- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Özür dilendikten sonra çok da üstüne durmamak lazım yav 1 tane ergen ruhlu mankafa dangalağın tekinin işidir muhtemelen. Yanlışlıkla olduğuna ben de inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecelim o isi kasıtlı yapilir bu tip seyler ozurmus ceviri hatasiymis falan aynen inandikF klavyenin azizliğine de uğramış olabilirler. Ama şöyle de bir hata yapmazsın yani.
Özür dilediler bu arada;
Ekli dosyayı görüntüle 104105
Alçak şerefsiz p*şt 23 Studios
![]()
oyundaki villain ve çevre konuşmalarının çevirileri muazzam gerçekten.guzel ceviri begendim
Senden beklerim, karakterin müsait.guzel ceviri begendim
Perilious futur'dan istikbal götlerdedir gibi bir çeviri yapmıs herifler tepki geleceğini bile bile enteresanKalleşçe olmuş. Kişisel bir durum olsa da denetim mekanizması bu kadar zayıf olmamalı.
Tersine dün gece başladım ben, akıcı oynayabiliyorum. 1 saat oynadım yaklaşık ama pek sarmayınca kapattım.dün gece zor biraktim oyunu
prologu bitirince hikaye daha da karisiyor
8 saat sonra bitti prolog bende
bakalim simdi neler olacak
Witcher gibi akmıyor muTersine dün gece başladım ben, akıcı oynayabiliyorum. 1 saat oynadım yaklaşık ama pek sarmayınca kapattım.
Bilmiyorum abi, ilk kısımlar oyuna adapte olamadığım için de sıkıcı gelmiş olabilir. Birde hikaye tam olarak başlamıyor daha sanırsam. Ayrıntı da çok fazla olunca biraz daha zaman vermek gerekiyor sanırım ki bu kadar kişi sevdiğine göre 2 saat daha oynasam sarmaya başlar sanırımWitcher gibi akmıyor mu
Asagi yukari ayni witcher 3 ileWitcher gibi akmıyor mu
evet senin aksineSenden beklerim, karakterin müsait.
1660s ile yüksek ayarlarda 60 fps mi? Kıstığın ayarlar var mı?1660s + r5 3500 ikilisi high 60 fps, high-ultra 40-50 arası veriyor. Oyun güzel başladı bakalım