czn burak

Bu ara CZN ne alaka ? Nasıl bir lakap bu ...ne anlama geliyor ?

Bir de o gülmeyi bıraksan artık...psikopat gibi kamera ya bakmaları fln

Türkiyenin cilki cikmis.

Kebapcisi ayri geri zekali
Kasabi ayri görgüsüz
Pastanecisi ayri soytari.

Hokkabazlarla dolu bi ülke.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Doğu Ekspresindeki Şaklabanlık vs. Yardımsever Czn Burak fikirlerini alalım.

CZN’yi de her gördüğümde tokatlayasım geliyor. Nefretimden değil tosun gibi çocuk. Tokatlaması keyiflidir. Boşa gitmez tokat. Avucu doldurur.

Doğu Ekspresi ile konuda yapmıştım yorumumu; bizi ilgilendirmez. İster özenti ister ciddi adamlar eğleniyor. Bu kadar.

CZN’yi de her gördüğümde tokatlayasım geliyor. Nefretimden değil tosun gibi çocuk. Tokatlaması keyiflidir. Boşa gitmez tokat. Avucu doldurur.

Doğu Ekspresi ile konuda yapmıştım yorumumu; bizi ilgilendirmez. İster özenti ister ciddi adamlar eğleniyor. Bu kadar.
masallah cok ıyı bırısınız mahir bey bana söylenenlerın tersi cıktınız ınsanlarla sevgı yumagı kurmak ıstıyorsunuz

bu sarkı sizi tanımlayan bi eserdir

bazıları gibi senin de şiddet eğilimin varmış
yazık..

Bunu sevmedim.. yiğit gibi tam dayaklık bir tosun

Ruh hastası gibi gülmese sorun yok da nerede denk gelsem silah zoru ile gülüyor gibi hali var beni tribe sokuyor durduk yere

Biraz göz gezdirdim de bu herif niye hep pismis kelle gibi siritiyor.

Geri
Üst Alt