D Grubu M:3 | Çek Cumhuriyeti 0-2 Türkiye | M.S | 21 Haziran

şerefsiz almanlar başka zaman olsa 10 atarlar bize gelince gol kaçırma yarışına girdiler gomez malıda dahil.podolski girse bize kıyak yapardı...

Bari maci ceklere verelim onlari yakmiyalim maci farkli alamiyacaksak bizim en az 3 gol atmamiz lazim.

Topal'ı ortada oynatabilsek çok değişir takım. Herkes beklere odaklanıyor son halka oldukalrı için ama ortasahalarımız o beklerimizin arkasına top atan adamlara yeterince basamadığından beklerimizin önlem alması da zorlaşıyor.. Ortasahalarımızın biraz daha basması lazım.

Ozan yerine Oğuzhan veya Çalhanoğlu girerse daha iyi olacak

Şu çek savunmasının arkasına o pasları Oğuzhan atabilir. İlerleyen dakikalarda Volkan ya da Arda'dan hangisi yorulursa Oğuzhan girmeli.

1 gol atarsak hersey olabilir sanimiz baya artar.
kontradan 3 tane cakican dogrudan katilmis olurlar :D

emre dışında kimi oyundan alırsan al, hakan ve cenk'i ikinci yarı oyuna al hoca. yap bunu. fazla sinir yapma ısı haritamız kaymasın. as. aeo.

Şimdi çıkmamız için 2 farklı skor yetiyor mu ? Yoksa başka bir maçıda bekleyecez mi ?

Osmann Guer ‏@OrcunGur emre'nin sevincinde mutluluk, masumiyet, umut var; burak'ın suratından türkiye akıyor. sosyolojik tez yazılır şuna

Clf62GsWkAQjlRy.jpg

Topu takımda tutmak için Arda veya Ozani çıkarıp Nuri veya Çalhanı oyuna sokması lazım. Son olarak Topal orta sahada oynasin diye Selçuk yerine Semih

Emre Mor hakikaten süper bir yetenek ve bu çocuk daha 18 yaşında :) Nazar değmesin. Dortmund gibi takımlar boş transfer yapmaz bir kez daha görmüş olduk. Hırvatistan maçında sahada olmalıydı. Sadece tek bir hazırlık maçında izlemiştim bu çocuğu ve şampiyonada ilk 11 oynamalı demiştim hatırlıyorum. 15 dakika gibi kısa bir sürede olsa kalite her zaman kendini belli eder. FT bu yeteneğe ayıp etti.

Emre dışında Selçuk ve Volkan da takımın iyileriydi. Lakin anlamadığım bir şey var. Oradaki taraftarlar bir ara ne yapmaya çalıştı anlayabilen var mı? Gaza mı ettiler sefere mi çıktılar viyana surlarına mı dayandılar ne yaptılar ben çözemedim.

Geri
Üst Alt