D. Özbek: “2024 yılı Mayıs ayına kadar tüm borçları ödeyeceğim ve bankalar birliğinden direkt çıkacağız“

izlemeyi bıraktım kıraathanedeymişiz gibi bu nedir

Alper abi 134.350 mesajda 67.416 like almis

az bence

lale orta sutlanacak bence

Alper abi 134.350 mesajda 67.416 like almis

az bence
türkçe bilmeden bu kadar bir de bilsen neler olacakmış

1686605627161.webp

Dursun Özbek: "Mehmet Büyükekşi için imza verdik. İkinci bir aday da çıkabilir. Sayın Büyükekşi'ye geçen seçimde de, bu seçimde de koşulsuz destek verdik, koşulsuz. Burasını önemsiyorum. Çünkü Mehmet Büyükekşi, son derece pozitif bir adam. Ticaret erbabı, düzgün bir kişiliği var. Makbul bir kişilik. Çok enerji alıyorum kendisinden. TFF'yi yönetmek de çok kolay değil. Süper Lig'de 18-19 takım, alt liglerde birçok takım. Sayın Büyükekşi, birinci yılda bunların hepsi gördü. TFF ile yapılan kavgayı şöyle algılamamak lazım; hepsi yapıcı mahiyettededir. Benim düşüncemi aktarmam, reaksiyonumu, isyanımı aktarmam lazım. TFF'nin de aynı hatanın içine düşmemek için çaba sarf etmesi lazım. Sayın Büyükekşi şu an bu çabada. Kendi kadrosu ve kurullarını çok daha dikkatli kuracaktır. Sıkıntısını çekti bu sene. Önümüzdeki 4 yılda daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Galatasaray olarak Büyükekşi'yi destekleyeceğiz."

Anlaşılan o ki skandal bir dönem geçecek yazın

Dursun Özbek: "Lale Orta'nın Fenerbahçeli bir kurumda çalışıp maaş alması falan bunlar bildiğimiz şeyler."

Dursun Özbek: "Dursun Özbek'in şirketinde bordrolu çalışan bir MHK başkanı olamaz."

Guzel bir girisim umarim olur da kurtuluruz bu garabetten. Yalniz, TFF konusunda elimizi cok acik oynamasak iyiydi.

Geri
Üst Alt