GSCimbom
D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran
Mert Aslan

D Grubu M:2 | İspanya 3-0 Türkiye | M.S | 17 Haziran Sayfa 12

Mert Aslan ·

Cevap
1,5K
Okunma
70K
Sayfa
12/74
Canlıİspanya30TürkiyeM.S
Bence Terim ağır saçmalayabilir bugün, ruh halini falan hiç iyi görmüyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muhtemel 11 (********************* Spor)
10788d91934f6e50d67b76557a2dcb9c.jpg

Lan bu ne herkes laf atmış? Turnuvadayız beyler, uzun süre sonra kendi takımımızı destekliyoruz. Biraz eğlenin yav, ne bu şikayet?

tapatalk

Düşene vurmak bizde adettir r'taş. Milli takım kafa olarak şuan dipte. Dünkü basın toplantısında da gördük bunu. Arda, Terim falan hepsi çatacak yer arıyor. Düşmüş durumdayız. Yerlerdeyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Turnuvaya kafa olarak iyi hazırlanmadığımız bir gerçek. Futbolcular, teknik ekip, bizler hepimiz.

Dün basın toplantısında Arda'yı gözlemledim de, Fatih Terim'den daha büyük bir ego geliyor yolda, şimdiden belirteyim.

İspanyol bir gazetecinin sorusunu beğenmedi, tekrarlattı falan. Ayrıca 5-6 senedir İspanya'da ama İspanyolca'nın i'sinden bir haber olması fa trajik bir durum. Kendi barzo arkadaşlarınla takılsın ancak. İngilizce yok, İspanyolca yok. Nasıl lejyonerlik kardeşim bu?

Sırf laf..

kadro bu olmalı . arda pandasının düğünde oynayacak hali yok ilk 11 yazıyorsunuz . cenk bu maç sonradan girmeli. kazma burak'a mecburuz.
umarım terim denen hırt ilk maçtan ders almıştır ..

Turnuvaya kafa olarak iyi hazırlanmadığımız bir gerçek. Futbolcular, teknik ekip, bizler hepimiz.

Dün basın toplantısında Arda'yı gözlemledim de, Fatih Terim'den daha büyük bir ego geliyor yolda, şimdiden belirteyim.

İspanyol bir gazetecinin sorusunu beğenmedi, tekrarlattı falan. Ayrıca 5-6 senedir İspanya'da ama İspanyolca'nın i'sinden bir haber olması fa trajik bir durum. Kendi barzo arkadaşlarınla takılsın ancak. İngilizce yok, İspanyolca yok. Nasıl lejyonerlik kardeşim bu?

Sırf laf..

Arda olayına ters orantılı bir örnek vereyim mesela. Nuri Dortmund da şampiyon olduktan sonra Real Madrid'e transfer olmadan eşiyle birlikte Ispanyolca dil kursuna başlamıştı. Sonra Liverpoola gitti orada da ilk röpörtajını Ingilizce konuşarak yaptı.

Tamam az buz konuşursun anlarım da, Arda'nın dili öğrenmek adına çaba sarf ettiğini bile düşünmüyorum açıkçası.

Guardiola da geldi Bayerne adam ilk basın toplantısında Almanca konuştu, şimdi de şakır şakır Almanca biliyor.

Hadi Ispanyolca öğrenmiyorsun bari Ingilizce öğrenin, hep derler ya gençlere örnek oluyoruz futbolcu olarak diye, ki bunu Arda hep söylüyor. Şimdi Arda üzerinden gitti eleştiri ama bu neredeyse her oyuncumuzu kapsıyor.

Bunu yazdım ya şimdi çıkar birisi " Arda'yı çekemiyor sunuz, kıskanıyor sunuz" falan der. Yok alakası abi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Geri