Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DogruDursun bitmek üzere olan orta saha var demiş doğru mu
ben duymadım onu yavDursun bitmek üzere olan orta saha var demiş doğru mu
Nerede bu yayin arkadaslar ?
Şimdiuykum geldi ne zaman biticek yayın Ekli dosyayı görüntüle 206186
Diğer kulüpler sabitten anlaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam %15 yada 18 diye hatırlıyorum 20 diyenlerde var bu arada.sabit faizle 10 yıllık krediyi tlrefden verirler mi? 10 yıllık swap faizleri zaten %25'di. bir kaybımız yok.
Bitmek üzere 2 transferin mevkilerini sordular tam net cevap vermedi orta saha dedi ama o bitmek üzere olanlardan mı dedi ben anlamadım.Dursun bitmek üzere olan orta saha var demiş doğru mu
%25'de cok uzun sure kalmaz zaten bir sure sonra dusecektirDiğer kulüpler sabitten anlaşmışlardı yanlış hatırlamıyorsam %15 yada 18 diye hatırlıyorum 20 diyenlerde var bu arada.
Paramızı istediğimiz gibi harcayabiliriz, bankalar birliğinde ise sana hep karışıyorlar onu alamazsin bunu yapamazsın diyerek.bankalar birliğinden çıkınca noluyo ya
M2010J19SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- Keşke şunu yapmasaydım dediğiniz bir şey oldu mu? (Spor Gecesi)
Dursun Özbek: "Keşke şampiyonluk sonrası cemiyetteki görüntüleri vermeseydim. Florya'daki (Fener ağlama) tezahüratı da dahil, bugün olsa yapmazdım. Ama her ikisinde de beni azdırdılar, benim suçum yok." (gülerek)