Öncelikle Sa.
Hafta içi bir süreliğine ankaradan ayrılacağım için ve 2-3 ay kadar geri dönmeyeceğim için dayanamayıp oyunu yedenkten tekrardan kurdum ve 10 saat civarı gömdüm. Pc'de optimizasyon problemi yaşayanlar (oynanmayacak ölçüde) büyük ihtimalle DLSS veya fidelity'yi düzgün kullanamayan ekip. Oyunun optimizasyonu çok kötü değil ama ayar istiyor.
Hikaye ve atmosfer içine çekiyor ama kesinlikle beklediğimiz ve beklentiye girdiğimiz oyun bu değil, kötü bir oyun değil ama bunca yılın beklentisine zerre cevap vermiyor bana göre. Bir kere şehir bildiğin ölü, detaylara dikkat eden biriyseniz ve yan görev man görev incik boncukla uğraşırsanız oyun tam anlamıyla hüsrana dönüyor. Ama yok dümdük hikaye moduna odaklanırsanız fena bir deneyim sunmuyor.
Bütün sıkıntı beklentiyle alakalı, öyle bir yükselttiler ki insanları rdr 2 açık dünyası kadar canlı, detroit kadar olmasa da yine de seçimlerin oyuna etki ettiği rpg + aksiyonun güzel harmanlandığı bir oyun bekliyorduk. Ortaya çıkan şeyin bu dediğimle uzaktan yakından ilgisi yok.
Grafikler evet güzel, ama benane.