naughty dog, rockstar ve cdpr
bu üc sirkete gözün kapali güvenebilirsin aga
bu zamana kadar bir kere hayal kirikligina ugratmadilar
özellikle witcher 3de yapilanlar inanilmaz yav
baska sirketler o ek paketleri yeni oyun ayagina satardi
yillarca bizi sömürmeye calisirlardi
Aynen öyle, aynı şekilde düşünüyorum ancak ne olursa olsun ben ön sipariş geçip para verdiğim oyunu ki ilk duyurulduğundan beri bekliyorum bana önerdiği sistem ile oynayabilmeliyim. Yoksa CDPR kadar son kullanıcıyı düşünen pek fazla oyun geliştiricisi yok. Blood & Wine ek paketini isteseler ayrı bir oyun olarak bile çıkartabilirlerdi ND'un Uncharted 4'te yaptığı gibi. Ancak dediğim gibi sen, ben o eleştiriyi yapacağız ki diğer firmalara benzemesinler.

naughty dog, rockstar ve cdpr
bu üc sirkete gözün kapali güvenebilirsin aga
bu zamana kadar bir kere hayal kirikligina ugratmadilar
özellikle witcher 3de yapilanlar inanilmaz yav
baska sirketler o ek paketleri yeni oyun ayagina satardi
yillarca bizi sömürmeye calisirlardi

naughty dog nasil ugratmadi aga

tlou2 hayal kirikligin daniskasiydi

simdi de neil cuckmani naughty dogun co-presidenti yapmislar

unchartedin icine sicmazlar umarim

Last of Us'ın ilk oyunu benim için en iyi birkaç oyundan birisiydi, özellikle hikayeyi işleyiş biçimi çok güzeldi ki bu kadar sevilmesinin en büyük nedeni bu galiba. 2. oyunu da oldukça beğendim. Hatta şu an ondan daha iyi sinematik oynanışa sahip bir oyun yok bence. Hikayesi kişiden kişiye değişir ona bir şey diyemem ama oynanış inanılmazdı. Hatta ben hikayenin sunumunu da beğendim.
İlk oyunu da Neil'in kurguyusuyla, göstermek istedikleriyle izleyip, oynadık ikinci oyunu da öyle ki bence yapmak istediğini de başarıyla yapmış.

su anda baya stream yapan var sanirim

tlou2 kalitesinde ve animasyon olarak yaklasabilen sen baska bir oyun gördün mü su ana kadar
sirf hikayesi senin hosuna gitmedi diye oyun hayal kirikligi mi oluyor
görsel ve atmosfer acidan tlou2 kalitesinde bir oyunu uzun süre göremeyiz daha
hikayeyi de ben cok begendim bu arada

su anda baya stream yapan var sanirim

tlou2 kalitesinde ve animasyon olarak yaklasabilen sen baska bir oyun gördün mü su ana kadar
sirf hikayesi senin hosuna gitmedi diye oyun hayal kirikligi mi oluyor
görsel ve atmosfer acidan tlou2 kalitesinde bir oyunu uzun süre göremeyiz daha
hikayeyi de ben cok begendim bu arada

hikayesi b.k gibiydi maalesef

evet görsel ve atmosfer guzeldi ama oyunun bu kadar tutulma sebebi hikayesiydi

saçmasapan bir mesaji gözümüze sokmak için en önemli 2 karakteri bu kadar marjinal yapip the last of us markasina zarar verdi

sempati duymamiz gereken bir cüklü kadin icin degmezdi bunlar

saçmasapan bir mesaji gözümüze sokmak için en önemli 2 karakteri bu kadar marjinal yapip the last of us markasina zarar verdi

sempati duymamiz gereken bir cüklü kadin icin degmezdi bunlar

bir tek rdr2 ve god of war var moruk o animasyon ve atmosfere yaklasabilen
özellikle kullaklikla oynarken dalip gidiyordum baya sürükleyiciydi
hikaye de güzeldi olm baska türlü bir devam oyunu mantiksiz olurdu benim icin

sempati duymamiz gereken bir cüklü kadin icin degmezdi
Ben öyle düşünmüyorum. O kadın yerine o röle erkek bir karakteri de sokabilirlerdi. Last of Us öyle ya da böyle bu adamın zaten kendi markası, başından beri ortaya kendi perspektifinden bir şeyler katmaya çalışıyordu. Bu seri zaten böyle çıktı ortaya. Karakterlerin cinsiyet tercihleri, ikili ilişkileri ben pek rahatsız etmedi, dediğim gibi o karakterleri pek ala karşı cins de yapsalar aynı duyguları besleyecekti, öyle yazıldı öyle sunuldu. Hikaye sunumunu ilk oyuna göre zayıf bulsam bile bu oyunda da gayet beğendim. Sadece bazı yerlerin biraz fazla sündürüldüğünü, uzatıldığını düşünüyorum. Onun dışında bir sorun yoktu bence. Üstüne bir de bu eşsiz sinematik oynanışı kusursuza yakın bizlerle buluşturunca benim için kusursuza yakın bir eser çıkmış oldu ortaya. Dediğim gibi benim için ve benim gibi düşünenler için. Hikaye istediği gibi ilerlemediği için memnun olmayan insanlar elbet olacak bundan daha doğal bir şey olamaz aynı bir dizi film izlerken olduğu gibi.

Özetle benim için birçok şeyiyle tamamlanmış ve olmuş bir oyun. Beğenerek oynadım, bitirdim. :asd:
Ellie'nin cinsiyet tercihini ise zaten ilk oyundan biliyorduk o da bir sürpriz olmadı.

son 3 gün beyler
bunu bu sarki esliginde kutlayalim

Ben öyle düşünmüyorum. O kadın yerine o röle erkek bir karakteri de sokabilirlerdi. Last of Us öyle ya da böyle bu adamın zaten kendi markası, başından beri ortaya kendi perspektifinden bir şeyler katmaya çalışıyordu. Bu seri zaten böyle çıktı ortaya. Karakterlerin cinsiyet tercihleri, ikili ilişkileri ben pek rahatsız etmedi, dediğim gibi o karakterleri pek ala karşı cins de yapsalar aynı duyguları besleyecekti, öyle yazıldı öyle sunuldu. Hikaye sunumunu ilk oyuna göre zayıf bulsam bile bu oyunda da gayet beğendim. Sadece bazı yerlerin biraz fazla sündürüldüğünü, uzatıldığını düşünüyorum. Onun dışında bir sorun yoktu bence. Üstüne bir de bu eşsiz sinematik oynanışı kusursuza yakın bizlerle buluşturunca benim için kusursuza yakın bir eser çıkmış oldu ortaya. Dediğim gibi benim için ve benim gibi düşünenler için. Hikaye istediği gibi ilerlemediği için memnun olmayan insanlar elbet olacak bundan daha doğal bir şey olamaz aynı bir dizi film izlerken olduğu gibi.

Özetle benim için birçok şeyiyle tamamlanmış ve olmuş bir oyun. Beğenerek oynadım, bitirdim. :asd:
Ellie'nin cinsiyet tercihini ise zaten ilk oyundan biliyorduk o da bir sürpriz olmadı.

herkes ayni fikirde olmaya mecbur degil tabi

lakin bu oyunun bu kadar tutulma sebebi 2 karakter ise ve bu 2 karakter 2.ci oyunda baska bir karakteri sempatik göstermek için antipatik gösterilmeye çalisilirsa elestirilebilir. bu oyunun ana karakterleri joel ile ellieydi, devami gelince insanlar dogal olarak bu iki karakterin oyunun merkezinde olacagini tahmin ediyordu, daha dogrusu istiyordu. bunun yüzünden sinematik oynanisi her ne kadar guzel olsa da pek bir anlami olmadi

cinsiyet tercihe birsey demiyorum lakin bu kadar kasli olmasi bi hayli tuhafti. bunun yaninda her sahnede meksikali oldugunu belli eden meksikali dostu da çok gereksizce idi.

daha sonrasi o malum karakterin 2 asyali karakteri yardim etmesi oyuna hic bir sey kazandirmadi ve bizi 2 ana karakter joel ve ellieyle iyice uzaklastirdi. mesela bunun yerine cüklü kadin karakterin gizemli lideri hk veya organizasyonu hk daha cok zaman ayirabilirdi.

tlou1yi cok begenen biri olarak 2 bana hayal kirikliga ugratti maalesef

lakin bir oyunun bu kadar tutulma sebebi 2 karakter ise ve bu 2 karakter 2.ci oyunda baska bir karakteri sempatik göstermek için antipatik gösterilmeye çalisirsa elestirilebilir. bu oyunun ana karakterleri joel ile ellieydi, devami gelince insanlar dogal olarak bu iki karakterin oyunun merkezinde olacagini tahmin ediyordu, daha dogrusu istiyordu.

cinsiyet tercihe birsey demiyorum lakin bu kadar kasli olmasi bi hayli tuhafti. bunun yaninda her sahnede meksikali oldugunu belli eden meksikali dostu da çok gereksizce idi.
Neden o kadar kaslı olduğuna da aslında değinilmişti hikayede. Ben oyunun sonunda bile tereddüte düştüm hangisi haklı acaba diye. Bence çok güzel işlemişler buraları ve o karakterlerin içinde yaşadığı ikilemi. Benim çok hoşuma gitti. Önce oyunun başlarında o şoku yaşattı, o duygu yoğunluğu ile, intikam duygusuyla, gözler dolu, söverek oynamaya devam ettim derken karşı tarafın gözünden hikayenin geçmişini gördükçe o tarafla empati kurarak kendice haklı olduğunu düşündüm derken aten o çocukların olduğu bölümlerle falan ayrı bir sempatik geliyordu. Zaten acaba çok mu ileri gittim, yapmamalı mıydım ama hayır hak etti bunu gibi sorular sorup durdu zaten. Bu yüzden giderek sempatikleşti. Hatta en iyi oyuncu ödülünde de oyumu onu canlandıran kadına verdim. Duyguları yaşayışı falan oyunculuk da çok iyiydi. Dediğim gibi bu benim bakış açım, bana göre güzel bir sunum vardı, iki tarafın da kendi içinde yaşadığı çelişkiler, duygu karmaşıklarını görmek güzeldi ki bu oyuncuya da geçiyordu.

lakin bu oyunun bu kadar tutulma sebebi 2 karakter ise ve bu 2 karakter 2.ci oyunda baska bir karakteri sempatik göstermek için antipatik gösterilmeye çalisilirsa elestirilebilir. bu oyunun ana karakterleri joel ile ellieydi, devami gelince insanlar dogal olarak bu iki karakterin oyunun merkezinde olacagini tahmin ediyordu, daha dogrusu istiyordu. bunun yüzünden sinematik oynanisi her ne kadar guzel olsa da pek bir anlami olmadi

daha sonrasi o malum karakterin 2 asyali karakteri yardim etmesi oyuna hic bir sey kazandirmadi ve bizi 2 ana karakter joel ve ellieyle iyice uzaklastirdi. mesela bunun yerine cüklü kadin karakterin gizemli lideri hk veya organizasyonu hk daha cok zaman ayirabilirdi.

tlou1yi cok begenen biri olarak 2 bana hayal kirikliga ugratti maalesef

Hayatımda senin kadar boş yapan birisi görmedim be reys.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt