Senin sunucuların ben yav
55.2gb'de kaldı 0 bytes/s.(60.2gb)
abv.

edit: geldi son 13 dk.
umarım 1 güncelleme daha çıkmaz.
0 Bytes olma sebebi muhtemelen 1 yandan da şifreli dosyaları açması. Şu an ön yükleme yapmış olmama rağmen 7GB güncelleme geldi. 3GB kala indirmeyi durdurdu ve Depotcache içinde şifrelenmiş dosyaları açıyor. HDD yavaş olduğu için uzun sürecek biraz. 40GB kadar dosya kaldı açılacak. :|

Alttaki gibi indirme hızı 0 ancak disk kullanımı yükseliyorsa diske yazıyor, dosyaları işliyor demektir.
1607560449862.webp

0 Bytes olma sebebi muhtemelen 1 yandan da şifreli dosyaları açması. Şu an ön yükleme yapmış olmama rağmen 7GB güncelleme geldi. 3GB kala indirmeyi durdurdu ve Depotcache içinde şifrelenmiş dosyaları açıyor. HDD yavaş olduğu için uzun sürecek biraz. 40GB kadar dosya kaldı açılacak. :|

Alttaki gibi indirme hızı 0 ancak disk kullanımı yükseliyorsa diske yazıyor, dosyaları işliyor demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 103842
bende disk kullanımı da 0 :asd:
kafasına göre arada indiriyor arada 0 byte
yoğunluktan sanırım daha önce steamda karşılaşmamıştım.

Ön sipariş konusunda bu kadar ikilem yaşadığım tek oyun olabilir. Genelde acele etmem indirim beklerim ama, PS4 fiyatı çıktıktan sonra yükseleceğini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden şeytan dürtmüyor değil.
Genel görüşüm oyun güzel. 1-2 tane yayıncıyı baya bir süre takip ettim. Bence göründüğünden daha fazla yükseltilmesinin asıl sebebi de, Türkçe altyazı ve çok güzel de olmuş. Yalnız grafikler konusunda RDR2, Ghost of Tsushima veya God of War kadar etkilemedi. Senaryo içeriği dolu ( Şehir kalabalığı, diyaloglar, karakter ayrıntıları vs. ) gözüküyor. Şu an hatalarla falan oynanabilir durumda ama, tam olarak verim almak için biraz güncellemeleri beklemek lazım diye düşünüyorum. Ben de toparladıktan ve biraz indirim gördükten sonra oynamak isterim.

2-3 saat kadar oynadım, bu süre zarfında bug'a rastlamadım, vardıysa da önemli bir şey değildi ama ilerleyen bölümlerde ne olur bilmem. Şu ana kadar beğendim oyunu gayet güzel içine çekiyor ki daha introdayım.

Optimizasyon iyi sayılır, rx 5700xt + 3700 ile 1440p hemen her şey ultra şekilde 50-70 fps arası geziyor tabi kapalı alanlarda vs 100 küsürlü fps'lere çıkıyor onları katmıyorum, aynı sistemle 1080p oynanırsa fps uçuyor.

yalnız optimizasyondan çok şikayet eden var, genel olarak nvidia kartlarda optimizasyon bir tık daha kötü gibi ama baktığım kadarıyla oynanmayacak kadar kötü değilmiş, 1660 ti ile 1080p de medium high arası 40-60 fps arası stabil bir şekilde oynayanları gördüm.

Özellikle orta veya orta alt sistemi olanlara bir kaç hafta beklemelerini tavsiye ediyorum, hem varolan buglar patchlenir hem de yeni driver gelir o süre zarfında. 50 falan neyse de zaman zaman 40'ların altına düşünce çekilmiyor pek, tercih meselesi.

2-3 saat kadar oynadım, bu süre zarfında bug'a rastlamadım, vardıysa da önemli bir şey değildi ama ilerleyen bölümlerde ne olur bilmem. Şu ana kadar beğendim oyunu gayet güzel içine çekiyor ki daha introdayım.

Optimizasyon iyi sayılır, rx 5700xt + 3700 ile 1440p hemen her şey ultra şekilde 50-70 fps arası geziyor tabi kapalı alanlarda vs 100 küsürlü fps'lere çıkıyor onları katmıyorum, aynı sistemle 1080p oynanırsa fps uçuyor.

yalnız optimizasyondan çok şikayet eden var, genel olarak nvidia kartlarda optimizasyon bir tık daha kötü gibi ama baktığım kadarıyla oynanmayacak kadar kötü değil, 1660 ti ile 1080p de medium high arası 40-60 fps arası stabil bir şekilde oynayanları gördüm.
Bu hayatta beyaz türk olmak varmış. Allah belanı versin!!

edit. millet aramızdaki şakayı bilmiyor gerçek sanıyor, salak saçma mesaj atıyor falan sildim bu yüzden uğraşasım yok hiç.

Son düzenleme:
Oyunda crack olmadıgı için kırıldı. Para verenlere geçmiş olsun
Oyunun DRM Free olacağını zaten para verenler vermeden çok önce biliyordu. CDPR DRM kullanmıyor hiçbir oyununda. FCKDRM diye sistemleri var adamlar. Kırılmayan, kırılmayacak da oyun yok zaten de insanllar emeğin karşılığını ödüyor, bu yüzden alıyor. Bu arada ilk çıkan sürüm güncelleştirme barındırmıyor muhtemelen. Korsan oynayacaklar patch yapsın mutlaka çıktığında.

Gerekirse 1 yıl sonra indirimle alır oynarım.Maksat adamların emeğinin karşılığını verelim.

Oyunda DRM olmayacağı kaç yıldır belli yav niye geçmiş olsun gayet bilerek aldık. DRM olsa bile her oyun 1 sene içinde kırılıyor zaten.

Witcher 3'ün hatrına aldım, adamlar bir de gayet kabul edilebilir bir fiyat çekmiş, benim için önemli değil ama Türkçe olmadan oyun oynamayan çok ciddi bir kesim var üstüne adamlar Türkçe altazısı da koymuş. Orjinal alın diye kafa s..lerden değilim ama yani bu oyunu da almak lazım bana göre. Ha imkan yoksa bir şey diyemem tabi ama imkan olmasına rağmen 250 lira cebimde kalsın deniyorsa ayıp bence.

Edit. Ben intronun yarısında bıraktım bu arada, uzun süre bekledik bir kaç hafta daha bekleriz bug çok diyorlar ilerleyen bölümlerde.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt