karakterin arasindaki bagi ile alakali oldugunu söylemeye çalisiyorum. :)

Bu oyunda da aynı şeyi devam ettirip üstüne farklı bakış açılarıyla oynamak imkanı vererek tek taraflı düşünmek yerine empati kurup duygularımızı, hislerimizi sorgulatmasi için bu 2 karakterinin bu kadar antipatik ve kötü gösterildigi için benim gibi oyuncu elestirenler var. Eger maksat bu tarz seyleri yapmak ise bunu daha önceden söylenmesi lazimdi ki bizim gibi Ellieyle Joelin arasindaki baba-kiz baga bu kadar önem verenler bu kadar sasirtici bir sürprize karsi karsiya kalmayacaklardi. O yeni karakter hakkinda hic bir detay paylasmayarak tlou1yi begenenleri biraz kandirmis oldular.

Yani isin özü - ve seninle hemfikir olmadigimiz nokta - 1 karakteri sevdirmek için Joel'le Elllie'yi bu kadar yerin dibine sokmak için hiçbir sebep yoktu. Sinematik oynanisi ne kadar güzel olursa olursa, o hikayeyi bu duruma getirerek oyunun kalitesi bana göre düstü.

Sen de tesekkürler ve hürmetler. :ka:
cüklü kadin sever misin sükrü?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

20201209_014659.webp

Mediamarktin sitesinden siparis vererek 5 euroluk indirimden faydalandik
Persembe sabahi bu fiyattan gidip alacagim
Ettigimiz kari da ben and jerryse gömecegim ins

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Shroud oynuyor şu an baya iyi gibi pek bir gameplay göremedim gerçi ama grafik, diyalog, mekanlar güzel duruyor.

Geri
Üst Alt