Kendi karakterimizin Y büyüklügünü ayarlayabildigimiz oyun

terimmmmmtespiiiiih.jpg

sabirli sekilde bekliyorum

The Last Of Us dünyasındaki o karamsarlık ve çaresizlik hissi.. Ya da John Wick in hayatta kalmaya çalıştığı dünyasındaki yalnızlığı..

Bir yapım, kendi dünyasını ne kadar oyuncuya/izleyiciye yansıtabiliyorsa, ne kadar oyuncuyu/izleyiciyi kendi dünyası içine çekebiliyorsa o derece başarılıdır bence.

Bu oyun, The Witcher'daki Geralt'ın ses tonu kadar hissiz ve donuk. Beğenenleri mutlaka olacaktır ama koca bir balon bence..

Ayrıca o menü renkleri nedir öyle yahu !!

Merak edenler için bilgi : 3700X + 5700 XT EVOKE OC - 1440P 50 FPS, 1080P 123 FPS

anlasildi noelde alacagim maas geldiginde. herkes begendi
PC optimizasyonu sıkıntılı ve ciddi anlamda bug var. Teknik olarak sorunlu, NPC ler odunsu falan ama hikayedeki karakterler falan 10 numara. GeForce Now ile oynuyorum saatlerdir. 2080Ti ya da 2080 var sistemde emin değilim, oyun akıyor. Temayı ve ince detaylara girmeyi seviyorsanız oyunlarda alın, atın kenara dursun en azından. CDPR bu oyunun eksiklerini, sorunlarını giderecektir mutlaka Witcher 3'te olduğu gibi. Ama her şeye rağmen teknik olarak bu kadar sorunlu çıkartmamaları gerekiyordu.

PC optimizasyonu sıkıntılı ve ciddi anlamda bug var. Teknik olarak sorunlu, NPC ler odunsu falan ama hikayedeki karakterler falan 10 numara. GeForce Now ile oynuyorum saatlerdir. 2080Ti ya da 2080 var sistemde emin değilim, oyun akıyor. Temayı ve ince detaylara girmeyi seviyorsanız oyunlarda alın, atın kenara dursun en azından. CDPR bu oyunun eksiklerini, sorunlarını giderecektir mutlaka Witcher 3'te olduğu gibi. Ama her şeye rağmen teknik olarak bu kadar sorunlu çıkartmamaları gerekiyordu.
Ps5 e alacagim :/

Geri
Üst Alt