Sergen Sürmeli
Aslan Üye
3 puanla gruptan büyük ihtimal çıkılıyor, Çekler'i yeneriz herhald
Mehmet evet iyi top kapıyor iyi bir kesici onu ben de diyecektim fakat bence hem iyi kesici hem de oyununun hücum yönünde de yaratıcı bir oyuncu lazım milli takıma
Ben milli takımın orta sahasında ki esas eksikliğin komple bir orta saha olduğunu düşünüyorum
He tabii eldekilerden Mehmet Topal orta sahada ki direnci arttıracak nadir oyunculardan biri orası kesin
Ömer Toprak gelmiyor, Serdar Aziz yok, o yüzden diğer stoperlere güvenmediğinden bu Mehmet Topal zorlamasını yaptığını düşünüyorum.
Ha bide tabii hoca böyle garip devşirmeler yapıp kendini hep tatmin etmiştir o da başka bir şey tabii![]()
Cenk iyi hoş da abartildigi kadar iyi değil bence. Tamam Buraktan daha faydalı ama öyle fazla özelliklere sahip bir forvet değil.
Orta sahaya Topal Oguzhan Selçuk gibi topçular, önlerinde Çalhanoğlu kanatta Arda ve Volkan veya Yunus gibi kanat oyuncularla oynarsak defansif anlamda daha etkili olabiliriz. Aldığımız her topu da Çalhanoğlu ve Arda gibi topçulara vererek çabuk kontra ataklarla tehlikeli olabiliriz
Adamların defansı o kadar iyi değil.
Kupayı derken Avrupa şampiyonluğu kupasından mı söz ediyorsun?Kupayı alacak 11i yazıyorum ama hoca arda sevdasından vazgeçmez.
Kale:Volkan
Defans:gökhan,semih,hakan,caner
orta saha:hakan çalhanoğlu,mehmet topal
kanatlar:emre mor,volkan şen
forvet arkası:Oğuzhan
santrafor:öncelik cenk.Burakda olabilir.
Semihin stoper olması belki bir zaaf yaratabilir ancak topal ve çalhanoğlu orta sahası önlerinde oynayacak oğuzhan volkan emre mor ve santraforun yapacağı baskı bu zaafı kapatabilir.
Euro 1996,2000,2008 ve Dünya Kupası 2002'deki ilk maçlarımızın hepsinde yenildik bu arada.
Arda'ya top verip kontra atak mı yapacakmışız?
Dalga mı geçiyorsun?
Dünyanin en hizli oyuncusu degilama oyun zekasi oldukça yüksek bir topçu.
Dünyanin en hizli oyuncusu degilama oyun zekasi oldukça yüksek bir topçu.
İstediği kadar yüksek olsun mecali kalmamış. Dün spikerin kaç tane "şimdi kontra atak şansı" sözünü tamamlamasına müsaade etmeden ya kıçını rakibe dayayıp faul aldı ya da topu ezdi biliyor musun?![]()
Kupayı derken Avrupa şampiyonluğu kupasından mı söz ediyorsun?
Milli takımımıza olan güvenine hayran kaldım şimdi![]()
Fark yok okadar dediğin gibi de bizim takım okadar güçlü değil. Kötü değiliz ama kupa için yeterli güçlü değiliz. Supriz olur ama futbolda tabiki Yunanistan örneği gibi.bence yazdığım kadro alabilir.Eskisi gibi büyük takımlarla küçük takımlar arasında fazla farklar yok.Ah birde gökhan töre denilen mafya için ömer toprak harcanmasaydı semihin yerinede ömer toprak taş gibi olurdu.
Hala mı Semih Kaya?