GSCimbom
D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran
Alper Altun

D Grubu M:1 | Türkiye 0-1 Hırvatistan | M.S | 12 Haziran Sayfa 81

Alper Altun ·

Cevap
1,8K
Okunma
78,1K
Sayfa
81/91
CanlıTürkiye01HırvatistanM.S
Alman kanalı golün tekrarını gösterdi. Ozan Modrice doğru koşacağına saçını düzeltiyor eliyle.

Senin ben saçına tüküreyim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

4-0 olabilecek maç 1-0 bitti yine ucuz kurtulduk diyelim. Böyle saçma sapan bir oyun anlayışı olmaz. Kaos futbolu benzeri bir şey oynamaya çalıştık yine tam terim takımı. Ne oynamaya çalıştığımızı ben anlayamadım. Şu Emre Mor şu takımda rahat ilk 11 çıkar ama onu bu maçta 11 de çıkaracak yürek nerede :red: Bizim açımızdan kırılma anı ozan denen dombilinin 2 metreden kalecinin kucağına nişanladığı kafa topu oldu. O pozisyon gol olsa belki maç farklı yerlere gidebilirdi en azından beraberlik alınabilirdi diye düşünüyorum. Geçmiş olsun diyelim artık yapacak bir şey yok.

Arda'ya fazla bel bağlamak olmadı. Berbat durumda.. Genel olarak bakarsak fizik olarak takım ligimize yakışır nitelikte yerlerde sürünüyor. Ayrıca mental olarak bazı futbolcuların sorunları var. Mesela Caner 3 defa öyle bir izledi ki rakibini, beceriksizlikleri olmasa net şu an 4-0 idi. Diğer pozisyonları falan saymıyorum. Ayrıca Arda ve Hakan beraber olmaz abi, topu ileriye taşıyacak bir tane adam yok. Koca ilk yarı bomboş geçti.

Son düzenleme:
2008de veteran oyuncu coktu (hamit nihat emre volkan etc)
bu sene takimin yarisi ilk kez buyuk bir turnuvada oynuyor

acitmiyor degil ama turkiye grupta sifir ceker muhtemelen

ispanya 2-0
cek 2-1

Geri