ufuk sipka
Sarı Üye
- 7 Mayıs 2009
- 185
- 0
- 266
Cevap: Daha Ne Bekliyorsunuz Yönetimden ? Haydi Store'lara !
arkadaşlar yeni fontlar ne zaman gelecekmiş bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Store'larda forma sıkıntısı sürüyor.
İlginç aslında bu kadar ilgi olacağını tahmin edememesi ilgililerin.
Sami Yen'in yanındaki Çadır'daydım bugün.
Font ve bazı bedenler hala yok.Mor formada yok denecek kadar az.(sadece küçük bedenler kalmış)
Gelenler forma alamayıp dönmek zorunda kalıyorlar.
En azda beyaz forma satılıyor, mor formanın değilde o formanın reklamı yapılmalı birazda.
Maç gününe kadar yeni ürünler gelir umarım...
Sevgili Galatasaraylı,
Yeni sezon formalarımızda kullanacağımız isim ve numara baskısı fontları kendi tasarımlarımız olduğu için bütün harfler tek tek çizilmektedir.
Baskılarımız henüz hazır olmadığı için bu konuda biraz gecikme yaşayacağız. Ağustos ayının ortalarında baskı sistemimiz internet sitemiz üzerinde tekrar aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Not: Parçalı ve 2288 formamızın fontları beyaz renk, beyaz formamız da ise kırmızı renk baskı kullanılacaktır.
store ye giden arkadaşlardan bir ricam var.Aceba seneyede bu ülker yazısı varmıymış taraftar ve maç formalarında bunu storedeki yetkili kişiye sorabilirlermi?
Gsstore'ye mail atmıştım gelen yanıt bu arkadaşlar inşallah en kısa sürede baskı sorunu giderilir. Arda mor forma alıcam inş kıyıda köşede kalmıştır bir mor forma![]()
ben bugün ALİ SAMİ YEN'in yanındaki storedan mor forma aldım.Ama mağazadan hiç memnun kalmadım.Çalışanlar çok suratsız bunları nereden buluyolar anlamıyorum.Formamı poşete koyduktan sonra önüme attı.Neredeyse kafama atıcaktı.GALATASARAY'ımızın mağazaları böyle olmamalı hiç memnun kalmadım gerçekten.
Yahu arkadaş bu nasıl iş anlamadım
Eskiden taraftar kulübe destek olmuyor deniyordu. Şimdide forma alacaz ama bulmak ne mümkün.
Bugun konyada (gsstore, taraftarstore, kule avm adidas, real avm adidas) hepsine gittim 1 tane bile mor forma yok. Çocuklar için olanlardan var. Nasıl iş anlamadım.
Hadi onu geçtim mağazalarda bitmiştir olabilir dedim eve gidince gsstore.org'dan sipariş veririm dedim. O da ne resmi sitesinde bile stok yok.
Vallahi şaşırdım kaldım, herkes forma almaya mı kalktı yoksa bu kadar forma satılabileceğini düşünmedi mi yönetim bilemiyorum artık. Ama kısacası bir günüm boşa gitti hemde forma falan alamadan.