Son macta hic bi taktik anlayisi yoktu bence
Cayira salar gibi salmis oyunculari malesef imparator
~tap
Cayira salar gibi salmis oyunculari malesef imparator
~tap
Lan bu ne herkes laf atmış? Turnuvadayız beyler, uzun süre sonra kendi takımımızı destekliyoruz. Biraz eğlenin yav, ne bu şikayet?
tapatalk
Arda olayına ters orantılı bir örnek vereyim mesela. Nuri Dortmund da şampiyon olduktan sonra Real Madrid'e transfer olmadan eşiyle birlikte Ispanyolca dil kursuna başlamıştı. Sonra Liverpoola gitti orada da ilk röpörtajını Ingilizce konuşarak yaptı.Turnuvaya kafa olarak iyi hazırlanmadığımız bir gerçek. Futbolcular, teknik ekip, bizler hepimiz.
Dün basın toplantısında Arda'yı gözlemledim de, Fatih Terim'den daha büyük bir ego geliyor yolda, şimdiden belirteyim.
İspanyol bir gazetecinin sorusunu beğenmedi, tekrarlattı falan. Ayrıca 5-6 senedir İspanya'da ama İspanyolca'nın i'sinden bir haber olması fa trajik bir durum. Kendi barzo arkadaşlarınla takılsın ancak. İngilizce yok, İspanyolca yok. Nasıl lejyonerlik kardeşim bu?
Sırf laf..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kanatlarda Emre'yi kullansin Ozan bile oynayabilir benim acimdam. Yeter ki dogru dürüst atak baslatacak kanat oyuncumuz olsun. En büyük eksigimiz bu, hem milli takimda hem Galatasaray da. Ama Emre'yi oynatacagina inanmiyorum, tecrübe yalani baslar yine.Muhtemel 11 (********************* Spor)
![]()
hayir diyemezsin, bi sus yavSelçuk oynarsa maç baslamadan bitti diyebilirmiyiz