Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 tane farkli baslangica sahipsin oyunda
Biri tam varos hayati köylü gibi sehir disinda
Digeri fakir ama sehir hayati
Digeri de zengin pic olmasi lazim
Ben genel olarak incelemelere bakmıyorum. Ama teknik konulara her incelemede değinilmiş. Beni ilgilendiren kısmı şu an optimizasyon ve teknik sorunları. Hatta bug falan onları da geçtim de optimizasyon üzecek gibi görünüyor. Ona çok canım sıkıldı.
Ben genel olarak incelemelere bakmıyorum. Ama teknik konulara her incelemede değinilmiş. Beni ilgilendiren kısmı şu an optimizasyon ve teknik sorunları. Hatta bug falan onları da geçtim de optimizasyon üzecek gibi görünüyor. Ona çok canım sıkıldı.
witcher 3ü düzeltmeleri aylar sürmüstü
o dönem ama kücük bir sirket gözüyle bakiliyordu bunlara
bu kez böyle bir haklari pek görünmüyor
ama ben güveniyorum bunlara cogu seyi hemen fixleyeceklerdir
witcher 3ü düzeltmeleri aylar sürmüstü
o dönem ama kücük bir sirket gözüyle bakiliyordu bunlara
bu kez böyle bir haklari pek görünmüyor
ama ben güveniyorum bunlara cogu seyi hemen fixleyeceklerdir
Sağım solum Witcher 3. CDPR'i de çok severim ama 8 yılda geliştirip 300 milyon dolar harcanan bir yapımda da 2020 yılında bir oyunun önerilen sistem gereksinimlerini 30 fps hedefleyerek açıklamak ayıp. Umarım ağız tadıyla oynayabiliriz.
Sağım solum Witcher 3. CDPR'i de çok severim ama 8 yılda geliştirip 300 milyon dolar harcanan bir yapımda da 2020 yılında bir oyunun önerilen sistem gereksinimlerini 30 fps hedefleyerek açıklamak ayıp. Umarım ağız tadıyla oynayabiliriz.
naughty dog, rockstar ve cdpr
bu üc sirkete gözün kapali güvenebilirsin aga
bu zamana kadar bir kere hayal kirikligina ugratmadilar
özellikle witcher 3de yapilanlar inanilmaz yav
baska sirketler o ek paketleri yeni oyun ayagina satardi
yillarca bizi sömürmeye calisirlardi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.