20201213_000719.webp

Simdiden 60gb oldu güncelleme
Hey masallah be

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

@Keramettin TANRIVERDİ abi 3 saat daha oynadım. Valla Witcher'dan daha çok sarıyor :D

1660 superli sistemin vardı sanırım. Doku kalitesini en yüksek yapıp gölge ayarlarını ve ssr ayarını(grafiğe pek etkisi olmuyor) kıstıktan sonra çok rahat 60 fps de oynarsın. Başla derim, çok iyi

PC tarafında AMD kullanan arkadaşlar dalsın linke. Böyle basit bir hata nasıl yaparlar yav :D

Nextgen patchi cikinca anca düzelmis olur oyun
Ha su anda yeni konsollarda cok kötü calismiyor
Oyun zevkimi baltalayacak bir hata olmadi su ana kadar
12 saati devirdim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

ulan dün gece görevden dolayi seks dükkanina gittik
orda birini bulabilmek icin oraya girmeye calistim ve en mantiklisi birisiyle eglenmek oldu
önce resimli sekilde bana tüm calisanlari tanittilar sonra da secim ekraninda sadece isimler görünüyordu
baya mutlu sekilde kabine dogru gittim
iceriye girdigimde ise tam bir sok yasadim anlik
lan yanlislikla kari secmek yerine bir abiyi secmisim
valla az kalsin vurduruyorduk yav
iyi ki girmeden önce quick save attiydim hemen geriye dönüp dogrusunu sectim

Öncelikle Sa.

Hafta içi bir süreliğine ankaradan ayrılacağım için ve 2-3 ay kadar geri dönmeyeceğim için dayanamayıp oyunu yedenkten tekrardan kurdum ve 10 saat civarı gömdüm. Pc'de optimizasyon problemi yaşayanlar (oynanmayacak ölçüde) büyük ihtimalle DLSS veya fidelity'yi düzgün kullanamayan ekip. Oyunun optimizasyonu çok kötü değil ama ayar istiyor.

Hikaye ve atmosfer içine çekiyor ama kesinlikle beklediğimiz ve beklentiye girdiğimiz oyun bu değil, kötü bir oyun değil ama bunca yılın beklentisine zerre cevap vermiyor bana göre. Bir kere şehir bildiğin ölü, detaylara dikkat eden biriyseniz ve yan görev man görev incik boncukla uğraşırsanız oyun tam anlamıyla hüsrana dönüyor. Ama yok dümdük hikaye moduna odaklanırsanız fena bir deneyim sunmuyor.

Bütün sıkıntı beklentiyle alakalı, öyle bir yükselttiler ki insanları rdr 2 açık dünyası kadar canlı, detroit kadar olmasa da yine de seçimlerin oyuna etki ettiği rpg + aksiyonun güzel harmanlandığı bir oyun bekliyorduk. Ortaya çıkan şeyin bu dediğimle uzaktan yakından ilgisi yok.

Grafikler evet güzel, ama benane.

Amd stok fanları öldürüyor bu oyun. 86 derece gördüm. Kule tipi soğutucu siparişi geçtim öyle olunca maalesef
Bir ara kasa havalanacak sandım, ne alakaysa ek olarak benim psu fanı da aşırı yüksek devirde çalışıyor ilk defa bu kadar ses yaptığına şahit oldum.

Bir ara kasa havalanacak sandım, ne alakaysa ek olarak benim psu fanı da aşırı yüksek devirde çalışıyor ilk defa bu kadar ses yaptığına şahit oldum.
Yalnız ben hayatımda kule tipi soğutucu montajı yapmadım. Sen biliyor musun abi? :D

Deli gibi ısıtıyor ya oyun. İlginç. Diğer AAA oyunlara göre çok fark var ısıda

Yalnız ben hayatımda kule tipi soğutucu montajı yapmadım. Sen biliyor musun abi? :D

Deli gibi ısıtıyor ya oyun. İlginç. Diğer AAA oyunlara göre çok fark var ısıda
Çok montajladım da değişiyor yav kiminin kendi bracket'i var (şu anakart'ın cpu etrafındaki metal şey) kimi ise orjinal bracket'e montajlanıyor ama bildiğim kadarıyla genelde kendi bracket'i oluyor kule tipi fanların. Uğraşmak istemiyorsan kule tipi olmayan yatay orjinal bracket kullanan bir soğutucu tak.

Öncelikle Sa.

Hafta içi bir süreliğine ankaradan ayrılacağım için ve 2-3 ay kadar geri dönmeyeceğim için dayanamayıp oyunu yedenkten tekrardan kurdum ve 10 saat civarı gömdüm. Pc'de optimizasyon problemi yaşayanlar (oynanmayacak ölçüde) büyük ihtimalle DLSS veya fidelity'yi düzgün kullanamayan ekip. Oyunun optimizasyonu çok kötü değil ama ayar istiyor.

Hikaye ve atmosfer içine çekiyor ama kesinlikle beklediğimiz ve beklentiye girdiğimiz oyun bu değil, kötü bir oyun değil ama bunca yılın beklentisine zerre cevap vermiyor bana göre. Bir kere şehir bildiğin ölü, detaylara dikkat eden biriyseniz ve yan görev man görev incik boncukla uğraşırsanız oyun tam anlamıyla hüsrana dönüyor. Ama yok dümdük hikaye moduna odaklanırsanız fena bir deneyim sunmuyor.

Bütün sıkıntı beklentiyle alakalı, öyle bir yükselttiler ki insanları rdr 2 açık dünyası kadar canlı, detroit kadar olmasa da yine de seçimlerin oyuna etki ettiği rpg + aksiyonun güzel harmanlandığı bir oyun bekliyorduk. Ortaya çıkan şeyin bu dediğimle uzaktan yakından ilgisi yok.

Grafikler evet güzel, ama benane.
Oyunun optimizasyonu rezalet. DLSS zaten RTX kartlarla geldi. Önerilen sistemi 30 frame de bile karşılayamıyor oyun. GPU kullanımında motordan kaynaklı muhtemelen bir sorun var ve CPU darboğazı yaşanmamasına rağmen 3070-3080 gibi kartlarda bile ciddi oranda çakılıp fps drop yaşatıyor. Oyunun ciddi bir performans yaması alması gerekiyor. Konsol tarafına hiç girmiyorum zaten orası ayrı bir rezalet. 2080Ti var şu an oynadığım GFN cihazında Ultra ayarlarda 80-90 fps arası takılıyor ama dediğim sorun yüzünden anlamsız yerlerde fps çakılıyor anlık. DLSS dediğiniz ayar render kalitesini düşürüp görüntüyü upscale ederek performans kazandıran bir sistem. Bununla frame kazanarak optimize kötü değil demek doğru olmaz bence. DLSS muhteşem bir şey ancak o şekilde bile bu çakılmalar oluyor. Stabil değil yani oyunun CPU ve GPU kullanımı.

24 saat geçirdim oyunda ve hikaye çok sardı, atmosfer, diyaloglar çok başarılı. Başından kalkamıyorsunuz ilerledikçe. Dediğiniz gibi beklentiyle alakası çok fazla. Şahsen oyunu beğendim ama teknik anlamda çok fazla sıkıntı barındıran bir oyun ve Next-Gen sürümü gelene kadar da çok fazla toparlayacağını sanmıyorum.

Oyunun optimizasyonu rezalet. DLSS zaten RTX kartlarla geldi. Önerilen sistemi 30 frame de bile karşılayamıyor oyun. GPU kullanımında motordan kaynaklı muhtemelen bir sorun var ve CPU darboğazı yaşanmamasına rağmen 3070-3080 gibi kartlarda bile ciddi oranda çakılıp fps drop yaşatıyor. Oyunun ciddi bir performans yaması alması gerekiyor. Konsol tarafına hiç girmiyorum zaten orası ayrı bir rezalet. 2080Ti var şu an oynadığım GFN cihazında Ultra ayarlarda 80-90 fps arası takılıyor ama dediğim sorun yüzünden anlamsız yerlerde fps çakılıyor anlık. DLSS dediğiniz ayar render kalitesini düşürüp görüntüyü upscale ederek performans kazandıran bir sistem. Bununla frame kazanarak optimize kötü değil demek doğru olmaz bence. DLSS muhteşem bir şey ancak o şekilde bile bu çakılmalar oluyor. Stabil değil yani oyunun CPU ve GPU kullanımı.

24 saat geçirdim oyunda ve hikaye çok sardı, atmosfer, diyaloglar çok başarılı. Başından kalkamıyorsunuz ilerledikçe. Dediğiniz gibi beklentiyle alakası çok fazla. Şahsen oyunu beğendim ama teknik anlamda çok fazla sıkıntı barındıran bir oyun ve Next-Gen sürümü gelene kadar da çok fazla toparlayacağını sanmıyorum.
Optimizasyon kötü ama dikkat ettiysen oynanmayacak ölçüde olanlar diye şerh koydum yoksa optimizasyon iyi demedim. Genel olarak nvidia kartlarda optimizasyon açısından sıkıntı varmış. O sıkıntı giderilene kadar fidelity dene istersen, %85 - 60 fps - 2k 'da gözle fark edilebilir herhangi bir kayıp olmadan problemsiz oynuyorum.

Pc'de oynayanlar açısından nextgen'in bir esprisi yokmuş yav görüntü vs kalitesi olarak, buglar vs 1 aya toparlar bence.

Keanu reis ne derse hay hay ağam modundayım. Köpeği gibi sürüklüyor beni.

Bu arada hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
İ7-1080-32gb ram

polis olayı çok yapmacık olmuş söylemeden geçemeyeceğim. polisten kolay kurtulunuyor üstelik o kadar gelişmiş sistemlerine rağmen.
bir de polisle çatışmaya girdiğinde keko mahallesine girmiş gibi 1 polis varken birden 10-15 polis oluyor.

hikayesi rdr2’den daha cezbedici bana göre.
bi ben ısınamadım rdr’ye sanırım forumda, içine çekemedi beni 200 lira verdim s**e s**e oynayacam modunda bitirdim.

Geri
Üst Alt