D. Özbek: “2024 yılı Mayıs ayına kadar tüm borçları ödeyeceğim ve bankalar birliğinden direkt çıkacağız“

Dursun Özbek:

"En çok sevindiğim maç, Fenerbahçe'yi sahamızda 3 gol atıp yendiğimiz ve Antalya'da Gomis'in son dakika golüyle yendiğimiz maçlardı. En çok üzüldüğüm maç ise deplasmanda kaybettiğimiz Konyaspor maçıydı.”

uykum geldi ne zaman biticek yayın
icon_dodo.gif

Dursun Özbek: "En üzüldüğüm maç Konyaspor maçı oldu. Maçtan sonra beni teselli etmek istediler 'Allah aşkına beni yalnız bırakın.' dedim."

- Keşke şunu yapmasaydım dediğiniz bir şey oldu mu? (Spor Gecesi)

Dursun Özbek: "Keşke şampiyonluk sonrası cemiyetteki görüntüleri vermeseydim. Florya'daki (Fener ağlama) tezahüratı da dahil, bugün olsa yapmazdım. Ama her ikisinde de beni azdırdılar, benim suçum yok." (gülerek)

- Keşke şunu yapmasaydım dediğiniz bir şey oldu mu? (Spor Gecesi)

Dursun Özbek: "Keşke şampiyonluk sonrası cemiyetteki görüntüleri vermeseydim. Florya'daki (Fener ağlama) tezahüratı da dahil, bugün olsa yapmazdım. Ama her ikisinde de beni azdırdılar, benim suçum yok." (gülerek)

Ben daha o gun yazdim (mutluluk sarhosu iken) gereksiz hamleler bir Baskan icin diye. Kendisi de pisman olmus ama en azindan cok da ileri gitmedi. Biraz daha dikkat etmelisin baskan, bizim farkimiz o. Seviyeyi dusurmeyelim genel olarak ama anlasilir bir durumdu o gece.

Geri
Üst Alt